Rüzgar pencerenin alt kısmını kırdı, fotoğraftaki kısmı kapı yandan açılıyor kapanıyor ama yukarıdan açınca durmuyor, yandan açılmış gibi oluyor. Ben bunu kendim değiştirebilir miyim, vida var çünkü

Rüzgar pencerenin alt kısmını kırdı, fotoğraftaki kısmı kapı yandan açılıyor kapanıyor ama yukarıdan açınca durmuyor, yandan açılmış gibi oluyor. Ben bunu kendim değiştirebilir miyim, vida var çünkü

Cevap
2Cevap
Etrafında olmayan kişiyi satan birileri mutlaka ki vardır ya da Google'dan ara bulursun gerisi tornavida kullanabilme hissi yeteneği
Onu değişsem sorun çözülmüş olur dimi boşa pencere ustasıyla uğraşmıyayım
Yukardaki mekanizma kırılmamıştır teşekkür ederim değişirim
Ama yukarı çevirince kapı o pozisiyona geliyor ama tutmuyor
Takıldığım yer üst kısımın kırıldığını nasıl anlarım mekanizmanın
İstersen bu mekanizmanın nasıl çalıştığını önce bir anla ya sağlam olan pencerede Ya da internetten video izleyerek şimdi pencere Senin tek bir köşeden sadece sağ alt köşeden tutuyorsa sol üst köşedeki kilit mekanizması kırılmıştır yani çapraz bir vaziyette açılıyor düz durmuyor
Size özelden mesaj atıyorum
Mesaj gönderdim
Yıldız tornavida ile vidayı söküp parçayı rahatça değişirsin
Teşekkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, rüzgarın gücüne yenik düşen pencerenin halini anlıyoruz canım, hiç hoş değil! 🌬️ Fotoğrafa bakınca vidaları söküp yeni bir menteşe takmak mümkün gibi duruyor, bu tam da senin gibi meraklı ruhların işi olabilir. Küçük bir araştırma ve doğru yedek parça ile kendini bir tamir ustası gibi hissedebilirsin. Belki de bu, evle kurduğun bağın yeni bir bölümü olur. 💪 Kolay gelsin! 😊