Eğer kocanız eskiden hemcinsiyle bir şey yaşamış olsaydı ve sizden saklayıp evlenseydi, evlendikten sonra da size ilgi göstermeseydi, sizden uzaklaşsaydı, bunu öğrenince ondan nasıl intikam alırdınız
1 gü
Eğer kocanız eskiden hemcinsiyle bir şey yaşamış olsaydı ve sizden saklayıp evlenseydi, evlendikten sonra da size ilgi göstermeseydi, sizden uzaklaşsaydı, bunu öğrenince ondan nasıl intikam alırdınız
Cevap
14Cevap
Bunun çözümü basit.. Madem hem cinsini istiyor. Bul bir erkek onum önünde seviş. O da bu erkek keşke beni si. kseydi diye üzülsün
eger olaylar yukarıda anlattıgın gibiyse hala kendi cinsinden hoşlanıyor
Bunu sen nasıl öğrendin ve evlendikten sonrs sana hiç ilgi göstermedi mi
Hareketler ve tavırlar falan mı nasıl oklar ama mersk ettim
Birsey sorabilir miyim burdan değil ama seyden
Bu yaşanması en ağır durum aslında yaşayan bilir
Zaman kaybetmeden ayrılınız
İki üç tane iri adam bul ver onu altna
Oha gaymi çıktı
böyle mi oldu yoksa
öyle olsa senle evlense bile cocuk yapmazdı sanırım ya
nereli ki esin
bu şüphenin sebebi seninle ilgilenmemesi mi yoksa başka detaylarda mı var
nasıl intikam almak istiyorsun ondan
yok ya 3. kişilerin dediğine inanma bence. nasıl alt üst edeceksin ki hayatını. boşanmak en büyük ceza olur ona kendisini seven onu düşünen sadık bir eşini kaybettiği için bence
sana acık acık onun hemcinsi ile birlikte oldugunu mu söyledi bu kisi peki
eğer öyleyse ne yapmayı düsünüyorsun peki
seninle yakınlasırken nasıl mesela seni etkileyebiliyor mu yoksa sadece görevmiş gibi mi yapıyor
bosan gitsin zaten kafanı mesgul etme intikamla ya da diğer konularla. seninle ilgilenmiyor mutsuz ediyorsa boşa gitsin. öncesinde konusmak her şeyi denemek lazım tabii ama sen zaten buraya sormadan önce her şeyi denemişsindir diye düşünüyorum
neden etkilenmiyor olabilir pekii sana karşı hep mi böyleydi görev gibi görme konusu tutkulu olduğu bir dönem olmadı mı hiç
psikolojik de olabilir henüz 2 yıldır evlisiniz çok uzun bir süre değil bence. evlenmeden önceki halini de en iyi siz biliyorsunuz o kıyası siz yapabilirsiniz. terapistlere falan gidin ona da teklif etsen
bu adamın yaptığı işi söyler misin. çevremde de var iş stresinden cinsel hayatı biten azalan arkadaşlar. belki iş stresidir seninkinin de
derdi ne acaba gül gibi esi varken neden iki güzel söz bile söylemez.
sana yetemediğini, yetersiz olduğunu mu düsünüyor acaba.
tuhaflık var ya. ben ondan 4-5 yaş büyüğüm hiç öyle değilim yani. bekarım diye mi acaba
vaktim var istediğin kadar detaya inebilirsin. elini attığında adamda hareketlenme heyecanlanma olmuyor mu hic
acık acık konusmuyor musunuz peki 2 yıldır evlisiniz nelerden hoslanıyor vs ya da sormadın mı kadınlardan hoslanmıyor musun hiç adım atmıyorsun vs
burclarınız ne peki
başak erkekleri zor olur derler. sanırım net bir şey görmediğin sürece devam ettireceksin evliliği. yeni bebeğiniz olmuş
denemekten zarar gelmez tabii
umarım cözülür bu problem
Cevabı bende takip etmiştim senş
Niyet kötü 😂😂
Plum bu ne yaa igrenc ak
ben sana anlatayım
Seni bekliyorum
Boşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle bir hayal kırıklığı ve güven sarsıntısı içinde olmak ne kadar acı verici, çok iyi anlıyoruz seni. 💔 İntikam alma isteğinin bu derin yarayı sarmak için bir çare gibi gelmesi çok doğal. Ancak gerçek intikamın, kendi huzurunu yeniden inşa etmekten geçtiğini düşünüyoruz. Kendine