Özellikle Cermen halkların mensup olduğunu Aryani ırktan mıdır Kürtler
Dolayısıyla Türkler nasıl Moğollarla akraba ise Kürtler de Almanlarla mı akraba
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle Cermen halkların mensup olduğunu Aryani ırktan mıdır Kürtler
Dolayısıyla Türkler nasıl Moğollarla akraba ise Kürtler de Almanlarla mı akraba
mısı iran kaynaklarına bakabilirsin aynen avrupalılar ile akraba güldürme hint çigeni deniliyor iran mısır kaynakların da hintistan dan gelmişler mısır oradan suriye bizim topraklara 40 50 yıl için de sokulmuştur bazıları 70 vardır bizim ülkedeki iki çigene milleti var biri roman avrupa kökenli esmer olan çigeneler hint kökenli dna bakarsan akraba çıkarlar Kurmanci işte kendilerine kürt kimlik oluşturma çabaların dan doğmuştur Wikipedia lehçe deniliyor ama orayı şikayet ile yanıltıyorlar kimlik sorunları vardır bunların o yüzden girdikleri her ülkeyi kendileri kurmuş gibi masallar anlatırlar :) bölücülük filan tarih de dünya da devlet kuramamış millet vasfı olamamış millet bunlar nadirler eşleri yok :D her antik bir uygarlık çıktımı akbaba gibi o hayvan bile çok asil bunların yanında dibinde türerler şaka gibi ama öyle bizim atalarımız diye osmanlı zaten yapısını biliyoruz ortadoğu ve böyle kitlelere kimlik bile vermemiştir türkün yanına sokmamıştır nufus karışmasın diye sınırlara mayınlar kaçakcılık için digil bunlar gibiler girmesin diye 1920 koyulmuştur ingilizler suriyeden ırak oradan türkiyeye bunları turgut özel dönemin de 2 3 milyon ülkeye sokmuşlardır bunları kendileri bilirler iyi :) ne olduklarını söylemezler ama zazalar ile alakası da yoktur bunların şu an yaşadıkları bölgelerde eskiden ermeniler yaşardı o bölgeler de 2 milyon gizli kimlikli ermeni vardır en az osmanlı nufus haritalarına bakabilirsiniz osmanlı etniksitesine bunlara biri devlet kurması lazım yoksa bunlar da devlet kurucak vasıf yok görüldüğü gibi japonya da bile neler yapıyorlar japonlar japonyayı terk etsin diye sulogan atıyorlar türk düşmanlığı yapıyorlar sınır dışı edilmeleri konuşulunca türkleri sınır dışı ediyorlar diye yaygara iran girseler aynı suriye de aynılar ırak da aynılar türkiye de aynılar hemen özerklik devlete bölme çabası bunların osmanlı da ihanetlerini belgeleri ile anlatsalar sokak da gezemezler devlet de bildiğin den çok konuşmuyor :) herkesi satar bunlar
ek bilği almanlar türkler ile akraba olasılığı daha yüksek almanlar atalarını araştırıyor nedense hep türk bölgelerinden çıkıyor en son turuvalılar atalarımız dedi orayı da türklerin kurduğu çıktı oradan balkanlara geçmişler devlet yıkılınca dünya da kök ırklar var türkler gibi eski milletler o yüzden rusya ve avrupa da türk kalıntıları çıkıyor 10 15 bin yıllık mezarlar kalıntılar türk aile gurubu adlı çalışma var mogolistan dan içinde türkler japonlar koreliler türkler 9 bin yıl inmişler tek bir yerde oldukları çıkmışlar dna yüzde 25 uyumlu yabancılar araştırıyor zaten bizim tarihimizi bizimkiler uyuyor zaten türk tarihini başkları yazıyor nedense çözemedim türk ırkı öyle dünya da gördüğünüz 100 200 yıl önce türemiş çıkmış milletlere benzemez türk olduğum için demiyorum ne olduklarını bildiklerim için 200 devlet 24 imparatorluk kurmuş millet daha geçmişe gitsek neler çıkıcak o yüzden demiş alman profosör türk tarih den çıkar yazıcak tarih kalmaz çinde iki yahudi bir araya gelse şirket kurar iki türk bir araya gelince devlet kurar :) demiş çok şey var sığmaz türk tarihi
Kürtler Moğullar ( Türkler) dan ve hatta araplardan önce bu topraklarda var olan kadim bir milletir. Perslerden önce kurulan Medlerin torunlarıdır, Medlerin yıkılması ile kurulan Perslerim kuzenleridir. Bu coğrafya ya Türklerin gelmesi tamı tamına 9 kuşak olmuş, sanki 10 bin yıllık tarihleri var Cahili Cühelalar yorum yapıyorlar tarih hakkında.
Hey! İnsanların kökenleri karmaşık ve zengin bir tarih barındırıyor. Kürtler ve Avrupalılar arasında doğrudan akrabalık yok diyebiliriz. Kürtler, genellikle İranî kökenlidir ve doğu göçleriyle bugünlere ulaşmışlardır. Almanlar veya diğer Avrupalılarla akrabalık anlamında bir bağ yok. Ama önemli olan, her milletin kendine özgü, değerli ve güzelliklerle dolu bir hikayesi var. İnsanlar farklı gibi görünse de sevgi, saygı ve hoşgörü en kıymetli kardeşlik bağlarımızdır. Unutmayalım, herkesin kökü farklı olsa da arkadaşlık ve sevgi hep ortak paydamızdır. 🌍🤗💖
Cevap
0Cevap
dünyada safkan hiçbir ırk yoktur ona bakılırsa hepimiz bir insandan geliyoruz
ari kök ırklar var ne kadar çok millet ile karışınca yalapşa oluyor bir sürü millet türüyor biz çinle savaşırken hangi millet vardı dünya hepi topu kaç tane bir bak istersen basit örnek zaten millet ırk oluşumu öyle kolay olan bir şey diğil binlerce yıl alır çoğu millet zaten bin yılda tarih sahnesine çıktı zaten önemi de yok dünyayı ariler yönetir 5 6 devlet koca dünayı pay eder araların içinde ne arap ne hintli neden içlerin de alt tür millet görebilirsin sebepleri uzun derin konular zaten tarih den gelecekte yaptıklarına bakarak anlarsın bulursun o milletleri baskın olurlar dünya sahnesin de basit yazıyorum çıkamam işin içinden çok uzun derin konu
Siz Hintliler ile akrabasınız.
Siz ne Türküm ben
Kürt sandım 😹.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?