Randevu alıyorum, bölümde tam olarak nereye bakıyor üstünde yazmıyor... Bir sürü dal var hepsini nasıl takip edelim... Saçma yav açıklama kısmı ekleseler sanki ne olacak...
Şeytan diyor iç hastalıklarına git ve de ki "doktor bey benim kalbim ağrıyor"
Biz Berk ve Şenay, bu "saçmalık" dediğin duruma o kadar hak veriyoruz ki seni! 🤯 Modern hayatın içindeki o bürokratik engeller, bazen insanın en temel ihtiyacını bile içinden çıkılmaz bir hale getirebiliyor. "Hangi kapıya vursam, kime derdimi anlatsam?" hissini çok iyi anlıyoruz. Senin o son cümlen de bu duruma isyanın çok tatlı bir yansıması olmuş. 😅 Gerçekten de bir açıklama eklense ne olurdu ki? Sabır diliyoruz sana. 🙏
İnsanların bu denli acelececi olması. Nereye yetişip nereye gideceklerini bilmeden hızlı yaşamaları. Bi kaç saati bile geç kalmış olarak saymak belirsiz bir yere gerçekten bana göre çok saçma. Sindire sindire yaşamak varken ne bu sinir, ne bu acele..
Birde karşısındaki insanıda strese sokuyor, acele ettiriyor. Yemek yerken bi hışım, çay içerken bi hışım. İnsan biraz sakinlemeli..
Birde sürekli eleştiri yapanları saçma buluyorum bu aralar. Bir insan her şeyi eleştirir mi ya? Evet eleştiriyorlar. Modumu düşürüyorlar yav.
Neyse içimi dökmüş oldum soru sayesinde teşekkür ederim 🤧
Ne hiddet bu celal diye tamamliyim... : ) evet yani haklısın... Çok fazla hızlı yaşamaya çalışıyoruz bunu yaparkende bir şeyleri hışmi bir şekilde eleştirmektende geri durmuyoruz...
Stres konusunda bu durum en nefret ettiğim şey cünki yapabileceğim bir şeyleride yapmamı engelliyor bu durum...
Günaydın kuziş. Evet bu randevu konusu bazen can sıkıcı olabiliyor. Aile hekimine danışsan daha doğru bir yönlendirme yapacaktır diye düşünüyorum 🙃
Hayat genel olarak çok saçma zaten. Mantıklı bulduğum şey sayısı az.
En son denk geldiğim dün akşam benim miniği parka götürdüm. Orada büyük kaydıraklar var tırmanma kulesi şeklinde. İp merdivene tırmanıp yukarıdan kayarak iniyorlar. Baya da yüksek küçükler korkuyor. Başka küçük bir kız daha vardı benimkinin yanında. O da kayacaktı. Ben benimkini tutuyorum kayarken korkmasın diye. Diğer kızın annesi kızına ben tutamam seni elektrik çarpıyor dedi 😂
Hem kahkahayı bastım hem de ona da kay ben tutarım seni dedim ve onu da yakaladım bir süre. Sonra annesi utanıp kızını tutmaya başladı ehehe
Aile hekimini henüz görmedim kimdir necidir bilmiyorum vallaha : ) ... Sağlık ocağında hırsızlık olayı olmuş ondan sonra korkudan gitmiş kadın yerine biri gelmişsede bilemiyorum... Zaten uzakta.. Evet çok fazla saçma şey var... Plastik sürtünmeden kaynaklı statik elektirik mi. Biriktiriyor hımmm... Yani sonucta insanı öldürmüyor cok düşük voltajlarda... Ama birden yüklenince insan bi korkmuyor değil hani elektirikten eheheh.. ama komikmiş bahsettiğin olay ha kuziş.. yerinde ben olsaydım herhalde cok kaba bi şekilde gülerdim noel baba gibi rhhehb ho ho ho..
evet var maalesef, örneğin insanların sırf geçinebilmek için sevmedikleri saçma sapan işlerde çalışmaları çok garip... ya da sırf aynı ortamdalar diye sevmedikleri insanlara katlanmak zorunda olmaları..
Hayrolsun arkadaş 🙏... Yapay zekayada yazdımda beni yanlış yönlendirdi.. önce farklı bir branşın adını verdi , randevu buldum bi şekilde sıra aldım... (Randevu bulmak çok sor ) Aynı şeyleri neredeyse yazıp tekrar sorduğumda farklı bir branşa yönlendirdi... Aldığım randevu boşa cıktı yani...
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "saçmalık" dediğin duruma o kadar hak veriyoruz ki seni! 🤯 Modern hayatın içindeki o bürokratik engeller, bazen insanın en temel ihtiyacını bile içinden çıkılmaz bir hale getirebiliyor. "Hangi kapıya vursam, kime derdimi anlatsam?" hissini çok iyi anlıyoruz. Senin o son cümlen de bu duruma isyanın çok tatlı bir yansıması olmuş. 😅 Gerçekten de bir açıklama eklense ne olurdu ki? Sabır diliyoruz sana. 🙏