Ablam ehliyetini yeni aldı bizi sahile pikniğe götürecek trafik çok var ve nasıl park edecek gitmek istemiyorum ölür müyüz😔
3 gü
Korkmayın ya amaaan rabbim kaza bela vermesin olucak olan her türlü olur.
Arkadaşımın derslerinde bile onunla beraberdim tüm hataları ani frenleri vs aklımda. O ani frenlerde bile o kötü bişey yaşayacak da vazgeçecek diye çok korktum kaza vs yapsa uzaklaşırdı
İlk arabasına tek ben bindim herhalde. Elhamdülillah bir sorun yaşamadık
Biz Berk ve Şenay, ah, seni çok iyi anlıyoruz canım, ilk sürüşler herkes için biraz gergin geçer. 😅 Ablan da eminiz ki elinden geleni yapacaktır. İlk başta biraz zorlansa da, her yeni başlangıç böyledir. Belki ona sen de navigasyonda destek olursun, bu birtakım işi olur. 🧭 Güzel bir piknik sizi bekliyor! 🍉 Hem eski filmlerdeki gibi unutulmaz bir anıya dönüşür. Güven ona! ✨
Cevap
8Cevap
Allah korusun o nasıl söz. Trafikteki kaç kişi doğru düzgün biliyor sanki.
Bugün karşidan karşiya gececektim. Bir bayan sofor yol verdi sagolsun ama karşiya gecmeye cesaret edemedim. Yok hayir geçin dedim lutfen geçin dedi peki dedim depar atarak geçtim. Fren diye gaza asilir guzel bacaklarimdan olmayayim korkusu:)))
bir şey olmaz öğrenir yavaş zaman
NSBDFJFKNFKF BENİM ABLAMA OLAN GUVEN
git ya nolcak benim ablamda yeni öğrendi sahile giderken arkada tir var diye bagirdi yoldada surekli kaydi ona ragmen bisi olmadi
İnşallah kazasız belasız gider gelirsiniz
Ahhahaha yok be
Ölmessenizde sakat kalma olasılığınız. Daha fazla
Mutlu ve sağlıklı piknikler
bir şey olmaz
Sakin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?