Neden bütün sütyenlerin arasında fiyonk var? Hediye paketi miyiz biz? Sanki öyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor ve çok derinden etkiliyor, üzüyor bu konu beni..
Büyük çoğunluğunda var fakat elit iç çamaşırı markalarında bu durum daha az. Victoria secret ürünlerini kullanmalısın. Rahatlığı ve içindeki jel olması yani teknolojisi daha az terletmesi ve estetik görünümü ile daha hoş.
Seksi iç çamaşırında bu tarz aksesuar olması gaey doğal. Seksi işç çamaşırı giyilmesinin sebebi güzel hissetmek ya da kendini beğendirmek değil mi?
Uğraşmışsın uzun uzun takdir ediyorum fakat VS'ın da çoğu ürününde var bu. Intimissimi de de var Oysho da da var merdiven altı yerlerde de var. Benim amacım fiyonksuz sütyen bulmak değil zaten, dilersen detaya tekrardan göz gezdirebilirsin gizli..
Gizli olmamdan rahatsız olduğun için buradayım İnsanların mesajlarından sıkıldığım için gizlenme ihtiyacı duyuyorum. Seksi iç çamaşırı giyilmesinin başlıca sebebi sebebi güzel görünmek değilmidir? Bir kadın neden güzel hatta seksi görünemek ister? Sadece kendisi için güzel görünen şık olan kadına saygı duyarım ancak çoğu kadın lüks ya da kaliteli iç çamaşırını partneri sevgilisi ya da eşi için giymektedir. Hayatın bir parçasıda seks. Bu olmak zorunda. Hayvanca dürtülerin olmadığı kadına değer verildiği kadının seks objesi olmaktan çıktığı bir yerde asla sevişmeye karşı değilm. Tabiki tercih meselesi fakat erkek kadının yanında sapıkça dürtülerle bulunmadığı ona saygı duyduğu sürece ister fiyonk ister çıplak olsun her durumda da öyle bir izlenim oluşmayacaktır. Karakter meseseli diyelim
Gizli görüş belirten kişilerden rahatsız olacak olsam soruyu daha sorarken gizli üyelere kapalı sorardım.. Dilersen gizlen yani o konuda sorun yok.. Tekrar söylüyorum ben fiyonksuz iç çamaşırı aramıyorum ki zaten olduğunu da biliyorum kadınım ben farkındaysan örnek vermen anlamsız yani.. Diğer yazdıkların ise başka soru işaretlerinin cevabı benimkinin değil..
Hediye paketimiyiz bir dememin üzerine yazma gereği duydum. Sanırım yanlış anlaşılma oldu. Cevap verdiğin için teşekkürler. Benden bu kadar. polemiğe girmeye gerk yok. İyi geceler
Malesef kadın sürekli bir obje olarak topluma sunuluyor. Fiyonk olmasının sebebi bence seninde dediğin gibi "hediye" algısından kaynaklanıyor. Hatta öyle ki bazı çeşitlerde arka kısmı sabit olup, açma kısmı bu fiyonklu bölgede buluyor.
Birçok kadın bu durumdan memnun ki, çamaşır üreticileri de bu şekilde üretime devam ediyor. Aksi halde begenilmeyen , alınmayan bir ürünü kimse üretmez diye düşünüyorum.
Fiyonk hediye paketlerinde olur genelde ve hediye de merak uyandırdığı için hemen açma isteği doğurur insanda. Yani bunda da bilinçaltına "hemen açma" mesajı verilme ihtimali yüksek.
En İyi Cevaplar