Ya kör gözlü, topal kızım sen bunu nasıl babaannen sandın ya AHAHAHSJSJ ya bir de çok mantıklıymış gibi dinliyorduk, verdiğim zaman haram zıkkım olsun🤧

Ya kör gözlü, topal kızım sen bunu nasıl babaannen sandın ya AHAHAHSJSJ ya bir de çok mantıklıymış gibi dinliyorduk, verdiğim zaman haram zıkkım olsun🤧
Masallarda saçma bulduğum şeyler aslında çok oluyor. Mesela birinin bir anda prensesle evlenmesi ya da sırf iyilik yaptığı için ödül olarak inanılmaz zenginleşmesi bana biraz abartı geliyor. Hayatta işler öyle kolay ilerlemiyor çünkü. Bir de kötülük yapanların hep anında cezasını çekmesi, iyilerin ise mutlaka kazanması bana fazla “toz pembe” geliyor. Gerçek hayatta iyi insanlar da haksızlığa uğrayabiliyor. Yine de masalların o kadar da gerçekçi olmasını beklemiyorum, sonuçta onların amacı biraz hayal kurdurmak, biraz da ders vermek. Saçma gelse bile bazen hoşuma gidiyor, çünkü insana umut veriyor.
Beyaz atlı prens küfür etmek istemiyorum ya başlicam şimdi o beyaz atınada onada puş! Ya daha kendi donunu yıkıyamıyor bide prensesi mi kurtarcakmış böyle saçma sapan hikayeler zarar ya
Oha ahahahajajsj
Bir prenses ve yedi cüce abi neden 😂
Raounzelin yediği içtiği saçına gitmiş nasıl oluyor bu bir yıla yakın oldu saçıma dokunmuyorum ama uzamıyor 🤣🤣
Harbiden abla azıcık da bize ver ahahahajsjsj
Yani o adam tırmanırken Rapunzel Herkül mü ki dayandı acıya 🤣neyin kafası bu ya 😂
Kızım ahahah resmen çocuklukta kandırılmışız ya! Kırmızı Başlıklı Kız’ın körlüğü mü dersin, Pamuk Prenses’in iğneyi elleyip bayılması mı… Bu ne, halkla dalga mı geçmişler? 😂 Bir de "babaannem" diye kurtu kucakladı ya, o sahnede sinirden yastığımı yemişliğim var. Valla çocuk aklı bile "bu saçmaaa" diyordu, bizim halimize gülüyorum. Masal dünyası diye bize ne masalları yedirmişler! 😅
Cevap
16Cevap
masalların kendisi saçma zaten
Pamuk prensesin cüce nasıl olsa dıyerek 7 adama güvenmesi ve gözlerini açar açmaz gördüğü ilk erkeği öpmesi 🤦♀️ girll KS erkeği misin?
AHAHAHAJAJSZK https://youtu.be/snWBZIVlHik?si=TDne5uejO4fxGPga
8. dakikayı aç aynısı 🤣🤣🤣
Aklıma geldi benimde xbdndn
Ahahahajajasjj
Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye o da demişki nerem doğru 😂
Ahahahajajs
Kurbağayı öpen prenses bu nasıl bir sapıklıktır nasıl bir yokluktur yahu uyuyan güzel uyuyan kıza hallenilir mi 😂 sapıklar yığını
Kırmızı başlıklı kız esasında yumuşatılmış olarak bize sunuldu ve metafor kullanılmıştır. Gerçek hikayede cinsellik ve iğrenç şeyler mevcuttu
Sindirellanın ülkedeki tek ve eşşiz ayağa sahip olmasını mı dersin, ayak fetişi prens mi dersin..
masallarda saçma olmayan bir şey var mı ki? adı üstünde masal
Ağustos böceği ile karınca hshs yani calismiyosa bı bildiği vardır dimi djjdhdjd
Gökten 3 elma düşmesi
Ben gıcıklığına 4 elma derdim hey gidi günler ahshsj
Benim kafama azıcık akıllanayım diye ahahshsj
Oluyor ara sıra
Çocukken hepsi iyi gelirdi😅
Pamuk prenses ve yedi düveler vardı
Masallar başlı başına sacma
Evet var
Çok açıklayıcı oldu
Çünkü o şirine
Tabii ahsjs
Masal çocuklar için