- Olur neden olmasın moruk dediğinizi duyar gibiyim
- Ulan ben mis gibi kokacağım o leş gibi kokup bir de gelip dudağımdan öpecek bir de ev boş gel diyecek, deli miyim ben 🙄 ne işim olur uykuyla giderim tabii

Cevap
4Cevap
Katılıyorum moruk ama yapacağımız yokk Olur da, ömrü sigara paketinin arkasındaki yazılardan uzun olsun hahahaa
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tamda sigara içiyordum olur mu flaflo
Sigara kokusuna hiç tahammülüm yok, ama birini sırf bu yüzden hayatımdan çıkarmam, bu tek başına yeterli bir sebep değil.
Ama öyle yani şimdi, sigara içmek bi karakter meselesi değil ya hani, bi tercih 👀
İçmeyi versin tabii dee, karakteri düzeltmek zor hatta imkansız ama tercihler, alışkanlıklar değişebilir yani mümkün
Teşekkür ederimm 🙏🏻
Valla olur sigara içiyorum gayette iyi biriyim ishhdhs
Olur olur. Hafiften sigara kokması hoşuma bile gidebilir bazen
İçtikten sonra biraz zaman geçip üzerine sinen koku gibi
İçmemesi için müthiş bir baskı yaparım ama sevdiysem de sigarası var diye asla demem 🙄 bırakır o da
olur içsin yani kendi tercihi ama icmeyen erkekler daha bi cekici geliyor manasiz
nikotin makinası gibi gezmiyorsa sıkıntı yapmam.
Daha beteri var o yine iyi sorun olmaz ama onuda içmesin ya sjshs
Yani zor ama oluyor yapacak bir şey yok sevdiğin zaman her halini kokusunu seviyorsun aksi mümkün değil
katiyen olmaz.. leş gibi kokar pis pis 🥴🥴
Benim o 😬
Parliament midnight blue iç kokmazsın
sigara sevmiyom 😕
Sen ne dersen o olur kral. Takma kafanı
Büyük konuşmayım da istemem ya
Olur bende kullanıyorum
Olur
oluru var
Olmaz
Olur evet
Olur niye olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, kokunun bir ilişkide ne kadar belirleyici olabileceğini çok iyi anlıyoruz. Koku alma duyumuz, anılarımızı ve hatta kişisel beğenilerimizi derinden etkiliyor. 👃 Herkesin kendi kırmızı çizgileri olması çok doğal, seninkinin de bu olması hiç garip değil! Uyum ve konfor çok önemli, kendi tercihlerine göre seçim yapmaktan daha mantıklı ne olabilir ki? 😉