Ever korkuyormusun bakalım hadi itiraf edin.. ayrıca neden periler hep kadın hiç erkek peri görmedim filmlerde masallarda olsun bence😅🥳 iyi olurdu yani

Ever korkuyormusun bakalım hadi itiraf edin.. ayrıca neden periler hep kadın hiç erkek peri görmedim filmlerde masallarda olsun bence😅🥳 iyi olurdu yani

Cevap
16Cevap
duaları ayetleri var korunma için bir de ehli tevhid itikadı düzgün ibadetleri yapan mümin kimseyse onlar zarar veremez.
Bence en çok onlara geliyor
bu konuda ayet ve hadis var onlar zaten dinden iman uzak yaşayanlarla koyun koyuna takılırlar ama rahatsız etmezler çünkü zaten onların istedikleri ameller üzeredirler. müslümanların zayıflarına bulaşırlar dahada saptırmak ya da rahatsızlık vermek için. bir nevi ihtardır onlara hallerini düzeltmeleri için.
Bence korku ve emin olmakla ilgili. Bir şey karılık şimdi yazamıycam uzun uzun
iddialı olma üzerine bir salarlarsa evinde tıkırtılar gürültüler silüetler sesler başlarsa görürsün nasılmış. uykudada gelirler. ama yukarıda yazdığım şekilde mümin kimseyse yanaşamazlar yanarlar.
Aman sus şom ağızlılık etme, üsütme gelevekle ryazok gencim güzelim daha yaşayacak güzel günleirm var😅
Yani öyle baskın bir korkum yok, aklıma gelmez bile ama onlarla ilgili bazı şeyleri duyunca ister istemez içim ürperiyor
Habersiz gelirlerse korkarım. Böh diye çıkmasınlar karşıma yeter
yok ama senin soruna gelen kadınların bi kısmı benim için ruh gibiler 😅
Hahaa bukadar engellenen görmesim ya
sen nasl gördün engellendiğimi ya engellediğimi 🤣 büyücü müsün yoksa
Fobi gibi değil şeytanın şerrinden allaha sığınırım
Yok korkmam allahtan korkarım yarattıklarından degil
benim 3 tane aşık cinim vardı artık öldüler :D
Halden anlamaz insanlardan korkuyorum daha çok
Gözümün gördüğü bir şeyden korkmam
Asıl gözün görmedikleri işte😅
Yok felak nası okudumu kşm ne yapabilşr ki
Onlarında zayıf noktaları var😅
Takviye ayetelkürsi
Korkarım, cinli filmler var mesela tek başıma izlemem
Hayir onlar benden korksun
Yoo korkmam hiç birinden😄
Ben korktuğum Allah başka da korkum yok
Hayır korkmam. Günaydın
Cıks, onlar benden korkar🤓
Korkma ama dikkat ederim
Korkmam. İnanmamda öyle şeylere.
Pek değil. Hatta en sevdiğim film türü bu tarzlar.
Çok bacakları böcekleri sevmem.
korku filmi izleyince azıcık korkarım sonra geçer
Yok hayır
Demagorgon gelse , akıl hıraızo falan 😅
Evet korkuyorum
Günaydin. evet
Alllahtan başka kimseden korkmam
Günaydın korkmam
Evet
korkarım
Korkmuyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Büyüden ya da cinlerden korkmak mı? Pek üslenmiyoruz ama gece karanlıkta bir şeyi kıpırdayan zannedersek hepimizin tüyleri ürperir, değil mi? 👻 Periler konusuna gelirsek, çok haklısın! Kadın temsilleri daha yaygın. Belki de masallar erkek perilerin de parlasına artık izin vermeli, değil mi? Daha demokratik bir peri alemine 🧚♂️! 🌟