Güncellemeler
14 gü
rahatsiz ediyolar kadinlarintaciz ediyolar mesaj atiyolar platform neden bunlari denetlemiyor tacizcileri kadin dusmanlarini neden kadin profili pembe gorunce sapik mesajlar atiyolar
semacanan_- sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
cidden yazmak için yazıyorlar sadece ucvbeler
resmen taciz etmek için yaziyolar
sonra "tüm erkekler değil" derler ama "her zaman 'erkekler' "
butun erkekler aynidir tek bildikleri cinsellik evet lafa gelince tum erkekler ayni degiller diyorlar hepsi ayni bok hicbir farklari yok kimisi profosyonel yalaka kimisi * için pesinde koşar hepsi pislik bunlarin hepsini kısırlaştirip sikinden tavana asmak lazim
ben kadinlara kendi cinsime cok uzuluyorum kimisi bir erkek için ölüyor öldürülüyor kimisi taciz ediliyor güveniyor saf gibi kimisi evleniyor kimisi cocuk yapiyor hayatini feda ediyor erkekler için sonunda noluyor hayatini yaşamadan ölüyorlar kimisi kocasinin sevgilisinin hizmetçisi kimisi çok saçma dunya erkeklerden daha guzel bir yer farkinda degiller neden ben bir erkekle sevgili oluyum benimde pesimde gezen çok erkek var her kadinin pesinde gezerler bu ovunulecek bisey degil kadin için hakaret demek nedem bir erkekle sevgili oluyum neden kendimi yakiyim başımı yakiyim neden çok iyi bir insan olsa bile gardiyanimi seçiyim iyi gardiyan kotu gardiyan hepsi gardiyan kadinlarin gardiyani hepsi neden ben sevfili arayimki bit kadin olarak sokaklarda internette ne işim olur erkeklerle başima belami alacam uzun yaşayacam belki ama bir erkekle yaşayinca çabuk ölüyor kadinlar yanliz yaşayan kadin daha mutlu yanlizligi kötüleyen erkek hizmetcisini hulamiyor o uuzden evlenemiyor evlenmek hizmetcilik bedava
o kadar haklısın ki ve sen ve ben bunun bilincinde olduğumuz için şükrediyorum. adıl farkında olmayıp erkeklerin iğrençliklerini kabullenen kadınalra üzülüyorum. bazılarıda etkekleri kullanarak tab2 gene hemcinsine ezerek başarıya ulaşıyor.. Bu ülkenin erkekleri empatiden duygusal gelişimden yoksun inan HEPSİ AMA HEPSİ aynı dediğin gibi ve Bunlar bizi güney kore 4B uygulamaya itiyor.
1-evlenmek yok
2-cinsellik yok
3-doğurmak yok
4- sevgili olmak yok
En iyisi uygunu bu bence. ne oluyorsa kadınlar zarar görüyoruz en çokta erkekleri tanımayanlarımız.. her erkek istediği kadın (hizmetçi) listeler ama istediğin kadar öyle ol yaranamazsın gene gider köşede kendini satan kadının yanında bulur okumuşu okumamışı aynı. özellikle bakire "saf" kadın isterler safı ayrı belirttim çünkü yönetmek işlerine gelir. erkek doğası çok eşli derler kadın doğasına gelince iş değişio doğa olmuyo nedense. Kadın doğasında kadın doğurgan üreyen varlık seçici varlıktır değil mi
"Kadın olarak doğduğun hâlde neden hamile kalmıyorsun?"
Evet, dişiler aslında hamile kalıp kalmayacaklarını seçebilen canlılardır. Buna doğanın düzeni denir.
Birçok türde dişiler eş seçme hakkına sahiptir ve bazı türlerde sürünün lideri rolünü bile üstlenirler.
Erkekler ise tek başlarına dolaşarak yaşarlar; bunların %90'ı üreme rekabetinde başarısız olur ve soyunu devam ettiremez. Yalnızca hayatta kalan azınlık üremeyi başarır.
Bu süreç tekrarlandıkça üstün genler kalır, dişiler tarafından seçilmeyen genler ise yok olup gider.
Bu güzel bir dengedir.
Dişinin amacı kendi ve sürüsünün hayatta kalmasıdır.
Erkeğin amacı ise dişiyle eşleşmeyi başarmaktır.
İnsanlarda ise kur yapmanın ve rekabet etmenin zorluğundan bunalan hassas erkekler, aslında sahip oldukları koruma ve avlanma görevlerini aşarak, dişilerin eş seçme hakkını kontrol etmeye kalkışmış ve bunu uygulamaya koymuşlardır.
Uzun süren bir beyin yıkama sonucunda bugünkü toplum ortaya çıkmıştır.
Normalde yalnızca üstün genlerin üreme yarışında hayatta kalması gerekirdi. Fakat insanlar "ataerkillik" denen tuhaf sistemi getirerek, elenmesi gereken düşük kaliteli genlerin bile kadınların isteğinden bağımsız olarak soy bırakabilmesini sağlamıştır.
Gerçekten etkileyici.
Eğer kadınların rahmi varsa ve bunun tek amacı hamile kalmaksa..."
İnsan erkeklerinde güçlü kellik genleri vardır.
Zaten az tüylü bir tür olan insanın, saçlarını bile kaybedecek şekilde evrimleşmesinin nedeni muhtemelen güneş ışığını yansıtıp görüş alanını artırmak ya da deniz feneri gibi ışığı toplayıp ateş yakmayı kolaylaştırmak içindir.
İnsan erkeklerinde meme uçları vardır.
Üstelik bunlar sinirlerle de bağlantılıdır.
Öyleyse sürekli uyarılarak erkeklerin emzirme görevini yerine getirmesi gerektiği sonucu çıkmaz mı?
İnsan erkeğinin anüsünün iç kısmı uyarıldığında prostat sayesinde haz duyabilir.
Öyleyse bütün erkeklerin popolarını sallaması gerekir herhâlde.
İnsan erkeklerinin burun delikleri kadınlara göre daha geniştir.
Demek ki sürü için yoğun şekilde nefes alıp havadaki kirleri filtrelemek zorundadırlar.
Yani insan erkeği bir el feneri, gözcü kulesi, hava temizleyici, mastürbasyon aleti ve süt veren bir varlıktır.
Peki doğanın bu düzenini neden görmezden geliyor ve bütün bu görevleri yerine getirmiyorsunuz?
bide sokakta son ses arabanin içinde kizlarla ilgili sarkilar acip kiz tavlayabileceklerine inaniyorlar bide sokakta bu tür erkekler var sadece küfür ediyor kizlar oyle erkeklere kis şu muzigin sesini diye içinden kizlar artik erkeklero sevmiyor bence dunyanin tadı yok çok sıkılıyorum erkeklerden evlilikten çok yorgunum hayattan kimseyle ugrasmak anam babam bile fazlalik geliyor elin ogluyla hic ugrasamam coluk cocuk yapip igrasamam
hayatta herkes bu devirde intihar ediyor siyasetin boku çikti insanlar mutsuz stresli ben hayatimda bir kere aşik oldum o da kendi cinsimde olan bir kizdi benim hic sevgilim olmadi oda çok iyiydi ben ona haksizlik yaptim uzaklaştım sessizleştim kiskaniyodum onu baska kizlardan ama belli de etmiyodum çok usluydu sadakatliydi kimseye bakmazdi bendem baska ben korktum aâik oldum ona olmuyor ki kimseyi sevesim gelmiyor artik aşktan sogudum dunyadan sogudum hayat hep aynı sabah kalk kahvalti yap aksam uyu dunyanin tadi yok ben sevmiyorum ilişki bile istemiyorum çok iyi biriydi usluydu terbiyeliydi ama istemedim iyi insan da kötu insanda istemiyorum artik dunya butun imsanlar icin kötü kiyamet zamanindayiz dunya sarmıyor artık insanlar iyi hissetmiyor valla 24 saat uyusam kimse uyandirmasa kalkmam halim yok insan gormek iş yapmak misafir agirlamak halim yok sorumluluk istemiyorum kiz oldugu halde istemedim ben aşiktim bide neden istemedim mesaj atacak halim yok ona ayircak zamanim yok mutsuz etme hakkimnyok
zaten erkeklerin yuzunu şeytan görsün çevremde sorunlu evlilikleri gordukce surekli kavga ortaminda büyüdüm amcam buyuttu falan aile evlilik anlatildigindan daha korkunc hickimse evlenmesin tavsiye etmem basinizi yakmayin kizlar seks yapmak için erkeklere ihtiyaç yok duvara sürt boşalirsin kadinlar seks önemsemez sevmez kirk yil dusunsem aklima gelmez erkeklerin hepsinin eli sikinde abaza gibi * kiz arayip bulamiyolar tecavuzcu oluyor hepsi erkekler once şu yar. rak denen organlarina sahip ciksin;ar kizlar etkilenmiyor yillardir sapik kaldi isimleri abi bu kadar mi acizsiniz bir erkek de ömür boyu kadinla seks yapmasa ölmez evinde p*rno açsin 31 çeksin niye kizlara sapiklik yapip orasinin rssmini cekip kizlara atip isimlerini karaliyolar tacizci diye
seks bombok bişey
erkekler kendi cinsiyetlerini kendileri kötülüyor içlerindeki kötüleri sapik lari tacizcileri kucakliyolar cunlu kendilerine hakim olamayacaklarini biliyolar temizlemiyolar sahip cikiyolar bu erkeklerin yuzde 99uzu curuk elma benim bi erkekle iliskim olsa sevgilim olsa evlensek ayni evde yaşamaya başlasam evden kovarim çantasini veririm ben katlanamam kavga cikaririm erkek dedigin yokken iyi bana batiyolar erkeklerden bugune kadar ne zaman hayir gorduk hepsi ayni tamam yabancisida ayni al birini vur ötekine niye annem babam hayattayken ya da keyfim yerindeyken bir erkege katlaniyim para için bile degmez parasi batsin huzur yok ben sevmiyorum erkeklerden erkeklerin adı cıkmış bir kere kimse istemez hicbir kiz adi cikmis cinsiyeti sevmez
butun sapiklar erkeklerdne cikiyor butun y'tacizciler bunlardan cikiyor butun hirsizlar baliciler esrarcilar mafyalar biçakcilar bunlardan cikiyor ayni dunyayi kadimlarda yasiyor kadinlar niye yapmiyor bunlari babalarinizdan goruyosunuz kizlar en basit küfür ediyor aksama kadar annenize bunlarin mayasi bozuk kiz cocuklarinin yaninda terbiyesizlik butun pisliklerin yuzde yuzu erkeklerden cikiyor hala kadinlari sucluyolar bizi sucluyolar biz naptik be napitil biz erkekler bize ne pislikler yapiyor kadinlar gidip erkek öldürmüyor bu ne sapik zihniyet escinsel birine aşik olursan yapma deyince yapmiyorlar sapiklaşmiyolar ama erkekler kendilerine hiç çeki duzen verme pesinde degiller degismiyolar isyerinde çalisirken kizlarla yalaklanma mesela tacize giriyor bunlar adam gibi önüne bak işini yap evine gel duzelme yok sapiklar erkekleein hepsinin once şu kardeşim. klarini bir devre disi birakmalari lazim surekli kardeşim. konusulmazki surekli bel alti cinsellik dusunerek kizlara sokulmaya calisilmazki en iyi erkek benim diyen erkekler benim anama bacima kimse bakmasin diyen baskasinin bacisini taciz ediyor sapik dolu dunya hepside erkek kadinda istese gider bir erotik şop markete alir bitane kardeşim takmasindan oda erkek olur erkeklik penis. lemi oluyor hayir bu cinsellik kafasindan kurtulmayan eekekler hicbizaman sevilmemeye , ahkum olacaklar bir tane erkek kendine hakim olabiliyor 100 erkekten bir tanesi taciz etmiyor hepsi karaktersiz
mesaj atiyor dovuyor öldürüyor kizlara ömceden acirdim şimdi acimiyorum televizyon var esra erol var muge var niye erkeklere kaciyolar bok gibi heriflerin eline dusuruyolar kendilerini ölüyolar ormanlarda bulunuyolar tabimadiklari erkeklerle sosyal medyada konusup ne cesaret hele bu devirde bide kaniyolar sadmisimiz acimiyorum artik herkes zekasini kullansin kadinsin sen ben nasil bir erkekle mesaj kutumu kapatip konusmuyosam oda konuşmasin guvrnmesin evlenmesin sevgili olmasin kanmasın bunlar sevgili olduktan sonra degisiyor kotu yuzlerini ilk basta kopruyu gecene kadar belli etmiyor kizlarda saf degil inanmasin çok erkeklerle sokaklarda buluşan kizlarin ayagina bok bulaşiyor kötü yola düşürüyolar kizlari zaten eskort olacagina bir kadın ölsün ömür boyu erkeklerin kölesi hayatlari yok para kazansa nolur gardiyan gibi güzel kardeşim basinda geziyor boyle hayati hangi kadin seçer barda diskoda heryerde amaclari kizlari tuzaga çekmek o igrenc organlarini bir delige sokmak bu kadar sapiklar yemin ederim bir lezbiyende kadinlardan hoslaniyolar ama gelip beni taciz etmiyolar git deyince gidiyolar bir kere yazdi diyelim israr etmiyor ama erkekler engelliyosun bidaha yaziyor pislikler
escinsellerin içinde de kötü insanlar vardir belki ama erkekler kadar kötü degiller erkeklerin sicili kabarik sicil dosyasi escinselleri kötüleyemiyolar bile kendileri düzgün degillerki nasil karalayacak temiz olani artik erkeklerin iftiralarina da kimse inanmiyor erkek bu hava için iftira atar o kiz bana bakti yalanin kökü mü var kim inansin hani nerde kadın yok bulamiyolar kadinlar istemiyor bunlari zaten hele lezbiyenler omur boyu istemez erkekleri haklilar onlar dogustan sevmiyolar ben tiksindigim için istemiyorum artik
kanka birde erkekler inanilmaz kiskanc ben ergen degilimki ne bu yani bide niye orada iyi bir seçenek dururken erkekler karsi cinsim diye ailem istedi diye toplum istedi diye erkekleri tercih edecegimki kizlar artik kendi cinsine de aşık oluyor bakiyor düzgün bir kız beni mutlu eder gidiyor kiz kiza sevfili oluyor seni niye çeksin kimlikten çok terbiye önemli kadinin da erkeginde terbiyelisi olsun ben karşi cinsimden umudu kestim kendi cinsim daha iyi gelmeye başladi erkekler çok sapık ve dehişmeyecekleri belli oldu sapik mesaj atiyolr kufurlu konusuyolar ve sosyal medyada mesaj atip duruyolar erkeklere no erkeklerin dönemi bitti eakidenmiş erkeklerin devri kim sallar erkegi
birak bir erkegi ben bir kadinla sevgili olacagimda bile sosyal medyasina bakarim yorumlarina bakarim kime ne yazmis bakarim baktim ki pisligin teki onu da sevmem istemem arastiririm sosyal medya hesaplarini arastirmakta yetmez yillarca denerim iyi birimi diye kiz bile olsa sevgilim akilli uslu olsun sadece bana aşik olsun duzgun olacak ben kabul etmem hele erkekleri hiç kabul etmem erkeklerle ugrasmak demek başa bela
kizlara bile aynisini soyluyorum benim yazmami bekleyecek bana ilk adimi atmayacak ben atacam hosuma giderse begenirsem yazmamasi gerekiyor bekleyecek benim derdim cinsiyetlerle degil iyi bir insan olsun terbiye;i duzgun sapik olmayan bana bel alti sohbet sitelerinde bile bana bel alti mesaj atan erkekleri engelliyorum al kendine sok diyorum onu daha tanimiyorum bana organ yollamis kendine sok sapik dolu sohbet sitelerinde bile sebiyesiz sapik erkekler tiktokda sapik erkekler heryerdeler biktim bir kadinda olsa affetmem kadinligi beni ilgilendirmez ben cinsiyete bakmam hicbir kadin cinsiyetr bakarak asik olmaz lgbt de bu yuzden var zaten onlarda bu dunyanin bir rengi anlamak lazim sevmek lazim içlerinde çok iyiler var yargilamamak lazim ama ben kadinim diyerek beni üzemez aglatamaz ben cinsiyetine asik olmuyorum ona asik oluyorum acitasyon yapamaz magdurcu;uk yapamaz beni kizdiramaz duzgun duracak kadin olman sana asik olan bir kadini aglatma hakki vermez sana
ben bir kadinim niye en iyisini haketmeyim kadinda olsa kendi cinsimde olsa iyi biriyse niyr sevmeyecem erkekleri sevemiyorum çok yılışıklar hele pesimde koşanlari hic istemem kadinlar pesinde koşanlari hiç istemez daha bunu bile bilmiyolar kadinlar hicbisey sevmez mutlu olmayiz benim kiz arkadasima ben asik oldum burnundan getirdim bakalim beni seviyomu diye bana küfür edemez halaret edemez anam babam bile bagirmamis ne munasebet şakasina mk yazdi mesaj gonderdi engellerim acimam ben insan istiyorum yalaka istemiyorum civik istemiyorum ciddi duracak sirnaşmayacak çok sertte cok yumusak da olmayacak normal olacak psikolojimi bozmayacak bir kadin once arastirir uzun sure kimmis neymis neyin nesi hidecefim yer neresi başima ne gelecek kadin olarak boylesine cok dusmanimizin oldugu dunyada basimiza bisey gelirse geri donusu yok ölümün şakasi yok ya o yuzden ciddiye alacagiz hayati şakasi yok bir kadin için sabikasi var mı hersey arastirilacak yillarca tajidigini saniyor kadin bir bakmis 23 yillik sevgilisi cok guvendihi kadini öldürüyor sevfilisi guvenilmez hele iki gunluk tanididigin insan cagirdi diye bulusulmaz evine gidilmez sevgilinolunmaz evlenilmez
o kadar erkek dururken kadinlarin kendi cinsiyetinde olan birisine asik olmasina anlam veremiyorum diyen erkekler onada mi erkekler karar verecek onlar her boka karisiyor nefret ettirdiler kendilerinden asik olacagim cinsiyetidemi sana soeuyum o kadar erkek dururken neden ib. nelerle sevfilisiniz neden dönmelerw aşiksiniz kizlar diyorlar erkek neyinize yetmedi de güzel kardeşim sever oldunuz diyolar kadin kadina sevgili oluruz bu erkekleri hic ilgilendirmez biz erkekler gibi çükümüzle sevmeyiz bel altiyla dusunmeyiz biz kalbe bakariz bir kadina asik olurum bir tane kardeşim. k taksin oda tatmin eder ya da parmaklasa yine bosaltir emse yine boşaltir yalasa yine bosaltir suratina sürtünsem yine zevk alirim ben kadinim ben cinsellik için sevgili olmam cinsellik sevmem bana aşik olacak kadinda olsa lezbiyen de olsa bana asik olacak once sevecek kalbiyle
ben kimlige bakarak asik olmam bikere oyle bir agzina sictimki denemek için çok üzüldüm ama sonra yaptigima çirpiniyor meger ne cok seviyomuş beni kız deli olacak nerdeyse bana olan aşkindan yinede istemedim ben çok gaddar bir kizim uzun süre denerim kolay sevgili olmam uzun sure beni ikna edecek
bir kere kiz arkadasimi asik olldugum kizi durduk yere engelledim bakalim fakedecekmi pesimden gelecekmi engelleri aşabilecek kadar beni seviyormu yoksa vazmigecti beni sevmiyomuş gelmedi peşimden kız çabalamadı sildim cok acimasizim ben
=ben çok sevsem engel falan bahane dinlemem yanina giderim buluşurum bende sevmiyomuşum bunu farkettim seven insan çok sinirlense bile mesaj atar arar onsuz yapamaz gurur yapmaz ve gider ben zor biriyim
Harbiden
evet ne isleri var kizlar soruyorda adi ustunde kizlara ait bir uygulama buna bile çökmüşler kizlara askinti olmak için
Cidden ya yıllardır böyle keşke yüz okuma olsaydı
reelde bu kadar taciz edemezler karakol korkusuna sanalda çok pislikler kadin profili gordulermi facebookta instagramdanheryerde takip istegi atiyorlar engelliyorum takipçilerimden cikariyorum hemen meraba tanisalim diyolar biktik kizlar olarak simdi her mahalleye sokaga birer polis koyacaklarmis kadinlar rahatsiz edilmesin diye parklara filan bekçi koyuyolar
ozellikle issiz mahrllelerde cok dolaniyor polisler sapik dolu kiz cocuklarida guvende degil
kadinlar tacizi sikayet ettikleri icin erkeklerin yeni hedefi çocuklar bebekler hayvanlar bunlari daha cabuk kandirip tuzakliyolar cok kötü devirdeyiz erkeklerin en sapik oldugu devirdeyiz dedesi bile olsa kiz cocugunu bermeyeceksin gondermeyecrksin
nu devirde babana bile guvenme butun erkekler sapik dikkatli ol yolda otobuste takside giderken
Maalesef maalesef 🤦🏼♀️ yapacak bişeyde yok adalet sistemimiz malum devlet malum
allah senidr beni de butun hemcinslerimi butun kadinlari erkeklerden korusun hepsi sapık çok dikkat etmek lazim kadinda yolda yuruyolar kadimlarda insan sapiklik yapmiyoruz bu erkekler neden surekli orasini burasini oynuyor toplum içinde niye küfür ediyolar agizlarinda bir * kelimesi surekli organimizi aniyolar ya ya bu ne sapiklik kadinlari cinsel organ olarak goruyolar yolda yuruyosan erkeksen ciddi olacaksin tanismak icin sokulamaz kizlara trafikte bagira bagira insanlari taciz edemezler anıriyolar bizim sokakta 18 yasinda iki tane oglan cocugu kufur ede ede motor kullaniyolar gece gunduz bagirarak gülerek gecenin saat kaci herkes uyuyacak işe gidecek gunduz bile rahatsiz edici bunlara ceza verilmesi çok iyi trafik magandasida bunlardan cikuyor neden biz kizlar kapali basortulu kizlar acik kizlar sort;u kizlar neden bizim kiyafetimixi erkekler bahame ederek bakiyolar heryerimizi suzuyolar yolda giderken adam gibi önüne bakmak zormu işyerinde bile patronlar sapik erkekleri sevmezler gozleri devamli kadimlarda olan yalak erkekleri isten atiyolar ciddiyetsiz işe kadimlarla muhabbet icin gelen tipler tacizciler akşama kadar isyerinde elin kadimlarina kibar davranip kakara kikirinyaparlar aksam evde kim varsa söberler ihrencler tehdit şantaj
devlet kadinlari kormuyor kafayi yicem erkeklerde erkek cocuklarinda empati yok bende kadin olsaydim erkekler bana asilsaydi hosuma gidermiydi rahatsiz olurdum demesi lazim empati yoksunu hepsi allah erkek sevgilisi olan kizlara ecir sabir versin hicbisey yapmasa bile bir erkek surekli ayak altinda olmayacak erkeklerde takintili biliyosun sevgilide olduysan tamam artik her dakika arar durur cinsellik için naska bisey icinde degil ustunde ne var canım bunlar bunlarla ne dost olunur ne arkadas ne sevgili ne koca olur bunnlardan işimn açigi bunlardan bir bok olmaz
dusunsene erkek sevgili olan kizlari surekli oraya mi gittin oradan mi geldin magara kaçkini gibiler onu giyme oyle oturma anneme gidelim akrabalarim gelecek yemek hazirla cocuklari giydir surekli askerlik hayati yasiyor kadinlar erkekler komutan kadinlar asker canım yeminle evlenince hepsi pisleşiyor kibarligina falan kanmayin bunlarin tek amaci evlenip senle bedava seks yapmak
erkeklerde sunu anlamiyor kadinlarin seks yapmak icin erkeklere ihtiyaci yok bide ben seks yapmaktan zevk almiyorum bi kadin olarak cinsellik konulari cok sacma geliyor bana erkekleri sevmeye herek yok benim için omur boyu sevgilim olmasa ihtiyac duymam erkekkere
sen bile bir kadin olarak benim sevgilim olabilitsin ama bir erkek asla