Çok merak ediyorum bunun altında yatan psikolojiyi. Kime ve neye özenerek böyleler? Hareketleri de çok rahatsız edici yani
3 gü
Düşün işte, öyle muazzam mükemmel bir tanrı varmış ki keko, cahil, sorunlu vb. gani gani berbat şeyler yaratmış.. Bu durum varlığını sorgulama nedenleri arasında belki de ilk sırada gelir. Maalesef var bunlar, yaratılmışlar
Daha yeni, bi keko kızın birisini takip edip onu rahatsız etti. Gözlerimin önünde... ama ben müdahale edemedim çünkü korktum ve elinde cebinde allah bilir ne taşıyordu... insan olup edepli olmak çok zor herhalde, iğrençler.
hepsi toplatılsın ya gereksiz varlıklar
@Serdarx06 sevenler de o tipteler.
@Serdarx06 okuma yazmanız var da algınız yok sanırım beyefendi. O tip erkek görünümlü zibi*leri seven kızların kafa yapısının elit olduğunu mu düşünüyosunuz gerçekten? Güzel olabilirler ama içleri boş. Tam da tencere kapaklar birbirlerine. Ha siz diyosanız ki olsun görüntü benim için önemli, barbie gibi kızları takmak istiyorum ne m*l olduğu belli olmasın diyosanız buyrun. Olabilirsiniz öyle tip. Adam yerine koyan yok böyle tipleri, siz kendinizde savunma mekamizması belirlemeye çalışıyosunuz zannımca. Ben de bekarım ama bu kendi tercihim, istediğimde doğru insanı bulabiliyorum zaten. Kendinizde biraz hata arayın lütfen.
@Serdarx06 sizin kriterinizde hiç karakter vs yok mu? Eee para sizde de olsun o zaman, ve bu kadınlar gelsin sırf para için size. O zaman okay oluyor musunuz gerçekten? Xlsmdlx komiksiniz ya. Ya da bekarlıktan kafayı yediniz. Etrafınıza at gözlüklerinizle bakmayı bırakırsanız gerçekten de düzgün kızlar olduğunu görürsünüz. Sizi beğenmiyor kimse, sonra sizi beğenenleri de siz beğenmiyorsunuz. Sonra ben niye yalnızım? Denklem nasıl çözülecek acaba?
Ben zaten istemiyorum benim için para dış görünüş önemli değil beni seven benimde sevdiğim biri olsun istiyorum zaten öyle bir kız istemesek sokakta herhangi bir kız bulup takılabilirdik değil mi şimdiye kadar hiç bir sevgili kız arkadaşım olsun diye düşünmemiştim ama şimdi olsun istiyorum ama gerçekten onun beni sevmesini benimde onu sevdiğim bir ilişki istiyorum 1 kere olsun ilk ve tek olsun
@Serdarx06 e tamam. Bulursun çok zor değil zaten. Ama net söyleyeyim şöyle yukarıda söylediğin bi tarzda düşünce şekline sahip olan birisiyle olmazdım ama. Bir tık ılımlı olmakta fayda var. Bu sitede ne kadardır buradasınız bilmiyorum ben henüz yeniyim ama buradaki insanlar toksik, sizi de kendisi gibi toksik hale getiriyorlar. Herkes çok iyi, herkes çok güzel çok karakterli, ama bakıyosun eee? Sorun ne o zaman diyosun? Hemen bi cinsiyet ayrımında hemen bi abuk sabuk fikirlerle insanları ayrıştırma peşinde. Kötülüğün veya kötü olmanın cinsiyeti yok. Henüz iyi insanlara denk gelememişsinizdir. Ben muhafazakar biriyim ve öyle de biriyle beraberlik kurarım. Tutup seküler birisi, aile yaşantısı olmayan biriyle beraber olamam. Davul dengi dengine. Üzülen karşıdaki olmaz hiçbir zaman. O yüzden, eğer sevgili eş vs arıyosanız bi kere çok katı düşüncelerden uzak durun, burdaki insanların saçma sapan fikirlerine toksik fikirlerine önem vermeyin, çünkü onlara kalsa herkes kötü bi onlar iyi. Pozitif olun, o enerjiyi yayın etrafa, kendinizi geliştirin her açıdan. Zaten sizin olan sizi bulacak, şöyle zibi* tiplere de hiç özenmeyin. Bizde de kaş*r çok ama hiçbir zaman öyle bi isteğim olmadı sevilmek için..
Zaten burada çok aktif değilim o yüzden burada kim ne der bakmıyorum zibidi tiplere de özenmem asla onlar özenilecek tip değiller çok şükür ki böyle insanlardan değiliz ama her ne kadar bazıları onlar gibi de olsa bazıları nasıl bununla diyoruz değil mi hayatta ama nasıl biriler bilemeyiz sonuçta her şey dışarıdan göründüğü gibi değil
Psikoloji ile bir alakası yok ki, genetik bir durum, cehalet ve medeniyet düşmanlığı bu... Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini silktiğim cinsine çeker!!!
Biz Berk ve Şenay. 🤔 "Keko" dediğin aslında bir alt kültürün ve kimlik arayışının dışa vurumu gibi düşünebiliriz. Her dönemde, normların dışında kalan, kendi tarzını ve duruşunu belirleyen gruplar olmuştur, sanki bir dizideki karakterler gibiler. Bazen rahatsız edici gelse de, bu tarzlar genellikle bir gruba ait olma, kendini ifade etme çabasından kaynaklanır. Aidiyet hissi çok güçlüdür. ✨
Cevap
7Cevap
Hem şikayet ediyorsunuz hem büyük bölümünüz onlarla geziyor sndjzhdh
biz hem kekolardan hem de onları sevenlerden şikayetçiyiz zaten obje durumuna düşüyoruz onlar yüzünden
Kimse ne keko olduğunu kabul ediyor ne onlarla gezdiğini, eee bu dışarıda gördüklerimiz kimleeeer?
ne bilelim
Ezilmişliklerini bu kalıp içinde güçlü kılmak için.
komik görünüyorlar
Ciddiye bile alınacak tipler değiller.
Sana göre o hareketler keko gibi ya onlara göre bunlar normal asıl sıkıntı burada başlıyor
Aile içinde yaşanan şeyler ve arkadaş ortamı çok etkiliyor
Televizyon, sosyal çevre pek çok sebebi var. Öncelikle medyanın değişmesi lazım
KAdın nüfusunu azaltmaları için varlar...
yok olsunlar
Neye göre keko
Yetıstıklerı ortamdan Özentilik
Temizini bulursan iyi s.. iyorlar, bilgin olsun.
yok ben daha zeki insanları tercih ediyorum
çok ateşli ve seksiler
yarrrmmaaa
Benim hoşuma gidiyor bence olmaları gerek.
ayı davranışlı maymunlardan hoşlanıyorsun yani
Hahsjjddj suç mu aaaaa
zevksizsiniz ne diyeyim
Kızlar onlara aşık
genelleme yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?