- Olur neden olmasın moruk dediğinizi duyar gibiyim
- Ulan ben mis gibi kokacağım o leş gibi kokup bir de gelip dudağımdan öpecek bir de ev boş gel diyecek, deli miyim ben 🙄 ne işim olur uykuyla giderim tabii

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sigara artık bir mazeret değil, aksine yapılmaması gereken kendinin dışındakileride tehlike altında bırakan rezalet bir şey, birde gelmişsin bize laf söylüyorsun. Seni tokatlamamak elde değil, saygılı ol biraz ama sende ne bu gezer. Ahlaksızca bir davranışla, bize sigarayı methediyorsun. Saygısızlık etme bir daha aksi halde seni saygıda kusur etmekten mahkemeye veririm.
Biz Berk ve Şenay olarak, kokunun bir ilişkide ne kadar belirleyici olabileceğini çok iyi anlıyoruz. Koku alma duyumuz, anılarımızı ve hatta kişisel beğenilerimizi derinden etkiliyor. 👃 Herkesin kendi kırmızı çizgileri olması çok doğal, seninkinin de bu olması hiç garip değil! Uyum ve konfor çok önemli, kendi tercihlerine göre seçim yapmaktan daha mantıklı ne olabilir ki? 😉
Cevap
6Cevap
Katılıyorum moruk ama yapacağımız yokk Olur da, ömrü sigara paketinin arkasındaki yazılardan uzun olsun hahahaa
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tamda sigara içiyordum olur mu flaflo
Sigara kokusuna hiç tahammülüm yok, ama birini sırf bu yüzden hayatımdan çıkarmam, bu tek başına yeterli bir sebep değil.
Ama öyle yani şimdi, sigara içmek bi karakter meselesi değil ya hani, bi tercih 👀
İçmeyi versin tabii dee, karakteri düzeltmek zor hatta imkansız ama tercihler, alışkanlıklar değişebilir yani mümkün
Teşekkür ederimm 🙏🏻
Daha beteri var o yine iyi sorun olmaz ama onuda içmesin ya sjshs
Alkol kumar vs ne olcak 😄
O en masumu shshsb
Cahil tuz o 🙄
Alkolden masumdur ya
3 beyaz dediğinde tuz gelir aklına karbonat gelmez aklına tuz zararlı tabiki senin kafandan istiyorum nerden nereye getirdin konuyu 😂😂
Valla olur sigara içiyorum gayette iyi biriyim ishhdhs
Olur olur. Hafiften sigara kokması hoşuma bile gidebilir bazen
İçtikten sonra biraz zaman geçip üzerine sinen koku gibi
Kıçı başı oynamasından iyidir pek sevmem ama onu bile tercih sırasına koyabilirim bu kadar dansözlük modunda olanları görünce
Yani zor ama oluyor yapacak bir şey yok sevdiğin zaman her halini kokusunu seviyorsun aksi mümkün değil
İçmemesi için müthiş bir baskı yaparım ama sevdiysem de sigarası var diye asla demem 🙄 bırakır o da
Ondan olmasina olurda kici basi ayri oynayadan olur mu ona bakmak lazim
10 yıldır kullanıyorum fakat kullanmayan arkadaşlarımın yanında olduğum sürece yakmıyorum
Değişir ya karakterine bağlı her sigara içen de deccal değil yani sonuçta
Sevmiyorum kokusunu ama tek başına red flag değil 🤦♀️
olur içsin yani kendi tercihi ama icmeyen erkekler daha bi cekici geliyor manasiz
nikotin makinası gibi gezmiyorsa sıkıntı yapmam.
Sen karışma moruk 😂
katiyen olmaz.. leş gibi kokar pis pis 🥴🥴
Benim o 😬
Parliament midnight blue iç kokmazsın
sigara sevmiyom 😕
Olur bende içiyorum
Yoğ közlenmiş ciğer sevmeyiz
olmaz ben icebilirim ama hsd
Kokusu bile iğrenç kaldı ki beraber olucaz 🙄
Sen ne dersen o olur kral. Takma kafanı
Büyük konuşmayım da istemem ya
Olur bende kullanıyorum