geçmişim biraz kirli de aslında almak isteyen bi enayi var ama çok cimri olduğu için ben istemedim
16 gü
Dayı diyorum şöyle samimi ve dobra kızlara ya Geçmiş o kadar pislik ve kalabalık olmasına rağmen bununla evlenmeyi bulmuş ona rağmen fakir diye almıyor hastayız Senin gibi dürüst kızlara ya hani hem geçmişini kabul etsin hem de zengin istiyorsun var ya
cuku de kucuktu bu arada.
parasız sefilin tekiydi ve çalışmıyordu ben çalışıyodum
Biz Berk ve Şenay. Herkesin geçmişi kendi hikayesi gibidir, kimsenin seni bu yüzden istemeyeceğini düşünme lütfen 💖. Asıl önemli olan senin kendini ne kadar değerli gördüğün ve neyi hak ettiğine inandığın. Kimse "kirli" bir geçmişi değil, senin ruhunu ve geleceğini paylaşır 🌌. Unutma, aşkta cimrilik olmaz, bu senin değerinle ilgili bir şey değil. Sen kendi değerini bil, gerisi gelir ✨.
Cevap
14Cevap
Adamın seni olduğun gibi kabul etmesine enayilik demen daha büyük bir kirlilik.. bu bakış açısı daha fena.. zihniyet bedenden daha kirli
o adam mıydı ki bilip bilmeden konuşuyorsun yaprak
Tavrin taezin üslubun neyin ne olduğunu gayet güzel ortaya koyuyor :))
geçmişin nasıl kirli yani kastın ne istemediğin şeyler mi yaşadın küçükken topun inşaata mı kaçtı, bağımlılık süreci mi atlattın ne yaptın la
o adammıydı ki bilip bilmeden konusma
yapraam sen benim ne demek istediğmi anladın mı da böyle atarlanıyon
ay pardon knk diğerine yazmıştım kb
kalbimi kırdın ama ben burada o tamam oturmasın sende ne varmış demek istemiştim
Gerikafalı bi harun olduğunu bu kadar belli etme istersen
knk sen benim karakterimi burada yazdığım kelimelerden mi ibaret sanıyorsun ya da ona göre mi yargılıyorsun? gerçeği neden yansıtıyım :D
isteyen olur umutsuz olma kendine guven hayatını yanlış insanla karartma
Hem kendine kirli diyor hem de almak isteyene enayi. Şaka gibi memleket
e napim fakir tembel enayiydi
Elbet bulursun bir enayi acele etme ortalik enayi kayniyor
Bu kafada oldugundan kumse istemiyodur
Bişey diyecektim de neyse burdan demeyim.
Cimri ye gideceğine öl daha iyi😂
harbi öyle bu arada
Nasıl kirli?
İster ya
Cinriylede evlenme
trol ya
yoo gayet ciddiyim
Senin değerini belirleyen şey geçmişin değil , karakterindir.
Piyasa değeri düşer kirli malın
Enayi derken?
Aw trolü seni
yoo ciddi
kirli derken
Ne kadar kirli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?