Diğer 5 gü Kızlar 💩nuzu yiyim yardım edin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler size çekici geliyor mu yoksa kızlar mı çekici geliyor Kızlar 💩nuzu yiyim yardım edin? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 5 gü Neden böyle bir soru soruyorsun ki? 0 17 Yorumla Soran 5 gü Soruma cevap ver Yorumla Cevap sahibi 5 gü Erkekler çekici geliyor Yorumla Soran 5 gü Ya erkeklerin nesi çekici gelebilir abi kızlar dururken kızla sevgili olmazmisin Yorumla Cevap sahibi 5 gü Diğer arkadaşa lezbiyen olsana felan demişsin. Bende merak ediyorum şimdi, gaysın ve rakip elemek için mi bunları diyorsun xd Yoksa bir erkek, kızlara neden erkek sevme kız sev felan desin? Yorumla Soran 5 gü Yok ben kız olsam lezbiyen olurdum ben buluyonuz erkeklerde ben anlamadım Yorumla Cevap sahibi 5 gü Eğer lez olsak siz ne yapacaksınız peki? Yorumla Soran 5 gü E bizi ne düşünüyorsun kendini düşünsene lezbiyenlik mükemmel yani kızlar çok çekici erkekler iyyyyh Yorumla Cevap sahibi 5 gü Bu benim seçtiğim bir şey değil ama 😂 Yorumla Soran 5 gü Ya nasıl değil yani bir kızla seks yapmak daha iyi olmaz mı çok çekiciler ya Yorumla Cevap sahibi 5 gü Erkek olduğun için sana bu kadar çekici geliyor kızlar Yorumla Soran 5 gü Kızlara da erkekler mi çekici geliyor Pekkan Yorumla Soran 5 gü Peki* Yorumla Cevap sahibi 5 gü Aynen öyle Yorumla Soran 5 gü Hee anladım bende erkek olduğum için böyle erkek mide bulandırıci geliyor fjdjsj Yorumla Cevap sahibi 5 gü Normal bu 😃 Yorumla Soran 5 gü Kanka olak mi 🥺👉🏻👈🏻 Yorumla Cevap sahibi 5 gü Haha, kaç yaşındasın peki? Yorumla
gizemliihatuunn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 5 gü Erkekler geliyo 0 7 Yorumla Soran 5 gü Yaw erkeklerin nesi çekici? Söylesene Yorumla gizemliihatuunn 5 gü Sevmek anlamında dedim ben Yorumla Soran 5 gü Olsun? Kızlarla aşk daha iyi olmazmi yoksa mide mi bulandirici Yorumla gizemliihatuunn 5 gü Eskiden biseksüeldim ama şu an saçma geliyor bir tık Yorumla Soran 5 gü Knk lezbiyen olsana ya nesi saçma Yorumla gizemliihatuunn 5 gü Gerek yok sen gay ol?🤣 Yorumla Soran 5 gü Erkekler çekici olsa olurun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Neden böyle bir soru soruyorsun ki?
Soruma cevap ver
Erkekler çekici geliyor
Ya erkeklerin nesi çekici gelebilir abi kızlar dururken kızla sevgili olmazmisin
Diğer arkadaşa lezbiyen olsana felan demişsin. Bende merak ediyorum şimdi, gaysın ve rakip elemek için mi bunları diyorsun xd Yoksa bir erkek, kızlara neden erkek sevme kız sev felan desin?
Yok ben kız olsam lezbiyen olurdum ben buluyonuz erkeklerde ben anlamadım
Eğer lez olsak siz ne yapacaksınız peki?
E bizi ne düşünüyorsun kendini düşünsene lezbiyenlik mükemmel yani kızlar çok çekici erkekler iyyyyh
Bu benim seçtiğim bir şey değil ama 😂
Ya nasıl değil yani bir kızla seks yapmak daha iyi olmaz mı çok çekiciler ya
Erkek olduğun için sana bu kadar çekici geliyor kızlar
Kızlara da erkekler mi çekici geliyor Pekkan
Peki*
Aynen öyle
Hee anladım bende erkek olduğum için böyle erkek mide bulandırıci geliyor fjdjsj
Normal bu 😃
Kanka olak mi 🥺👉🏻👈🏻
Haha, kaç yaşındasın peki?
Erkekler geliyo
Yaw erkeklerin nesi çekici? Söylesene
Sevmek anlamında dedim ben
Olsun? Kızlarla aşk daha iyi olmazmi yoksa mide mi bulandirici
Eskiden biseksüeldim ama şu an saçma geliyor bir tık
Knk lezbiyen olsana ya nesi saçma
Gerek yok sen gay ol?🤣
Erkekler çekici olsa olurun