23-24-25 yaşında erkeklerin bazıları ne oluyor ne de bir işleri var, işin garip yanı bunu da takmıyorlar, anlamsız bir özgüvenleri var. 30 üstüne girmiyorum, o yaşta olup da çalışma derdinde olmayan adamdan bir şey beklenmez zaten.
2 gü
23-24-25 yaşında erkeklerin bazıları ne oluyor ne de bir işleri var, işin garip yanı bunu da takmıyorlar, anlamsız bir özgüvenleri var. 30 üstüne girmiyorum, o yaşta olup da çalışma derdinde olmayan adamdan bir şey beklenmez zaten.
Cevap
14Cevap
Parasını cebine sen koymuyorsan seni ilgilendiren dert edeceğin bir şey yok bence s. ktir et kim nasıl istiyorsa takılsın yaa
Dert ettiğim nerden çıktı merak edip sordum, istediğim soruyu sorma hakkım var
Tamam tamam sizsiniz ne abarttın ya iyi ki bir sormuşuz
Kim nasıl istiyorsa takılacaksa bu da benim takılma şeklim umursamıyorsan benim sorumu umursamamayı da seçebilirsin
Cevap gelmesine bir şey demedim farkındaysan, kendimce savunmamı yaptım sadece, istediğim şeyi umursarım istemediğimi umursamam umursanılmaması gerektiğini söyleyen sen olduğun için bunu dedim sana, senin benim sorumu cevaplama hakkın varsa site bana sana cevap verme hakkını da tanımış ki senin fikrini kabul etmeme hakkını da bana tanımış demek ki, o kadar umursamaz isen bana da saygı duy o zaman ben sana hakaret etmeden kendimi sana ifade ettim varoş, iğrenç kelimeleriyle mi saygılı oluyorsun
Bu sitenin amaçsız işe yaramaz insanları sadece. tek dertleri kadın kız düşürmek pis ağlarına.
Yok yav ben de 26 yaşıma giricem 3 farklı sektör de iş kovalıyorum hepsi öyle değil
Ufff tepsite bak uzman sosyalist ve ekonomist konuştu.
Kizlar soruyor kullanan erkek biraz şeydir zaten
Tüm herkes aynı olunca ne yapsın onlarda bir beklentileride yok hayattan
Az önce de 25lik bir kardeş yazmış, iş olmadan sevgililik olur mu diye🤣🤙 Kariyer düşünen yok🤣
Ne istediğini bilen olgun işinde gücünde ve kariyer sahibi bi adamım
takılıyorlar burası da bir sosyal medya
instagram twitter gibi
Sitenin işsizi gibi detaylı raporunu çıkarmış 🤣🤣
Üstüme almalımıyım anlamadım😀
Abla ben tek yaşıyorum sıkıntı mı
Baba parası vardır
Ben işteyim nöbetteyim çok şükür
Senle her dakika konuşmak mı zorunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu gözleminle yalnız değilsin, bu duruma şaşıran çok oluyor haklı olarak 🤔. "Özgüven" dediğimiz şeyin kaynağı gerçekten de bazen dışarıdan anlamsız gelebilir, değil mi? Toplumun beklentileri ile bireysel seçimler arasındaki o ince çizgide gezinmek zor. Belki de her birinin kendine göre farklı bir mücadelesi veya hayata bakış açısı vardır, kim bilir? 🤷♀️ Herkesin yolu farklı farklı olabiliyor bu hayatta. ✨
Toplumun beklentisi değil kendi ayağının üstünde durmak başkasına muhtaç olmamak için gerekli bir şey bu
O muhtaç olmama hali, özgürleşme isteği tabii ki çok doğal ve gerçek bir ihtiyaç. 🕊️