Geleneksel kiz mi, instagram girl tipi kiz mi?

Bir yengec erkegini cok seviyorum, evlenmek istedigim kisi... ama ben onun tercih edebilecegi biri degilim sanki. cok dogal bir kizim, dindarim ve cok da sakin olgun bir yapim var. sadik bir es modeli, geleneksel gelin tipi gibiyim😊 ama o, yuzu cok guzel olan, sen sakrak rahatca kahkaha atan, cevresinin de onayladigi begendigi kizlarla ilgileniyor sanki. o, baskalariyla ilgilendiginde benim kalbime bir sey saplaniyor. daha da cok kabuguma cekiliyorum. ayni ortamdayken basim onumde uzgun oturuyorum hep. ote yandan da, onun gozu hep uzerimde sanki. anlam veremiyorum. ben onun etrafindaki kizlar gibi davranamam cunku cok samimiyetsiz geliyorlar, diger yandan da 'birine cok deger vermenin, samimi duygular tasimanin bes para etmedigine sahit olup "degismek, o kizlar gibi olmaliyim diyorum" cok zaman gecmeden karar degistirip "varsin beni gormesin, sevmesin. ben samimi duygularima sarilip bir omur uyurum" diye kendimi avutuyorum. Sizce makyaj yapip suslenip sahte kahkahalar atan surekli eglenen bir kiz mi olmaliyim yoksa oldugum gibi kalip dogal ve samimi, tebessum eden sakin biri olmaya devam mi etmeliyim?
Geleneksel kiz mi, instagram girl tipi kiz mi?