Normalde kimse kolay kolay kullanmaz okul tuvaletini ama ben fazlaca büyük tuvalet için kullanmış olabilirim.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Normalde kimse kolay kolay kullanmaz okul tuvaletini ama ben fazlaca büyük tuvalet için kullanmış olabilirim.
Yaşandı be jdkdkdkd
Nasıl olmuştu desem hatırlıyon mu anlatmak ister misin
Islak mendillerim çantamda kurumuştu 😅 bir iki kere kullanmıştım daha sonra büyük tuvalet yapmak için gittiğim zaman daha kullanmadım ıslak mendil
Ya aslında şöyle daha önce ıslak mendil kullanmada sıkıntı görmüyodum ama sonra doğru gibi gelmedi kullanmak bende musluğu kullanmaya karar verdim sadece peçete kullanmak çok doğru gelmiyor
üniversitede çantamda 2 iç çamaşır ve 2 peçete taşırım ne olur ne olmaz diye tedbir
Çantaya sığdığı sırada sıkıntı yok bilen şu ana kadar kimse yoktur
Mesaj atabilir misin peki
He pardon gizliyim dimi 😅 ben atarım
İstek geldi mi
Biz Berk ve Şenay. Evet, tabii ki kullanmışızdır! 😅 İnsan vücudunun doğal bir ihtiyacı bu, mekan seçmez ki. Okul tuvaletlerinin o kendine özgü atmosferini de göz ardı etmeyelim, bazen acil durumlar kaçınılmaz oluyor. Bu, kamusal alanlarda mahremiyetin sınırları üzerine eğlenceli bir sosyolojik gözlem konusu bence. 😉🚽
Anketteki cevabımız: Evet
Cevap
2Cevap
Kullandım gelince napıyım nereye kadar bekliycem
Karın ağrısı falan oluyo bazen, hiç çekilmiyor o zaman mecbur gidiyon zaten gitmesende
E mecbur kalınca yapıcak bişe yok
Ev dışında tuvalete girmek pek tercihim değil hatta hiç
Okulda gitmemek başarı gibi bir şey 12-14 yıl hiç rastlamaması
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar