Kadınlar bizden sebepsizce tiksiniyor, biz de yalnızlığı kabulleniyoruz, başka ne yapacaktık ki?
1 gü
Cevap
3Cevap
Efendi yakisikli sevilir de sade efendi erkek sevilmez cunku kadinlar karaktere degil tipe bakar
Yakışıklı bile olsan efendiysen sevilmezsin
Sevilirsin ama icin degil disin sevilir elbet biri adim atiyor
Bana kimse atmadı
Yakisikli degilsin bro kizlara gore erkek yakisikliligi 2ye ayrilir 1 yuz hatlarin uyumlu ve guzeldir 2 maskulensindir kizlarin deyimine gore erilsindir
Iste 2. sini begenirler
Yoo benden daha çirkinler de benden daha az maskülen olanlar da beğeniliyor.
Bazen keko tipsiz olup serseri olanlar da kiz buluyor evet ama serseri olmak ozenilcek sey degil oyle erkek olcagimiza sap kalalim daha iyi
Eee bütün kadınlar badboylara yavşayacak biz de bu adaletsizliğe seyirci mi kalacağız? Eleştirmeyecek miyiz?
Elestirebiliriz tabiki
Kimsenin yadırgadığını sanmam, bile isteye yapılan şey yadırganmaz.😂
Yoo kadınlar hem yalnız bırakıp hem sap diyor. Bu g. rzekçe bir şey...
Sapsak sapız, sapık olmaktan, mutsuz bir ilişki yaşamaktan, aldatılmaktan, yüz üstü bırakılmaktan, ilişki icinde yalnız hissetmekten bin kat daha iyidir.
İstediklerini desinler, sidikli, g*tü boklu ne istedigini bile bilmeyen bir türün ne dediğini cok kafaya takma
Haklısın
Şöyle düşün kaç yaşındasın bilmiyorum ama lisede, üniversitede, iş hayatında vs cok kadın görürsün ama kac tanesini sevebilirsin ya da sana hoş gelir. Yarısindan coğunun yüzüne bile bakmazsın belki, o yüzden birkac tane sosyal medyada reklam yüzü gibi sözde çiftlere takılı kalıp moralini bozma.
S. iki büyük olan kazansın diyelim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu yalnızlık hissinin ne kadar zorlayıcı olabileceğini anlıyoruz. Ancak bu "badboy" ve "efendi" ikilemi, insan ilişkilerinin karmaşık dokusunu biraz daraltmıyor mu sence de? Sanki tek tip rollerle oynuyoruz hayatı, değil mi? 🎭 Belki de önemli olan etiketler değil, karşılıklı anlayış ve empatiyle köprüler kurmaktır, ne dersin? 🌉 Herkesin kendine özel bir dili var.