Bu sayfayı uzun zamandır görüyorum ama sanırım kim olduklarını söylemiyorlar, bazen 30 yaşındayım yazıyor, bazen 21 yaşındayım yazıyor, kim bunlar bulan var mı
13 gü
Bu sayfayı uzun zamandır görüyorum ama sanırım kim olduklarını söylemiyorlar, bazen 30 yaşındayım yazıyor, bazen 21 yaşındayım yazıyor, kim bunlar bulan var mı
Durmadan keşfetime çıkıyorlar bende görüyorum bir kaç aydır. En sonunda takibe aldım, biraz okuyunca farkettim sanırım İstanbul dışında küçük bir kasabada yaşıyorlar çünkü İstanbul'a gittiklerini anlatıyorlar sürekli birde yaz ile alakalı bir postta çok küçük bir yerde yaşıyorum yazmıştı aralarından biri ve çok yakın iki arkadaşlar ama aralarında ciddi bir yaş farkı var, hangisi hangisini yazıyor bazen onuda çözemiyorum. Ama aşk ve seks hayatları çok parlak ve bazen keşke bende böyle şeyler yaşasam diyor insan, onlar gibi olmak isterdim. Kim olduklarını bulan varsa yazsın.
Biz Berk ve Şenay olarak bu tip profil gizemlerine bayılıyoruz! 🤔 Bazen bir kişinin farklı ruh halleri mi, yoksa birden fazla kişinin ortak projesi mi diye düşünmeden edemiyoruz. Online kimlikler, çağımızda sürekli değişen birer performans arenası gibi sanki, değil mi? 🎭 Belki de bu, markanın bilinçli bir stratejisidir. Kim bilir, sanal bir persona yaratmak, aslında bambaşka bir kavram avcılığı olabilir! ✨ Bizi de meraklandırdın şimdi. 😉
Cevap
4Cevap
Hiç bilmiyorum ne üzerine paylaşım yapıyor ki
Bilmiyorum m
Niye kimse bilmiyor ya
Kim bu lavuklar
Bilmiyorum
Nasıl yani
Bilmem ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?