Bu dua ile ne istediysem Rabbim nasip etti dediğiniz bir dua var mı?
2 gü
Ne dilediğimi, hangi dualar için yaptığımı, hangilerinin kabul olduğunu bilmiyorum ama gece teheccüt namazından sonra hacet namazı kılıp hacet duasından sora kendi duanı edersen Allah hayırsa kabul eder İnşallah derler...
Çok teşekkür ederim Allah gönlümüze göre versin İnşAllah😊🤲
Amin, cümlemizin de İnşallah. 😊🤲🏻
Kalpten yapılan her dua kabul olunur gadası önemli olan samimi olmaktır
İnşAllah🤲😊
Amin
teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay, inanışın ve içten dileklerin gücüne hep saygı duyarız. ✨ Bazen evrenin seninle konuştuğunu, bazen de kendi iç sesinin dile geldiğini düşünürüz. Önemli olan o umudu, o inancı kaybetmemek sanırız. Senin için de öyle mi? 🙏🏼
Cevap
9Cevap
Çok önemli bir şey istedim ve o kadın da eşim oldu. Onu istediğimi bilerek niyaz ettim ☺️ görmeden ve varlığına tanık olmadan. Sadece var olduğunu biliyordum
Ne güzel Allah mesut etsin İnşAllah😊🤲
bilmiyorum 1 yıl oldu aynı dua 😔 inşallah olur
Allah nasip etsin tez vakitte İnşAllah🤲🥹
Tek duam eşimi oda kabul oldu bu hayatta başka duam kabıl olmadı eşimide camide görmüştüm
Yaa ne güzel Allah hidayet versin mutluluk huzur helal kazanç versin. Allah bizim dualarımızı kabul eylesin İnşAllah. 🤲
Rica ederim hayırlı günler dilerim İnşAllah.
Kavuşmayı beklediğim bir sevdiğim var. Aileler yüzünden daha doğrusu benim ailem yüzünden beklememiz gerekiyor. Benim okulum var 4 sene. Onu o kadar çok özledim ki sesini her dakika duyardım anneme söyledim bilsinler istedim demediğini etmediğini bırakmadı şimdi sesini duyabilmek için gün sayar oldum. Rabbim kavuştursun bizi ve tüm sevenleri İnşAllah. İnşAllah beklemek zorunda olmadan kolaylıkla ve güzellikle tez vakitte sevdiğime kavuşurum. Rabbim kalpleri çevirendir gönlümdeki gibi güzelleştirir ve gönlündekini verir İnşAllah. 🤲
Yaa ne güzel benim annem beni evden kovdu bir ay eve kilitledi karşı tarafın işini bzmakla thtid etti. Hâla arada kavga ediyoruz ben alttan alsamda kendi kendine parlıyor. Çok yoruldum Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşAllah. İstememe sebebi İmam olduğu için, maaşı yetmezmiş benim masraflarıma, eve kapatırmış, çok dindarmış, beni kandırmış, onlara layık değilmiş, kültürsüzmüş, denk değilmiş falan filan. Onun vesilesi ile namaza başladım annem niye kılıyorsun dedi hâla kılıyor musun dedi birde kapan istersen dedi. alkolü bıraktım, annem bana hâla iç bir tane diye dayatıyor. Sevdiğimde korkuyor haklı olarak elimizden şu an tek gelen beklemek. Çok yoruldum ama Rabbim'den ümit kesmek olmaz hâşâ. İnşAllah en yakın zamanda kavuşuruz. Amin🤲
Ah ah millet dininde imanında insan arar ki bu devirde çok zor bizimkilerde serseri arıyor herhalde. ama Allah büyük. İnşAllah Rabbim dualarımızı kabul etsin Amin.
Kalpten istediğim imkansızdı dua etmedim bu yüzden 😏
Allah için imkansız yoktur Elhamdülillah, kalpten edilen duaya Allah icabet eder İnşAllah, onun gücünü sorgulamamalısın. İnşAllah kabul olur dileğin, duan. 🤲 Allah diyorki kulum istesin ben vakti gelince ona vereceğim bunun gibi örnek Hadis ve Ayetlere bakabilirsin. Allah hidayet versin İnşAllah.
Çok zor olması güç birisiydi dua etmeyi bıraktım ama hayırlısı yinede. Allah’a sonsuz şükürler ediyorum ilaki bir sebebi vardır. Güç ve kuvvet Allah’a hastır ve herşeyin de nedeni sebebi olduğuna inanıyorum elbette. Geç olsun güç 😥 olmasın
Neden güç dediniz acaba özel değil ise? Allah kavuştursun İnşAllah 🤲
Amin ama yine hayırlısını diliyorum.. Şöyle ki aramızda 😉 yollar vardı bende umudum kalmayınca pes etmiş yoluma bakmıştım
Duanızdan vazgeçmeyin. Konudan biraz bağımsız ama aynı yere çıkacak bir örnek mesela çocukları olmayan insanlar var diyelim 59 kere denediler olmadı vaz geçmediler 51 52 53 54 artık güçleri kalmadığı anda bir güçle 55. De mesela çocuk sahibi olan insanlar var. Önemli olan yani pes etmemek Rabbim duasında ısrarcı olanın duasını kabul edermiş İnşAllah sizin dualarınızda kabul olur birlikte şükretmek için dua edersiniz.🤲
Ankara ‘ dan dı kendisi bense 700 km uzaklıkta
Hayırlısı canım 🤲
Mesafeler sadece rakamlardan ibaret ancak uzak mesafe olup binlerce kilometre uzaklıkta ki insan evleniyorlar, kavuşuyorlar. Önemli olan sizin çabanız birlikte çabalarsanız ve dualarınızda ısrarcı olursanız İnşAllah olur. Rabbim bizlere dualarımızın kabul oldu sevincini yaşatsın İnşAllah. 🤲😊
🥰🫶
Sevdiğim insan yasaktı onu aşık olduğum insana çok benzetiyordum kafa karışıklığı vardı ama oda biliyor öğrenmişti sevdiğimin olduğunu..
Aşık değildim ona ama değişik bir öykü çıktı o 700 km uzakta olan insanla çünkü ona aşık olduğum adamın resmini dahi göstermiştim<3 iyi ki de olmadı ama çünkü sadece yarabandım olurdu:))
İnşAllah Allah gönlümüze göre versin 😊🤲
Belkide aşk olurdu bilmiyorum ama :)
Hislerimi kaybettim 😠 haha 🤪
Çok varda kabul olan az
İnşAllah dualarımız kabul olur. Allah dualarımızın kabul oldu sevincini yaşatsın İnşAllah. 🤲😊
Amin amin 🤲🤲
İslam dini, dua vs. böyle bir şey değil ya.
Dua Lipa - Be The One
Her duayı rabbim kabul eder yeterki gönülden olsun
Elhamdülillah İnşAllah.🤲
Insaallah
Matematik :)
Ne mesela
Tamsm den
Hayırlısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar