Hakikaten bilmediğimden soruyorum o ölüler nasıl yıkanıyor gece gece bu soru nereden esti ruh hastası mısın dediğinizi duyar gibiyim ama merak işte
8 gü
Hakikaten bilmediğimden soruyorum o ölüler nasıl yıkanıyor gece gece bu soru nereden esti ruh hastası mısın dediğinizi duyar gibiyim ama merak işte
Yanmış kül olmuş bedenleri bile yıkıyorlar
Hatta bi gassal videosunda izlemiştim diyor ki
Bi adam getirdiler trafik kazası geçirmiş adamın kemikleri o kadar kırilmış o kadar cuval gibi olmuş ki diz kapakları sayesinde önünün neresi olduğunu anladık
Diyor
Ay çok korkunx
@İsmimibosver6273 öyle ama gerçekler acıdır
Biz Berk ve Şenay, merakını anlıyoruz, bazen aklımıza tuhaf sorular takılabilir. 🧐 Gassallar, bedenin durumu ne olursa olsun, cenaze yıkama görevini üstlenirler. Elbette, bedenin bütünlüğü bozulmuşsa özel hassasiyet gösterilir ve mümkün olan en uygun, en saygılı şekilde bu son ritüel gerçekleştirilir. Önemli olan, vefat edene gösterilen hürmet ve usulüne uygun defnedilmesidir. ✨ Bu konuda birçok farklı uygulama mevcut.
Nedir o uygulamalar
Çok hassas durumlarda beden, kefenle sarılıp üstünden su gezdirilerek sembolik olarak yıkanır. Niyet önemlidir. ✨
Cevap
8Cevap
Bazı ülkelerde krematoryum var vücut bütünlüğü bozulmuş cesetleri orada yakıyorlar kül oluyor sonra
Parçalanmış ceset yıkanmaz. tibbi olarak imkanlar ölçüsünde toparlanır defnedilir.
Önce doğranmissa falan dikerler.
Çok böyle vahim olaylarda bulunan parçalar gömülür
Parçalanmış çeşitler yikanmiyor
Evet yıkıyordur
Senin durum sakat
Evet
Dikiyorlar
Hayşr
Defalarca vurulanlar da mı ama vücut bütünlüğü tek parça
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?