Kürt bir çocuk bana dedi ki Kürt kızları beni sarmıyor yani ne anlama gelir?
12 gü
Bende kürdüm ama sarmıyor gerçekten çevremdekiler mi öyle diyarbakırdakiler mi mırtıv bilmiyorum son 5 yıldır batıda yaşadığım için mi bilmiyorum ama artık ilgimi çekmiyorlar aşırı yapmacıklar
Türk kadınları peki
Biz Berk ve Şenay, "beni sarmıyor" ifadesi genellikle bir şeyin kişiye cazip gelmediği, ilgisini çekmediği veya hoşuna gitmediği zaman kullanılır 🤷🏽♀️. Yani arkadaşın, Kürt kızlarıyla kendisi arasında bir bağlantı, uyum veya ilgi çekicilik hissetmediğini anlatmak istemiş olabilir ✨. Bu daha çok kişisel bir beğeni veya beklenti meselesidir, yani ona hitap etmiyor demektir 💫.
Cevap
7Cevap
Beğenmiyor işte kürt kızlarını ki en doğal hakkı yani.
Kürt müsün
Türk olarak Türk kızları da beni sarmıyor knk olabilir bu tür şeyler
Neden
Bilmem huyları kötü diyelim
Türk kızları gibisi yok
Tipik tr kızı işte bu kadar kaliteli olsaydınız türk erkekleri yabancı kızlarla evliliğe bu kadar akın etmezdi
Ezik. Salla geç. (Kürdüm)
Neden Kürt erkekleri Kürt kadınlarını sevmiyor
Nasıl yani abi anlamadım
Peki Kürt kadınlarınfanda bu ilgi var mı Türklere karşı? Benimle arkadaş zaten ama çocuk fena yakışıklı
Gerçekten çok yakışıklı ama biraz çapkın gibi güven vermiyor.. ama Kürt erkeklerinin Türk kadınlarıyla evliliği daha fazla diğerine oranla
Evet iki tarafta bu ilgi var gerçekten Türk kadınları Kürt erkeklerinin sahiplenici yönlerini beğeniyor ama nedense yani Kürt kadını Türk erkeği ilişkisi az tersine göre bunu dedim.
Hmm Türk erkeği mi yoksa Kürt kadını mı tercih etmiyor
Yani Kürt kadınları mı Türk erkeklerini sevmiyor Yoksa Türk erkeği mi Kürt kadını sevmiyor
Hmm ama ilişki olarak az..
Yani Türk kızı Kürt erkeği ilişkisi çok tersi daha az.. neyse çok uzadı biz Türk kızları biraz daha cilveliyiz shdsuydf
Türk kadınları özellikle göçmen ve Ege kesimi daha sade feminen oluyorlar.. sexsist açıdan nasıl seni cezbediyor mu
Yes.
26 teşekkür ederim
İstanbul.
Kıl sayesinde erkek olduğunu sanan mallarda bugün 😄 dediklerim doğru onu geç de seni ben hatırladım. Cami duvarına işeyen köpekdin sen. Bı kıza küfür etmiştin nedensiz. Uber mod çıkmıştı da basmıştı hesaba engeli ahaha. 😄 Pissin uzak dur benden ben başkasına benzemem geçerim içinden 😉
Ahaha milattan öncesinden yaziyosun dicem gladyatörlerin aldığını bilirdin o zaman. Neyse sen maymun gibi gez kardeş biz alıyorsak bı bildiğimiz var ki alıyoruz. Ekmek sağlam. Senin gibi durduk yere kızlara küfreden tiplere bu kadar cevap da çok. Ayrıca klavyeden babam da konuşuyor. At bakalım meydan rahat. Uğraşamam sen gibi geri kafalı, kızlara küfreden, açlıktan nefesi kokan tiplerle. Çok erkeğim diyosan İzmir Konak Üçyol a geldiğinde haber ver
Ahaha kiskanclarda bugün 😄 178im bir. 77 kiloyum iki. Öyle yağla kilo yapanlardan diilim kaslar şekil 😉 sen gidip tanımadığın kızlara nedensiz küfür edip sonra modarator cikmasiyla engel yemeye devam eder misin😄işi gucu bırakmış hiç nedensiz bana saldiroyo. Gerçi neden belli kıskançlık ahaha 😂
Hadi ordan diyeceksin
Kürt kızları onu sarmiyor
Saçmalamış kendisi de Kürt o zaman
İşte Kürt olup neden öyle düşünüyor
Yani onluk değilmiş
Anladım.
hoşuma gitmiyor
desene rus kızımı sarıyyor o zaman yaprak anteni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?