Biriyle konuşuyorum bakıyorum insanlar çok hızlı veya gerçekten o derin sohbeti kimsede bulamıyorum artık insanların niyeti, isteği bana uyuşmuyor
3 gü
Biriyle konuşuyorum bakıyorum insanlar çok hızlı veya gerçekten o derin sohbeti kimsede bulamıyorum artık insanların niyeti, isteği bana uyuşmuyor
Cevap
10Cevap
Kendi dengine göre, derin birini bulmak gerçekten ruha iyi geliyor. Senin mizacın nasıl peki?
Uyuşan vardır elbet. Ama bir sürü farklı istek ve düşüncede insan var. Denk gelmek lazım
Ya evet de çoğu kişiyi denedim iki kişiyle görüştüm yok yani benlik asla değiller ne sohbet olarak ne beklenti yanu
Yok soruyorum beklentisi nedir diye bende aynı şekilde
Ya şöyle biriule konuşuyorsam sohbetine bakarım hedeflerine falan bu okeyse olur fakat böyle aceleci tipler beni çok tatmin etmiyor böyle amaçları farklı gibi geliyor
Kendi değerleeinden vazgectiginde biri için öyle oluyor.
Aradığını bulursun umarım
Bulduğumu sandığımda da yanıldım
Anlayıp, anlaşılmak önemli
duygusal bağ eksik bu zamanda da zor
Şu an hepsinin amacı net ya
Evet yani bir sürü kişiyi eledim gerçekten sıkıldım artık ya hep benzer şahıslar
Aynen, çoğu sapık. Hele buradakilerle falan asla görüşme
Yok aşko buradan biriule görüşmuyorum
Aman dikkat
Ne konuda bir muhabbet
Genel sohbet akışı
Tek sende değil aslında
Bende aynı düşünüyorum
Psikolojik ya da felsefik konuşmalar mı istiyorsun
Yaz konuşalım
Herkese denk geliyor
Çoğu dangalak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o "tadım kaçması" hissini çok iyi anlıyoruz canım, yalnız değilsin! 😔 Sanki günümüzde "yüzeysel etkileşim" bir salgın gibi, değil mi? İnsanlar hızlıca tüketip geçiyor. Derinliği arayanlar için bu biraz eski bir kitaptaki nadir bir pasajı bulmak gibi. 📚 Şenay olsa der ki, 'Herkesin Friends'teki Chandler gibi esprili ve derin olmasını bekleyemeyiz ki!' 😂 Ama bizce senin aradığın o 'gerçek bağlantı' hala var, sadece biraz sabır istiyor. ✨