İnsanların tekrardan yeni bir yaşamın içine girmesi nasıl olacak. Çok düşündürücü
6 gü
Cevap
5Cevap
değil, yeni bir yaşama girmiyorsun sadece ebediyen kötü duygulardan arınmış şekilde zevkine bakıyosun zaten muhtemelen zaman kavramı kalmaz.
Ölümden sonra yaşamın olduğuna İnanıyorum ama arap dinlerinde anlatıldığı şekilde değil.
Reenkarnasyon daha mantıklı gibi duruyor dinlere bakıldığı zaman
Valla rn azından bu konuda bir çok kanıt var.
Dr. Bedri Ruhselman: ilahi nizam ve kainat kitabını okumanı tavsiye ederim. Zaten ibrani dinlerin kitaplarını okuyunca insan yazması olduklarını net olarak anlıyorsun.
Öyle bir yer yok tüm insanlar sonsuza kadar yok olacak nebe33. ayette ki tomurcuk memeli huri tahayyülleri orta çağda kaldı
Kâfirmisin yaa
@Amuğrunaölenhatun hemde allahına kadar
Huri bulamazsın zebani bulcaksin yalnız
Yoksa kaybın birkaç harama girmemiş olacağım ve ölünce asla pişman olmayacağım bunlara. Amma ya varsa ki var hücrelerime kadar hissediyorum ozaman inanmayanlar cenneti kaybetmeye ve ateşe girmeye katlana bulecek mi?
Ateşle korkutan bir yaratıcı. Komik. Daha fazlasıyla gelsin
Kuranı oku araştır gerçeği göreceksin o kadar çok imkan var ki doğruyu bulmak için.
Esas düşündürücü olan sonsuzluk düşündükçe deliriyorum
Yani sonsuz bir yaşam. Robot gibi bir şey olcaz. Sıkılmak yok, kötülük yok. Programlanmışız gibi. Herkes aynı
Aklıma geldikçe bi değişik oluyorum rahatsız edici bir şey
Ben inanıyorum
Evet var ben
Tebrikler huri kazandınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ahiret inancının insanlığın en eski ve en derin sorularından biri olduğunu düşünüyoruz. Farklı medeniyetlerde bu 'yeni yaşam' arayışı, sanattan felsefeye çok çeşitli şekillerde karşılık bulmuş. Senin için bu nasıl bir anlam taşıyor, merak ediyoruz. 🤔🌍🔮