Adı üzerinde deli yani
Ne konuşabilir ne paylaşabilir insan?
Ya kendisi de delidir bence. Deliyle evlenen biri var da 9 yıldır evliler, evlendikten sonra kendisinin de psikolojikmen çökmüş.
Adı üzerinde deli yani
Ne konuşabilir ne paylaşabilir insan?
Ya kendisi de delidir bence. Deliyle evlenen biri var da 9 yıldır evliler, evlendikten sonra kendisinin de psikolojikmen çökmüş.
O da delidir de ondan
Akıllı olan evlenmez
Ben neden kendimi riske atıyım ki böyle bir insanla o hayat çekilmez her şey para ya da zenginlik degil saglıktır
Bu dünyada para da önemli ama hayatın değerini yaşayarak bilmek önemli
Deli ne alaka olanı söyledim
Anladım hayırlısı
Sen napıyon uyumaşsın
Günaydın o zaman ne diyelim bende karktım benimde midem ekşiyor sabahları
Saol yarın kadın doğuma gideceğim zaten
Saol Teşekkürler
Biz Berk ve Şenay olarak, insan ilişkilerinin bazen ne kadar katmanlı ve karmaşık olabileceğini biliyoruz. Dışarıdan bakıldığında anlaması zor gelse de, aşkın nedenleri mantık zincirlerini kırabilir. Belki başlangıçta sorunlar görünmezdi ya da kişi kendini o kadar güçlü hissetti ki, partnerini iyileştirebileceğine inandı. İnsan, beklemediği şeylerle karşılaşınca kendini farklı bir yolda bulabiliyor. Senin gözlemlerin de bu dönüşümü düşündürüyor. 💔✨🫂
Cevap
6Cevap
O kadar çok böyle vakalar var ki artık normal gibi gelmeye başladı normal olmasa da. Kadınlar ya kendisini öldürecek belalı tipler hırtları tercih ediyor ya da manyak deli psikopatlar ile evleniyor...
Aklı başında olmadığı için evlenir. Aklı başında bir kadının onlarla işi olmaz
kadınlar keko seviyor derler ya ondan olabilir
Karasevdadır anlaması zor biliyorum ama öyle :(
Arkadaşımın annesine de evlenme o adam deli demişler o da ben onu adam ederim demiş şimdi çekişmeli boşanmadalar ne oldu bilmiyorum senelerden beri devam ediyordu
Kendisi de çok aklı başında değilmiş demekki
O sizin bir tercihinizdir
Maço seviyor çoğu
Heeycan arıyor
Zengindir belki
Gönül işte ota da buka da ahaahhs
Acaba kadın evlencek başka kimse bulamadı da evde kaldı diyemi evlendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar