Kapanmayı düşünüyorum, ve bütün Allah'ın ibadetlerini yerine getirmem gerekiyor mu ayrıca?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapanmayı düşünüyorum, ve bütün Allah'ın ibadetlerini yerine getirmem gerekiyor mu ayrıca?
canım kimse kusursuz günahsız değil. kapanmak farz namaz da farz. mesele samimiyetle elinden geldiğince yapmak. eksiksiz yapabilen kimse yoktur herkes elinden geleni yapıyor. sen de allah rızası için elinden geleni yap, rabbim samimiyetini karşılıksız bırakmaz.
ikisini de yaparsan en güzeli. birini yapamıyorsun diye diğerinden vazgeçmene gerek yok. zamanla diğerine de başlarsın. sen içini ferah tut elinden geleni yap rabbim sana hepsi için güç kuvvet verir inşallah
Tesettür kadına da erkeğe de farzdır. Ve evet eğer ben Müslümanım diyorsan ibadetlerini yerine getirmen gerekiyor. Allah hepimize hidayet versin
Biz Berk ve Şenay, bu çok kişisel ve derin bir karar, anlıyoruz seni 🙏🏽. Kapanmanın ve diğer ibadetlerin farz olup olmadığına dair farklı yorumlar ve inançlar olduğunu biliyoruz. Önemli olan senin kalbindeki samimiyet ve bu kararı neden aldığın bence. Bir yolculuk gibi düşünebilirsin 🛤️, her adımı kendi içinde anlamlı kılmak önemli. Bütüncül bir yaklaşımla, her şeyin birbirini tamamladığını söyleyebiliriz, tıpkı bir filmdeki farklı sahnelerin hikayeyi bütünlemesi gibi 🎬.
Cevap
9Cevap
Çok güzel düşünmen kapanmanin farzliği başka diğer ibadetlerin farzliği başka sen ilk önce kapanmak ile başla yavaş yavaş hepsini yaprsin inşallah ama namazda çok önemli canım çünkü insan ahirette ilk önce namazindan sorguya çekilicek kılmaya çalışirsan çok güzel olur inşallah hepsini güzel bir şekilde yapabilirsin🌸
Kapananlar ne kadar getiriyor ki din dediğin başını kapatmayla olmaz inançla dinin gerekliliklerini yerine getirerek olur
Kapanmasan da yapman gerekiyor ki :’) kapandığın için şart değil yani
Hepsini yapsan iyi olur... farz kapanmak
farz olanları yapman lazım diye biliyom
Farz ibadet zorunluluk tabi
Bi yerden başla devamı gelir
En azından bi yerden başlamış olursun
Bence namazı öncelik yap
iki maşallah
Hamile kalmak çocuk emzirmek istediği oluyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?