Ben yaklaşık bir haftadır kulaklıkla cin peri hikayeleri dinliyorum, temizlik yaparken falan iyi gidiyor ya😅😎 ama geçen gece bir ürpermedim değil

Ben yaklaşık bir haftadır kulaklıkla cin peri hikayeleri dinliyorum, temizlik yaparken falan iyi gidiyor ya😅😎 ama geçen gece bir ürpermedim değil

Cevap
16Cevap
Şöyle bı çocukluk korkumu bırakmak istiyorum 🥲😂😂😂
Haha gulyabani😅😅 kprkunç değilki bu
Küçükken korkuyordum ben ya 🥲
Bende iş güç yaparken kriminal olayları dinlemeye başladım 🤷
Savaş kurtbabamıydı neudi onu dinle güzel anlatıyor😅
Kriminella var onu dinliyorum. Sizin dediğiniz de baktım iyiymiş ya 😂 dinlerim arada. Yalnız sizin in cin peri hikayeleri sonradan acısı çıkar bilginiz olsun 🥲 nerden bildiğimi sorma.
Allah korusun canım ya, sen dediğim adamı dinle o cinayet işleri emekli polisi
Amin Allah korusun tabi 🥰 evet değişik bı adam beğendim 😋
Aklıma bile gelmez öyle şeyler. Sadece karabasanla çok sorun yaşıyorum
Valla güzel bence hikayeleri
Başka derdin yok mu senin :) git müzik dinle film izle ne bilim radyo dinle. Ne işin var inle cinle.
İyi okuupr işte temizlik yaparken dinşemek sarıyor baya
O zaman gece yarısı temizlik yapta dinlerken biraz sarsın bence. Gündüz pek etki etmez.
Bu sorum hoşuna gider o zaman cin peri şeylerinden dolayı 😄 Cinlerden korkuyor musunuz veya nasıl bir şey olduklarını merak ediyor musunuz?
Korkmam.. insandan korkuyorum :))..
Ciddi değilsin bence
Cidditim bence büyüden Çin'den niye korkwyim ki.. insan her şeyi yapabilen nesnel ve gerçek olan varlık..:))
İnsan doğasında bilmediği görmedği hakim olamadığı şeyden hep korkmak vardır yani
Benim doğam insan olmaya elverişli değilmiş demek ki.. görmediğim birşeyden niye korkaryim ki derim ben.. görmüyorum zaten :)) ama doğru insan genelde korkar.. ama benim korkmam için görmem lazim ne yapayım :))
Korkarım senin gibi dinlesem daha çok korkardım gece sözünün bile edilmesi benim için yeterli
Cin büyü vs uzak durulması gereken şeyler
Bencexe ama bir sürü hikaye var belkid euydurma ama iyi gdiyor temizlik yaparken dinlemek😅
Yok ya korkmam
Yaaa öyle san😅
Üç harflillerden korkarım..
Haha öyle deme ya , bir dinle baya sarıyor
Allah korusun ya, ben dünleme taraftarıyım
Pekii efendim şöyle bir olay var..
https://youtu.be/SLws7fPGD9M?si=QmKUr7swMxQA3-K1
Ay bunları dinliyorhm işte yalan gerçek bilmemde heyecankı baya,
Hiç korkmadım korkmamda
Hee hiç denk gelmedin zaar
Geldim
Dinlersem korkarım tabi hiç öyle şeyler izlemem dinlemem okumam 😬
orkunun bananormal aktivigelerini izle iyi gelir.
Hiççç umrumda olmaz öyle şeyler. Onlar mübarek topraklarda yaşar, benim yaşadığım yerde ne gezsinler
Korkmuyorum çünkü yapmasını biliyorum zamanında çok fazla yaptım 🤏
ödüm patlar 😱
Oluyor öyle atraksyonlar
frenksiyonizmin oyunları hep hep onların suçu
Ay benden uzak dursunlar ya ben çok korkarım
İnanmıyorum ki korkayım
yok öyle şeylerden korkmam
Uzak olsunlar dua ederim
Cıks hiç ilgi alanımda değil ya
Peri degil de büyüden korkarım
sktim öldü hepsi
Hiç yaşamadım için hayır
Korkarım
Korkmam
Görmen dileğiyle bakalım aynı olacak mı 🤣
Uuuuuuuuu.. böhh.
Korkarım sjs
Hayır korkmam
korkarım
inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, o ürpermeyi çok iyi anlarız! 👻 Kulağa absürt gelse de, anlatıların ve o "belki" ihtimalinin gücünü küçümsememek lazım. Özellikle gece olunca hayal gücü tavan yapıyor ve insan zihni en garip şeylere bile kapı aralayabiliyor. Bol bol karanlık film izlemiş biri olarak diyorum, ışıkları açık bırakmak bazen tek çözüm! 🕯️🍿