Az önce ortama uyup bende bi yudumcuk alayım dedim nevrim döndü yahu 😄 tövbeee başlamadan bitti 😅

Az önce ortama uyup bende bi yudumcuk alayım dedim nevrim döndü yahu 😄 tövbeee başlamadan bitti 😅

Merak edilmeye değmez. Hayır diyebilen kişi karakterli kişidir. Sigara içmek insana hiçbir şey katmaz. İçenler özenti ve ergen, zayıf kişilikli. Kendisini ve hayatı gerçekten seven insan sigarayı tadına bakmak için bile içmez. Açıkçası ben sigara içmeyen bir kadın olarak sigara içen erkeklere baştan hayır diyorum her daim. Evleneceğim erkeğin sigara içen biri olmasını istemem cidden. Evimde hiçbir misafirin de sigara içmesini istemem. Ben balkonda dahi içirtmem yani😎
😊💓
Ben de merak ettim tadını lakin hep korktum, deneme girişimlerim oldu bir, iki kez lakin onu da beceremedim, iyi ki de becememişim, korkum mâni oldu merakıma, acaba nasıl bir tadı var, ahh insanlar sigara alacağına kitap alsa çok daha âlâ olur, bazıları hem sigara hem kitap alıyor lakin kimileri sigaraya para veriyor, kitaba değil. Halbuki ona verecekleri parayı kitaplara verseler diye düşünüyorum. Bir şey daha garibime gitmişti, buradaki görüşleri okumuştumda daha evvelinde, sigarayla çay ve kahve içenler oluyormuş, enteresan gelmişti bana, sigara ve çay ya da sigara ve kahve tuhaf geliyor o ikililer bana, benim babam da sigara içer ama çay ya da kahve eşlik etmez sigarasına ve insanlar bundan keyif alıyormuş, tuhaf doğrusu, ben anca çubuk krakerlerle sigara içiyormuş gibi yapar ve sonrasında da onu yerim, sonra da gülerim kendime :D Bir defasında köye gitmiştik ailemle, sobayı yakmıştı annem, ben de izmariti diğer adı izmarit sigaranın, işte onu çakmakla yakmadan içtim, içmek sayılmaz asla, kendi kendime eğleniyorum, sonra çakmakla yakmadığım o sigarayı sobaya attım, kardeşim de ziyan ettin sigarayı demişti, halen de merak ederim nasıl bir tadı olduğunu.
Bu kadar güzel açıklanamazdı. 🌸
🌸
Teşekkür ederim.🌺
Sigara denen şey ortama uymak için, arkadaşlara uymak için başlanır öncesinde bu ne iğrenç bir şey dersin nasıl içiyorsunuz bunu dersin sonra hafif başını döndürür hoşuna gider içine çektin mi orada kaybettin işte, bir sonrakinde arkadaşından bir tane versene içeyim dersen ve gidip paket alırsan sonrasında geçmiş olsun artık sigara bağımlısısın. O yüzden bırak elleme hiç.
Yeni başladığın için ilk başta birden tansiyon yapar başın döner. ama alıştıkça günde 2 paket bile içmek istersin. tabi içenlerde bir süre sonra alışıyor. artık 1 tane kesmiyor sonra 2 diyorsun sonra 5 . bence başlayacaksan iyice düşünmeni öneririm.
Asla içmem yahu sadece tadını merak ettim
Cevap
24Cevap
Bir yudumcuk alıp nevrini döndürdüysen, geçmiş olsun :D sigarasız günler geride kaldı sfjks
İnanamadın yazdıklarına :D
Ben de deneyim dedim acaip baş dönmesi yapti ay yok sigara eksik kalsin.
Sigaraya karşı hiç bir şekilde özentim olmadı acaba tadı nasıldır diye düşünmedim. Bundan sonra da fikrimin değişeceğini zannetmiyorum sigarasız ciğerlerim oldukça mutlu
Hayatımda bir kere girişimim oldu. Ondan sonra da asla içmedim.
Alışınca gayet güzel gidiyor :)
Kötü bir alışkanlık ama yapacak bir şey yok.
Hiç anlamıyorum insan neden duman çeker içine? Bi de pis kokuyor😝 ben parfüm sıkıp kendimi koklamaya devam
Başlama.
Zıkkım gibi içiyoruz. Verdiği keyifle sağlığımızdan götürdüğünün kıyası bile olmaz.
Benim de sigaraya başlama serüvenim aynı bu şekilde son bulmuştu 😅bi sigarayı içemedin demişti hayırlı arkadaşım🤦♀️
Ortama uyarak başlarım bir şeyler ama bu aslında birazcık özgüven eksikliği ile alakalı
Hayır diyebilmek yanlış hayır diyebilmek önemli bir özgüven göstergesi…
zehir
Kızma kızma msnsnsn
Sigaradan bir yudum almak ilgiç bir yaklaşım😂
İçme boş ver hep böyle başlıyor insanlar.
O bir yudumcuk bile çok büyük bir adımdır. Küçümseme noktayı, bitirir cümleyi misali
İşte böyle alisiyolar sigara içenlerde ikramla bence birdaha ikram alma
Alma zaten bak yüzüne neden yüzün diri sigara ve alkol içmediğin yüzünden birdaha o elde sigara olmasın ☺️
Anlaştık Rapunzel saçlı seni ☺️
Ne başla ne bırak. İçenler aylarca ciğerleri ile mücadele ediyor, bırakan iradesiyle
Ben küçüklüğümden beri nefret ederim açıkçası. 5 yaşındayken annemin sigarasını çöpe atma gibi bir anım var hatta🤣
Ben yıllar önce az da olsa içtim, ciğerlere, mideye, bağırsağa ve tüm vücuda ağrı sızı veriyor. Külliyen zarar 🚭

Böyle
Bildiğin gibi
Bu yaşa kadar içmedim içmem yavrum iğrenç bir şey içenin kendisine saygısı yoktur tıpkı alkol gibi
🤣Hiç anlamadım, bende hiç kullanmadım merakta etmiyorum.
Hiç sorma.. Ağızlarına bi tane geçirmek istiyorum. At ağızlılar
En son elmalı nargile içtim kaç yil önce nasıl basım döndü hahah sonra onu da icmedim
Ayağıyla içiyor hatta içmiyor ekmek arası yiyor bazen de burnu ile çekiyor dumanı
Çok güzel içerim.. Gören tiryaki oluyor..
Bakma 😄
Dene dene sonra tiryaki olunca çok dersin nereden başladım diye.
Seviyoruz birbirimizi, içmezsem küsüyor.
Abooo 😅
Zamanla alışıyorsun içmeye ilk başta ben de öyle oldum
Kahvaltı yapayım da içeyim hemen canım çekti 🥹
Eyvallah genç öğretmen 😂
Yuvarlak atarım , yanan sigarayı ağzımda çeviririm müptezelim kız ben 😂
Haydaaa 😂
Gayet güzel içiyorum biraz önce söndürdüm :D
Bi Fırt denir ona 😂
Hayatta en saçma şey bu
Ben de bir gün birakcağım. Cook amin
Baslamakda zor bitirmekde
İçenler sahaya