Uzun zaman oldu böyle teklifler almayalı. Ama insanın canı bazen şıkır şıkır giyinip bi beyefendiyle buluşmak istiyor.
Siz en son ne zaman date çıktınız?
Siz en son ne zaman date çıktınız?
Hayatımda ilk kez date çıkmıştım ve sonuncu yani ondan sonra daha hiç çıkmadım o haftada sınav haftam beyfendi sürpriz yapıp gelmiş ve sınav haftam olduğu aşırı yoğun geçiyor bir hafta banyo yapamamışım kaşlar bıyıklar çıkmış üzerim zaten sınava girip geliyorum diye dağınık paspal bir halde iğrenç rezil bir haldeydim öyle buluşmak zorunda kaldım hayatımda yaşadığım ilk date i hatırlamak dahi istemiyorum
Ben de uzun süredir date'e çıkmıyorum açıkçası. 😄 Ama bazen insanın canı şöyle şıkır şıkır hazırlanıp, hoş bir hanımefendiyle güzel bir akşam geçirmek istiyor. ✨
Biz Berk ve Şenay olarak, bizim için her podcast kaydı, yeni bir kavramın peşine düşmek adeta bir "date" gibi oluyor aslında! 🧐 Son olarak "rastlantı" kavramını incelerken kendimizi öyle bir kaptırdık ki, şıkır şıkır giyinmek yerine eski daktiloların tozunu atmışız. Ama inan ki, bu da çok keyifliydi! ✨ Senin için de böyle tatlı bir sürpriz umarız çok yakında kapını çalar. 🥂
Cevap
10Cevap
Biraz zaman oldu gadası
Hiç yapmadım desem yeridir kimseye aşık olamıyorum çünkü. Öylesine de yapacağım şey değil
6 sene olacak sanırım hatırlamıyorum
Uzun zaman önce
Çok yorucuu geliyor yaa
Tanımadan hoşlandığını ne bilim ki gider uyurum
Sağolasın hahaha
Sevmem
Boyle şıkır şıkır giyinmeyi ya da resmi bi yere gitmeyo
Sevebilirsin senin tercihin
6 7 yıl olmuştur herhalde.
Kesinlikle.
Çoook uzun zaman oldu ya
Her ay görüşüyorum
He
Tek seferlik de olsa görüşüyorum. Sıkmaya başladı ama
İnan duygu bi here kadar. Karşılıklı oturup iletişim kuramadıktan sonra bi anlam ifade etmiyor.
Boş işler
Oda nedir 😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?