+1 yılIki Asik :=)
Peynir - Zeytin
Su _ Cay
Pilav - Tavuk
Domates - Hiyar
Patates - Domates Sosu
Su -Raki
Süt - Kakao
Tereyag - Nutella
Tereyag - Recel
Cilek - Yaninda Cikolata diyim mouser Chokolat ( Puding gibi ama Puding degil. Türkce bilmiyorum
Köfte - Patates kizartmasi
Ekmek - Peynir
Bilgisayar Klavyesi - Fare
televizyon - Televizyon Kablosu
Kitap - Satirlar
Yetermi bukadar12 Yorumla- +1 yıl
kafi
- +1 yıl
Ne güzel dimi :=) ) Nasil gecdi günün bakalim
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 816 cevap paylaştı. Ataturk - Turkiye
vatan - bayrak
bugunlerde ihtiyacimiz cok fazla2230 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
hakkındı
- +1 yıl
provokasyon bunun adı.çünkü öyle anlatıldığı gibi bi durumda değiliz.bazı dinden korkan beyinsizlerin alttan alttan yürüttükleri ihanetin maskesi olarak kullanılıyo artık bunlar.atatürk önder ülke kurucusu sıfatlarından çıkıp tamamen ideolojik maskeye dönüştü artık.vatanındasın ve bayrağın dalgalanıyo sorun yok merak etme
- +1 yıl
La mollaci comez iragi basina gelenler ulkemizin basina geldiginde senin aileni abd askerinin tecavuzunden korumak icin canini ortaya koyacak olan gercek Ataturkculer ve vatanseverlerdir. bunu unutma. senin zihniyetindeki insanlae gecmiste padisahin fermanidir deyip ingiliz somurgesine boyun egdiginde benjm ornek aldigim zihniyetin basi dimdikti.
- +1 yıl
bak arkadaşım benim gerçek vatanseverlere bişey dediğim yok söylediklerimi iyi anla öyle yorum ya.bu gün artık gerçek vatansever yok.hepiniz atatürk ü ve vatanseverliği maske olarak kullanan zavallılarsınız. ne ırak ın başına gelenler bu ülkenin başına gelir ne de abd ye muhtaç oluruz.senin örnek aldığın zihniyetin ne olduğun bile bilmiyosun. senin padişaha isyan edip te samsuna gitti ordan yeni oluşumu başlattı dediğin kişi aslında padişahın emriyle gitti
- +1 yıl
o daha istanbuldan ayrılmadan amasya sivas ve erzurum kongreleri padişahın emriyle ayarlandı ve o sadece görevliydi.farklı lanse edildi ve yıllarca öyle bilindi ama drum hiç te sanıldığı gibi değil işte.savunduğun şeyi iyice araştırmadan sağda solda konuşma rezil olur kalırsın.sana ilkokulda öğretilenlerin bir çoğu masal.en basiti 19 mayıs 1919 değil 18 mayıs 1919 da samsuna çıktı atatürk.bu sadece bi örnek ve basit bi örnek.kanını donduracak gerçekler var işin derinlerinde
- +1 yıl
Ben oyle.bir yerden okudugum seylere itibar etmem birader. haaa sen bize zavalli diyorsun ama ustteki cevabimda ATATURK'un ismini okuman bile seni urkuttu. Ingilizin yazdigi tarihi okursan boyle zirvalarsin. sana en gercekci bir kaynak soyleyim. turgut ozakman in su cilgin turkler ve dersimiz Ataturk u oku guzelim. mollacilik, ulemacilik bir ulusa birseg kazandirmaz. tarihte de oldugu gibi. sen wimdi damat ferit pasayi da seversin :)
- +1 yıl
turgut özakman dediğin kişi de sizden farklı değil zaten.o da vatanperver ve faşist ruhlu biri işte.tek bir ağızdan dinlemiyosun belki ama hep aynı kafalrı dinliyosun o belli.mollacılık ulemacılık dediğin şey sanırım dindarlık.tarihe şöyle bi bak istersen hangi ülke dinden kopmuşsa darmadağın olmuştur.ne olursa olsun bir din olmalı çünkü.ben kimseyi lider görmem ama sizin savunduklarınızı da gördük.emeklilerin maaşını gidip te iki büklüm oturduğu kareler hala hafızalarda
- +1 yıl
Sen at gozlukleriyle dunyay bakmaya devam et. bizim vatanseverligimize de fasistlik dedin ya helal olsun sana. TURK ASKERI'nin basina irakta cuval geciren abdliler ulkemize geldiginde baslarina cuval gecirende bizdik. vatanin bolunmez butunlugu icin meydanlarda biber gazi ile jop yiyen de. siz abd askerine dua edersiniz ancak. bizim yaptiklarimizi yapmaya totosunuz yetmez.
- +1 yıl
Mollacilik ve ulemaciliktan kastim dindarlik degil. ne dedigjmi anladin sen. sen kuyruktan emeklilerden ornek verdin madem ben de sana muzcu hocadan ornek vereyim. Muzcu hocanin din yavsakligina inanan insanlarin agzina penisini verdigi goruntuler de hafizalar da. din en buyuk afyondur ve halkimizin en buyuk zaafi dinidir. ben kapimi kapatir kendi bildigim gibi ibadetimi yaparim. yook feto$ soyle dedi gok ismail aga boyle dedi diye hareket etmem.
- +1 yıl
madem o kadar vatan millet bayrak diyorsun da aktütün karakoluna 7 saat nedne takviye göndermediniz?
ayrıca neden katırlarla gelen pkk lara ateş emri isteyen komutana neden ateş emri verilmedi
bu nasıl vatan severlik silivridekiler bundan daha fazlasını hak ettileri - +1 yıl
La bulbul efendi bu hukumetle birlikte dogu da bircok sey degisti. oslo protokolu geregi il ve ilceler arasi kontrol noktalari kaldirildi. askerden asayis yetkisi alindi. asayis yetkisi sadece jandarma da var ama o da savci izni ile. dogu ohalden cikarildi. aktutun baskininda tsk yarim saatten gec izledi. goruntu once israile ardindan taraf gazetesine en son tsk ya aktarildi.
- +1 yıl
İstediğiniz kadar tartışın kavga edin konuşun, herşey olacağına varacak.
- +1 yıl
Türk'e Türkten başka dost yoktur,hepimiz Türküz burda(öyle olması yüksek ihtimal diye düşünüyorum)zaman birlik olma zamanı
- +1 yıl
++++!
- +1 yıl
+1 kitabın ortası olmuş... :) hak ettin...
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. çikolata-çay çok ingiliz
çikolata-kahve türk işi
kestane-babaanne
un çorbası-anaanne
iPhone-viber
eyeliner-rimel
tahin pekmez for ever00 Yorumla
Pembe - siyah, pembe - saks mavisi, pembe - hardal sarısı, pembe - beyaz, pembe - yavruağzı, pembe - lacivert, pembe - füme :) PEMBE ye birçok şey güzel gider :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılŞikayet et, hemen postalanırlar zaten siteden.KS yönetiminin bu huyunu çok seviyorum şikayet ettikten 2 dakika sonra işlemi yapıyorlar, 7 24 takipte adamlar :)
03 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle oldu,oldukça başarılılar :)
- +1 yıl
Hiç sıkıntıya gerek yok :)
- +1 yıl
evet öyleymiş :)
yatak ve kadın
sigara - bira
tütün - OCB
Redbull - extacy
Rakı - balık
ayran - kek
şokella - beyaz peynir
Ay - Yıldız
birde kendine güvenen bacaklar ve topuklu ayakkabı :)))) biraz gülümseyin diye yazdım hemen kınamayın :D00 YorumlaDiğer konusunda 556 cevap paylaştı. edi-büdü
laurel-hardy
tom-jerry
vajina-penis
çay-simit
as-kız
sen-ben
tango-cash
xavi-iniesta
tsubasa-misaki
ted-barney
frodo - sam
messi-futbol topu
kredi kartı-kadın
yoruldum.11 YorumlaKahve-sigara
çay-sigara
çekirdek-kola
peynir-rakı
şalgam-rakı
cips-kola
bira-tuzlu fıstık
rakı-beyazleblebi
rakı-balık
votka-redbull
zeki-metin
zeytin-peynir
reçel-tereyağı
bal-tereyağı32 Yorumla- +1 yıl
bu listeyi gördükten sonra ne cevap vericemi unuttum:))
+1 yılAdana kebap ile şalgam :)) Immm on gün sonra yiyebileceğim inşallah ölmezsek :D
10 Yorumla
+1 yıliki kafa dengi insan ama sanıldığından çok çok azdır
30 Yorumla
+1 yılmozaik kek ve 5 çayı, gözleme ve ayran:p capucino ve çikolata, cips ve tv:p acıktım valla:D
10 Yorumlarakı-balık ve çiğdem-kola örneklerine kesinlikle katılıyorum. artı boyoz-yumurta diyorum
00 Yorumla
+1 yılvotka redbull ... bu ikilinin üstüne karides gidiyo yada meyve salatasıda olur
01 Yorumlakahve-sigara
çay-sigara
şarap-kiraz
şarap-hafif müzik
rakı-beyaz peynir00 Yorumla
+1 yılÇay - sigara
Kahve - sigara
Hamsi - salata
Bonzai - çikolata
Hap - Cıgara iyi geceler :D00 Yorumla
+1 yılRom - Kola
Siyah sac- Yesil goz
Tavuk - Mayonez
Ask acisi - sigara00 Yorumlasigara -çay
sigara -nescafe
sigara - kola
sigara - bira
sigara - türk kahvesi
sigara - sigara42 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. kahve-sigara
rakı-balık
simit-ayran
tavuk pilav-ayran
müzik-bira
bar-kesişecek biri10 Yorumla
+1 yılbira&fıstık rakı ve beyaz peynir, sevgiliyle sinema, kolayla cips, baklavayla dondurma daha ne diyebilirim :)
00 Yorumlabira midye, kola cips, çay sigara, rakı kavun, baklava dondurma, çilek şeker, erik tuz, çorapla diğer eşi bir de :D
00 Yorumlasaymakla bitmez ama biz çocukluğumuzda yazın karpuz-peynir-ekmek üçlüsü yapıyoduk ;))
00 YorumlaDiğer konusunda 326 cevap paylaştı. yanında peynir olan bir çok şey benim için iyidir güzeldir. :)
00 Yorumlaİskender kestane şekeri her türlü giderleri var ayrı olsn birlikte olsun
00 Yorumlakahve(ama icinde cok az bal olacak. tadı acı oluyor daha güzel oluyor)-lucky strike naneli.
00 Yorumla
+1 yılkarpuz peynir
sarı kırmızı
votka redbull
zeki metin
çay seker
rakı balık00 Yorumla
+1 yılbulgogi ve ayran :D
çok zıt oldu ama gerçekten iyi gidiyo:D00 YorumlaBira cips maç.. Bu üçlü hepimiz birimiz birimiz hepimiz için sözünün vücut bulmuş halidir..
10 YorumlaDiğer konusunda 316 cevap paylaştı. Midye ve Bira.
Türk kahvesi ve Sigara
Nargile ve Koyu muhabbet:)00 YorumlaNutellanın ayağa düşmesinden rahatsızım ama,pankek ile nutella zevkten öldürür
00 Yorumla
+1 yılSeks ve şarap
French kiss ve müzik
Yatak ve kahvaltı
Edi ve büdü
gider böyle...00 Yorumlayılbaşi gecesi taksim - abazalar
asla ayrilmaz ikili bence01 Yorumla
+1 yıldert ve keder, sıkılmış bir can ile sigara .. ve daha birçoğu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstekli zevk ve arzularının doruğunda bir bayan ve ben
00 Yorumlaüzüm ekmek :))) hastasıyım :))))))
10 Yorumla
+1 yılRedBull ve Cikolata :D
10 Yorumla
+1 yılÇiğ köfte + şalgam suyu :)))))))))))))))
10 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılpilavın üstüne limon sıkılması...
00 Yorumla
+1 yılgüncellemeye beş yıldız
05 Yorumla- +1 yıl
sinirim zıpladı birden,insanlar bu kadar kalitesiz olmamalı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bu tarz yorumlar hep ver hep de olacak.Senin sinirin zıplasa da zıplamasa da. O yüzden takmadan devam :))
- +1 yıl
site yönetimi içime su serpti zaten onları defederek :)
- +1 yıl
Seviyorum bu siteyi ya :D))
- +1 yıl
ben de sanırım :)
Türk kahvesi + Bitter çikolata
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKırmızı-Beyaz |??C??¤? ??|
32 YorumlaBen ve bilgisyarım <3
20 Yorumlakan ve gül
gül ve diken10 Yorumla
+1 yılKemençe + atma kayde :)))))))))))))))
00 Yorumla
+1 yılAsk & Aci.
Sari & Kirmizi.10 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kahvesi sigara;(
20 Yorumla
+1 yılKizlarsoruyor + sigara
Ks ayrılık + sigara00 Yorumla
+1 yılİlla yiyecek olsun diyorsan
Yoğurt ve Mantı01 Yorumla- +1 yıl
Rakı olduktan sonra herşey ile gider kavun beyaz peynir domates salatalık falan
Hz. Muhammed ile Hz. Aişe.
32 Yorumla
+1 yılSheridan's - Philip Sweet
00 Yorumla
+1 yılkuru fasulye pilv :D
51 Yorumlaçilek ve üzeirnden akan çikolata
00 YorumlaDiğer konusunda 402 cevap paylaştı. midye bira kokorec ayran:))
08 Yorumlabı geceye katılıyoeun
00 Yorumla
+1 yılsu ve çay çok iyi gidiyor..
00 Yorumlabags banny le küfürbaz hayto..:)
10 Yorumla
+1 yılSARI-KIRMIZI
Simit-Karper :)00 Yorumlaromantiklik ve komedi
ramazan ve pide;)00 Yorumlafiltre kahve ve cheese cake
01 Yorumlalahmacun + ayran = <3
10 Yorumlahatun ile tanga...:)))
10 Yorumla- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim ve ben =)
10 Yorumla Aşk ve Acı çok güzel gider.
00 Yorumlaçigköfte+ayran
00 Yorumlaseven ile sevilen
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih