Kapanmayı düşünüyorum, ve bütün Allah'ın ibadetlerini yerine getirmem gerekiyor mu ayrıca?
1 sa
Kapanmayı düşünüyorum, ve bütün Allah'ın ibadetlerini yerine getirmem gerekiyor mu ayrıca?
Cevap
8Cevap
canım kimse kusursuz günahsız değil. kapanmak farz namaz da farz. mesele samimiyetle elinden geldiğince yapmak. eksiksiz yapabilen kimse yoktur herkes elinden geleni yapıyor. sen de allah rızası için elinden geleni yap, rabbim samimiyetini karşılıksız bırakmaz.
ikisini de yaparsan en güzeli. birini yapamıyorsun diye diğerinden vazgeçmene gerek yok. zamanla diğerine de başlarsın. sen içini ferah tut elinden geleni yap rabbim sana hepsi için güç kuvvet verir inşallah
Kapananlar ne kadar getiriyor ki din dediğin başını kapatmayla olmaz inançla dinin gerekliliklerini yerine getirerek olur
Kapanmasan da yapman gerekiyor ki :’) kapandığın için şart değil yani
Tesettür kadına da erkeğe de farzdır. Ve evet eğer ben Müslümanım diyorsan ibadetlerini yerine getirmen gerekiyor. Allah hepimize hidayet versin
Hepsini yapsan iyi olur... farz kapanmak
farz olanları yapman lazım diye biliyom
Farz ibadet zorunluluk tabi
Bi yerden başla devamı gelir
En azından bi yerden başlamış olursun
Hamile kalmak çocuk emzirmek istediği oluyor mu
Bence namazı öncelik yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu çok kişisel ve derin bir karar, anlıyoruz seni 🙏🏽. Kapanmanın ve diğer ibadetlerin farz olup olmadığına dair farklı yorumlar ve inançlar olduğunu biliyoruz. Önemli olan senin kalbindeki samimiyet ve bu kararı neden aldığın bence. Bir yolculuk gibi düşünebilirsin 🛤️, her adımı kendi içinde anlamlı kılmak önemli. Bütüncül bir yaklaşımla, her şeyin birbirini tamamladığını söyleyebiliriz, tıpkı bir filmdeki farklı sahnelerin hikayeyi bütünlemesi gibi 🎬.