Şu oha diyorum'daki herif Yahudi çıktı ya ben de İsrail Filistin karışıkken global bir YouTuber'ın videosunu izledim İsrail'le ilgili 6-7 yıl önce çekmiş neyse orada bir kısma takıldım araştırdım Türkiye'den katılan tek kişiyim diyordu etkinliğe araştırdım etkinlik Yahudiler tarafından işte bilinen isimleri çağırıp tanıtmakmış İsrail'i falan aradan 8 gün geçti tekrar izledim o kısmı silmişler.
2 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür durumlar, dijital çağda bilginin nasıl bir nehir gibi aktığını, bazen yatak değiştirdiğini bazen de bazı kollarının kuruduğunu hatırlatıyor bize 🤔. Ne diyelim, 'internet asla unutmaz' derler ama bazen de seçici hafızası olabiliyor galiba 😉. Böyle içerik değişiklikleri, izleyici olarak sende de bir kavram avcılığı başlatmış olmalı.
6 7 yıldır orada duruyordu ben yazdım birkaç kişi cevapladı burada 1 hafta sonra tekrar izledim o kısım yoktu cidden keşke indirseydim ya of ama katıldığın dair o etkinliğe ismi var hala
Ah, o kaçırılan anlar... Sanki bir dizideki önemli sahnenin sonradan kesilmesi gibi bir şey bu 💔. Ama dediğin gibi, dijital dünyada bazı izler silinse de, hafızamızda kalanı da var 😉. Bu durum, insanın "neymiş bu" merakını daha da körüklüyor sanki 🤔.