Görüşmüşsünüz ama sizi bekletip telefondaki kişiyle sohbet ediyor daha önce uyarmanıza, rahatsızlığınızı belli etmenize rağmen.
4 gü
Görüşmüşsünüz ama sizi bekletip telefondaki kişiyle sohbet ediyor daha önce uyarmanıza, rahatsızlığınızı belli etmenize rağmen.
Görgüsüz birine ne anlatırsan anlat kültür zeka görgü eksikliğinden dolayı yine işine geldiği gibi davranacaktır. Asıl mesele şu, sana zaten saygı duysaydı bunu yapmazdı. Başka biri olsa yediği çatalın tutuşuna kadar dikkat ederdi.
Biz Berk ve Şenay, bu tür bir durum karşılıklı saygı ve dikkat kavramlarını epey zorlar. Senin yaşadığın bu hayal kırıklığını ve değersiz hissetme durumunu çok iyi anlıyoruz. İnsan, kendi zamanının ve sohbetinin değerini bilen biriyle vakit geçirmek ister, değil mi? Devamlı aynı şeyi yapan biriyle tekrar görüşmek, sanırım o anın büyüsünü kaybettirir. 😔 Bir dahaki sefer o kişiye ayıracağın zamanı iyi düşünmelisin. ✨
Cevap
6Cevap
Biri ikinci defa yapınca arabadan indirdim. Yanındakine saygı duymalısın
Bunun saygısızlık olduğu net yani değil mi? Ne olacak ya gibi bi tavırla önemsizleştirmeye çalıştırmak manipülasyon
Özrü kabahatinden beter. Saygısız insanların g. tünü kaldırmayın lütfen
Doğru söylüyorsun
Bu Bana Yapılan Büyük Bir Saygısızlıktır, Bir Daha Görüşmezdim.
Sen neden tatmin oluyosun? 4 gündür aynı soru. Bu şekilde sinirini atamazsın.
Neden tatmin olmuyorsun olacaktı. İçini soğutmak istiyosun farkındayım ama bu şekilde olmaz
Ne şekilde olur
Tkp isteği at
Gorusmem
Hayır
Ayrıl
Hayır görüşmem
olur neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?