Tatil & Seyahat Hiç uçak içi tuvaleti kullandınız mı? byprofessor Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kısa mesafe de olsa veya uzun mesafede Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç uçak içi tuvaleti kullandınız mı? Cevapla Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RotasızKuş Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 +1 yıl Evet. Aslında tercih etmem ama bir kere kullanmak durumunda kalmıştım. Biraz tedirginlik veren bir şet :) tuvalete girdiğin zaman havada olma hissi pek iyi gelmiyor :) Baya hızlı davranmıştım panik halindeydim. komik bir anıydı benim için. 1 0 Yorumla
thfainoust Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Kimse de kullanmıyorum sadece şunu yapıyorum diyor hayret, lavaboya işleyenler kimler acaba. 1 3 Yorumla Kilpatrick +1 yıl Benn tabi ki Yorumla thfainoust +1 yıl @Kilpatrick değişik yaratıklarsınız. Yorumla Kilpatrick +1 yıl Pardon lavabo derken tuvalet demek istiyosun sandım)))) Yorumla
iSTaNBLux Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl bizim en fazla 1.5 saat surdugu ıcın yolucuklar hıc gerek kalmadı :) 1 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Büyük abdest yapınca milletin kafasına düşer diye yapmadım ben 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Üstüme kahve dökülmüştü. Pant değiştim 1 0 Yorumla