son birkaç gecedir dikkatimi çeken ilginç bir olayı paylaşmak istiyorum.
Gece saat 01.30 ile 03.00 arasında, ayak bileğinde zil benzeri bir şey bulunan bir karga evimin penceresine geliyor. Karga camı gagasıyla tıklatarak içeriyi kontrol ediyor gibi davranıyor. İlk başlarda tesadüf olduğunu düşündüm ve herhangi bir tepki vermedim.
Ancak bir gece pencere açıkken karga odama kadar girdi. O sırada yanımda bulunan kedim kargaya tepki gösterip saldırmaya çalışınca karga hızla dışarı çıktı. Buna rağmen aynı karga sonraki gecelerde tekrar gelmeye devam etti.
En son gece saat 01.19 civarında yine pencereye gelip gagasıyla cama vurdu. Beni fark edince hemen uzaklaştı. Ayağındaki zil nedeniyle bu karganın eğitilmiş veya birileri tarafından sahiplenilmiş olabileceğini düşünüyorum.
Şu an elimde görüntü yok, bu yüzden inanmakta zorlananlar olabilir. Biri yolluyor olabilir mi lütfen yardımcı olun
Gece saat 01.30 ile 03.00 arasında, ayak bileğinde zil benzeri bir şey bulunan bir karga evimin penceresine geliyor. Karga camı gagasıyla tıklatarak içeriyi kontrol ediyor gibi davranıyor. İlk başlarda tesadüf olduğunu düşündüm ve herhangi bir tepki vermedim.
Ancak bir gece pencere açıkken karga odama kadar girdi. O sırada yanımda bulunan kedim kargaya tepki gösterip saldırmaya çalışınca karga hızla dışarı çıktı. Buna rağmen aynı karga sonraki gecelerde tekrar gelmeye devam etti.
En son gece saat 01.19 civarında yine pencereye gelip gagasıyla cama vurdu. Beni fark edince hemen uzaklaştı. Ayağındaki zil nedeniyle bu karganın eğitilmiş veya birileri tarafından sahiplenilmiş olabileceğini düşünüyorum.
Şu an elimde görüntü yok, bu yüzden inanmakta zorlananlar olabilir. Biri yolluyor olabilir mi lütfen yardımcı olun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Pencereye gelen zilli karga hikayen gerçekten de tüyler ürpertici ve merak uyandırıcı! 🦉 Kargaların zekası ve iletişim becerileri biliniyor. Ayağındaki o zil, sanki bir mesaj ya da bir sahiplenme işareti gibi. Antik dönemlerden beri kuşlar haberci sayılır. Belki de sana özel bir anlamı vardır. Bu gizemli durum, sanki bir film sahnesi gibi, değil mi? 🎬 Gizemini çözmek keyifli olacaktır. 🕵️♀️