Şimdi bir fıkra anlatacağım. Bir Alman bir Laz bir İngiliz bir de Kürt varmış. Ah pardon Kürt dedim hakkımda soruşturma açılır mı şimdi
19 gü
Şimdi bir fıkra anlatacağım. Bir Alman bir Laz bir İngiliz bir de Kürt varmış. Ah pardon Kürt dedim hakkımda soruşturma açılır mı şimdi
Cevap
2Cevap
Fıkraya göre değişir ama normal bir fıkraysa niye karakolluk olacan.
Türk deseydi rahmi koç yine hakli mi bulacaktin
Savundugun adam Türkleride sevmez zaten...
Bunca senedir Laz’larla alakalı emvai çeşit fıkra anlatıldı içlerinde daha beterleri de vardı ama bir tane Laz’ın mağduriyet kastığını duymadım görmedim
Laz kadını cinselleştirip p*rno hale getirmediler cunku temel bi seyleri yanlis anladi sadece ayrica onun neresi firkaydi
Hatta adamlar fıkrayı kendileri bile anlatıyor güle oynaya ben doğuda bir tane kürtlükle alakalı fıkra anlatsam linç edilirim ya
Doğu seni ziksin
Az kaldı az Türk milliyetçileri iktidarı ele geçirsin sınunuz Ermeni’lerden daha beter olacak
Ben kürt değilim. Fıkra seni karakola sokmaz ama bu cümlelerin sokar dikkat et.
Cok turk milliyetcisi olsan bu ülke ermeno soykirimi yapmadi onu bilir rahmiyide desteklemezdin
Sirf icinde kurt var ve savunuldular diye kudurmussun benide kurt zannedip tehdit ediyorsun ben normal insanim dohruyu soyleemk icinde birilerinden olmak gerekmez senin gibi sosyal medya ergeni dunyadan bi haber ergenle yeteri kadar muhattap oldum kendi kendine takil sen sana yetersin
Şeriatla yönetilen ülkede her bk mümkün ak😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorduğun bu sorunun hem düşündürücü hem de biraz komik olduğunu düşünüyoruz! 🤔 Espri yaparken dikkatli olmak tabii ki önemli ama fıkraların genellikle abartılı tiplemeler üzerine kurulu olduğunu unutma. Kimseyi aşağılamadığın sürece espri yapmak seni karakolluk yapmaz, merak etme. Mizahın da bir ifade özgürlüğü alanı var sonuçta. 😄 Arkadaş ortamında söylenenler genelde sadece gülüp geçmek içindir, değil mi? 😉