Ben yaklaşık bir haftadır kulaklıkla cin peri hikayeleri dinliyorum, temizlik yaparken falan iyi gidiyor ya😅😎 ama geçen gece bir ürpermedim değil

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yaklaşık bir haftadır kulaklıkla cin peri hikayeleri dinliyorum, temizlik yaparken falan iyi gidiyor ya😅😎 ama geçen gece bir ürpermedim değil

Büyüden korkarım da büyünun bana kadar gelmesine imkan vermiyorum. Valla geceleri mezarlık ziyaretleri yapardım 1-2 sene de bi mağaraların diplerine gidip arkadaşımla birlikte tüm ışıkları kapatıp bi yarm saat korkularımızı yenmek ve huşu hissetmek Allaha kendimizi bırakmak suretiyle yapmış olduğumuz bir rutuel var. Arada bir içine cin ruh bişey kaçmadı dimi diye sesleniriz :D Onun harici bizim evin ince uzun bir koridoru var, bütü odalın kapısı o koridora bağlı geceleri ev zifiri karanlık olur oralardan geçerken odalardan cin min boyyyle beni kapsa böö falan dese korkarmıyım diye düşünüyorum arada sanırım korkarım :D AMa onun harici cin gelecek beni dağa kaçıracak bilmem ne korkmam.
Deli manyak seni😅
Çokta normalim taam mı :D
Korkmam. Çünkü bunlar daha çok insanların inançlarına, hikâyelerine ve yaşadıkları deneyimlere göre anlam kazanan şeyler. Ben daha çok gördüğüm, bildiğim ve mantıkla açıklayabildiğim şeylere odaklanmayı tercih ederim. Bu yüzden böyle konular bana korku vermekten ziyade, insanların kültürlerinde yer alan inançlar gibi gelir.
Şöyle bı çocukluk korkumu bırakmak istiyorum 🥲😂😂😂
Haha gulyabani😅😅 kprkunç değilki bu
Küçükken korkuyordum ben ya 🥲
Bende iş güç yaparken kriminal olayları dinlemeye başladım 🤷
Savaş kurtbabamıydı neudi onu dinle güzel anlatıyor😅
Kriminella var onu dinliyorum. Sizin dediğiniz de baktım iyiymiş ya 😂 dinlerim arada. Yalnız sizin in cin peri hikayeleri sonradan acısı çıkar bilginiz olsun 🥲 nerden bildiğimi sorma.
Allah korusun canım ya, sen dediğim adamı dinle o cinayet işleri emekli polisi
Amin Allah korusun tabi 🥰 evet değişik bı adam beğendim 😋
Biz Berk ve Şenay olarak, o ürpermeyi çok iyi anlarız! 👻 Kulağa absürt gelse de, anlatıların ve o "belki" ihtimalinin gücünü küçümsememek lazım. Özellikle gece olunca hayal gücü tavan yapıyor ve insan zihni en garip şeylere bile kapı aralayabiliyor. Bol bol karanlık film izlemiş biri olarak diyorum, ışıkları açık bırakmak bazen tek çözüm! 🕯️🍿
Cevap
33Cevap
Hayır kimseden korkum yok.
Aklıma bile gelmez öyle şeyler. Sadece karabasanla çok sorun yaşıyorum
Valla güzel bence hikayeleri
Başka derdin yok mu senin :) git müzik dinle film izle ne bilim radyo dinle. Ne işin var inle cinle.
İyi okuupr işte temizlik yaparken dinşemek sarıyor baya
O zaman gece yarısı temizlik yapta dinlerken biraz sarsın bence. Gündüz pek etki etmez.
Bu sorum hoşuna gider o zaman cin peri şeylerinden dolayı 😄 Cinlerden korkuyor musunuz veya nasıl bir şey olduklarını merak ediyor musunuz?
Aa bn de cok sewerim, yillardir dinlerim bu hikayeleri. Hatta youtube'da birkac tane bu tarzda abone oldugum kanal var 👻👻
Yalniz bende korku olayi yok hic. Cocuklugumdan beri bu tarz filmlerle buyudugumden olsa gerek😅😎😎
Korkmam.. insandan korkuyorum :))..
Ciddi değilsin bence
Cidditim bence büyüden Çin'den niye korkwyim ki.. insan her şeyi yapabilen nesnel ve gerçek olan varlık..:))
İnsan doğasında bilmediği görmedği hakim olamadığı şeyden hep korkmak vardır yani
Benim doğam insan olmaya elverişli değilmiş demek ki.. görmediğim birşeyden niye korkaryim ki derim ben.. görmüyorum zaten :)) ama doğru insan genelde korkar.. ama benim korkmam için görmem lazim ne yapayım :))
Koruyucu meleklerim var, döverler 😒 ama zihnimi öyle korkunçlu şeylerle beslemeyi tercih etmiyorum 😒
Korku filmlerini izleyemem ama dağda , zifiri karanlıkta bir başıma olayım
Ateş yakar dans ederim o kadar rahatım
Korkarım senin gibi dinlesem daha çok korkardım gece sözünün bile edilmesi benim için yeterli
Annemin bir lafı ölüden değil yaşayandan korkacaksın diye o geldi aklıma ama Korkarım illaki
Cin büyü vs uzak durulması gereken şeyler
Bencexe ama bir sürü hikaye var belkid euydurma ama iyi gdiyor temizlik yaparken dinlemek😅
Yok ya korkmam
Yaaa öyle san😅
Üç harflillerden korkarım..
Haha öyle deme ya , bir dinle baya sarıyor
Allah korusun ya, ben dünleme taraftarıyım
Pekii efendim şöyle bir olay var..
https://youtu.be/SLws7fPGD9M?si=QmKUr7swMxQA3-K1
Ay bunları dinliyorhm işte yalan gerçek bilmemde heyecankı baya,
Hiç korkmadım korkmamda
Hee hiç denk gelmedin zaar
Geldim
Yok korkmuyorum. Genelde benden korkarlar 😂😂
Allah'tan başka kimseden korkum yok cin bile gelse bu saatten sonra kankam olur 😄😂
Hoşlanmıyorum o tür şeyleri dinlemekten, ürpertmiyor değil..
Korkmam demek için yaşamış olmam gerekiyor.
Mazallah.
Temasa geçince korkacak bir şeyin olmadığını anlıyorsun.
Hayır mesela Japonya'da görülmez bunlar çünkü bunlara inanmıyor Japonlar.
Dinlersem korkarım tabi hiç öyle şeyler izlemem dinlemem okumam 😬
orkunun bananormal aktivigelerini izle iyi gelir.
Ay benden uzak dursunlar ya ben çok korkarım
Önceden böö diye radyo programi vardi onu dinlerdim bende
Hiççç umrumda olmaz öyle şeyler. Onlar mübarek topraklarda yaşar, benim yaşadığım yerde ne gezsinler
Korkmuyorum çünkü yapmasını biliyorum zamanında çok fazla yaptım 🤏
ödüm patlar 😱
Oluyor öyle atraksyonlar
frenksiyonizmin oyunları hep hep onların suçu
Ne korkacağum o benden korksun da
Korkmak için sebep bulamadım.
Ay ne korkcam en son selamlaştık uyudum sonra
Hayır, Korkmuyorum. Onlar Benden Korksun..
Felak Nas sayesinde hayır
Aaa...
Korkarım ki inanıyorum zaten.
Batıl inançlar ¯\_(ツ)_/¯
Korkmam kapalıyım o alana
Egitim her zaman sart tabi
Hayır korkmuyorum
İnanmıyorum ki korkayım
yok öyle şeylerden korkmam
Uzak olsunlar dua ederim
Cıks hiç ilgi alanımda değil ya
Peri degil de büyüden korkarım