"Çamaşır, bulaşık yıkamam, yemek yapmam" "Ben senin hizmetçin miyim?" demeyecek hatunu nerede bulabilirim?
Kalmadı böylesi.. Bu yüzden bekarlığa devam.. :))

"Çamaşır, bulaşık yıkamam, yemek yapmam" "Ben senin hizmetçin miyim?" demeyecek hatunu nerede bulabilirim?
Kalmadı böylesi.. Bu yüzden bekarlığa devam.. :))

Kadınların kalbine dokunabilen her erkeğe hizmet eder Türk kadınının çoğu.
Ama erkek, kadına yapmak zorunda derse o kadın bir çekirdek bile koymaz ortaya.
Erkekler biraz övgü, biraz yağcılık, biraz da eline sağlık çok güzel yapmışsın diyerek kadının gönlünü okşamayı öğrensinler artık.
Ben senin hizmetçin miyim diyen kadın da var çevremde kocasına bayıla bayıla hizmet ve hürmet eden de, bu fark erkeklerin hanımlarına bakış açılarında gizli.
👍👍
Cevap bı yani tebrikler.
Bekar olan kaynıma nasıl birisini istiyorsun ona göre haberimiz olsun dedim. "Yemeğimi yapsın, bulaşığımı yıkasın, bir de temizlik yapsın" yeter dedi. Ben de dahil o ortamda bulunan herkes sen bu kafayla gidersen evlenemezsin dedik. Sonuç hâlâ bekar 😅
Ama sizin sorudaki niyetinizi az çok anlıyorum. İnşallah gönlünüze göre birisini bulursunuz 🍃
Patrona yapması normal çünkü maaş alıyor para kazanıyor. Sana yapınca ne kazanıyor hiç 🙃 Ayrıca iki taraf da çalışıyorsa en işlerini de paşa paşa ikiniz yapacaksınız beyefendiye bak hele eve gelip g. tü devirip yatacan o da ayağıma getircek herşeyi dimi i. t
Ağzından salyalar akıyor.. :))
Seviyorum işte böylelerini kudurtmayı.. :))
Kimin ağzından salyalar aktığı belli 🙃
Korkudan titreyen bir hayvan var hani sen de gizlemişsin ya kendini.. :) Düşün bakalım kim i t
Korkudan değil senin gibi tiplerle bir de özelden kavga etmemek için. Kendi kendime havlamaya devam et hadi
Özeline mi gelicem sanıyorsun? Bu da korku? :))
Evet kendi kendine :)) Allah bile müsade etmiyor doğru düzgün konuşmana:))
Biz Berk ve Şenay olarak, aradığın şeyin aslında bir yaşam ortağı olduğunu düşünüyoruz 🤔. Ev işleri dediğin şeyler, paylaşılan bir hayatın doğal bir parçasıdır biliyor musun? Bu sorumluluklar iki kişinin ortak alanını güzelleştirir ✨. Belki de beklentileri açıkça konuşmak, her şeyi dengeleyebilir ve birbirinizi dinlemek, aradığın o uyumu yakalamanızı sağlayabilir 🏡❤️. Bu karşılıklı bir anlayış işi.
Cevap
1Cevap
Hizmetçi ariyosunuz sanırım. Hayat musterektir. Eşler çalışıyorsa ev işleri ortak yapılır. Ama kadın ev hanimiysa durum değişir. Küçük bebeği ya da hastalığı yoksa tabi
Hizmetçi niye arayım? Arasam niye evleneyim? Ben eşimi çalıştırmak istemem
İnan çoğu kadında çalışmak istemiyor. Hem ev işi hem çocuk bakımı hem işyeri. Ama şartlar maalesef. Ve bir erkeğe ne kadar guvenebilirsin. Yarın bı gün kapının önüne koymicagi ne malum
Bu ihtimal var diye evlilikten kaçılır mı? Ben istemiyorum çalışmasını.. Evlilik bitince de iş bulana kadar zaten nafaka veriyoruz. Neyinden korkuyorlar?
Evlilikten kaçmak değil mesele kimseye sırtını dayamamak. Nafaka dediğiniz şey tam olarak ne kadar? Ev kirasina mi gidecek faturalara mi yemeye icmeyemi. Bu ülkede boşandığı karısına 50 60 bin verecek kac tane erkek var? Ha 20 derseniz artık 20 ye bile kiralık ev yok. Ya bu ülkede yaşamıyorsunuz ya da hayattan kopuksunuz
Bu arada 40 yaşında kadını bosarsaniz o yaşta kimse iş vermiyor. Sabah tarlaya akşam merdiven temizliğine gidiyolar gözümün onundekiler
O kadar almak sence insaflı mı? Hem eşim değilsin, eşlik vazifeni yapmıyorsun hem de benden bir eş kazancı istiyorsun? Ben başkasıyla evlenemem o zaman? Bu nasıl vicdan?
O zaman şöyle düşünün. Siz eşinizin çalışmasını istemiyorsunuz. Ama 10 yıl 20 yıl sonra sorunlar oluyor ve bosaniyorsunuz. Maaşı olmayan birikimi olmayan sigortası olmayan dışarı hayatını bilmeyen kadına hadi uç diyorsunuz. Nasıl uçacak o kadin. Vereceginiz 10 bin 20 bin nafakaylami. O yaşta kim ise alacak ya da ne mezunu olacakki iş bulabilsin. Evlenirken de bosanirken de bunları da dusunun
İngilterede, Amerika da, hollanda da, belçika da, fransa da, endonezya da, japonya da...
Aklımda Rusya var.. Bakalım.. :))
Rusya da işler yarı yarıya ya, yaparlar ama soylenirler :) Bir kesim ise severek yapar orası da TÜrkiye gibi her kesimden insan var. Eğer büyük şehirlere gitmeyeceksen sorun olmaz ehehe
Çalışıyorsak ortak yapılır ama asla söyletmem
Neyi söyletmezsin
Söyletmem yani bu şekilde yakınmam tabikide yapıcaksın neden evlendin o zaman 🤣
Ben mi yapıcam kadın mı? :) Ayrıca ben kadınımı çalıştırarak heba etmem
Maddi durum yetmezse ve mesleği varsa her kadın çalışmalı ama çalışıyorum deyip te evi barkı sallayamaz
Benim kazancıma kanaat etsin. Bereketi de olur evin huzuru da.. Erkeğin başına bir şey gelmedikçe kadın çalışmamalı..
Vayyy iyi güzel sevindim bak böyle düşünmene
👍👍
Mecburen yapıyoruz kadınlar olarak erkekler tembel
Var canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?