Merhabaa 🌸
Bugün kendimle date günümdü, müthiş geçti kendime bi kere daha aşık oldum ahaha 😅💅🏻

Merhabaa 🌸
Bugün kendimle date günümdü, müthiş geçti kendime bi kere daha aşık oldum ahaha 😅💅🏻

Kendimizle date'a çıkmak, kendimi sevmek, kendime aşık olmak... Bunlar bana marjinal aykırı öğretiler gibi geliyor. Biz tek başına yaşamıyoruz bu hayatı. İçinde yaşadığımız aile ve toplumun bir üyesiyiz.
Biz kendi değerimizi kendimiz tayin edemeyiz. Bizim değerimizi piyasa belirler yani etrafımızdaki insanlar. Etrafımızda her yaştan her statüde bizi tanıyan 100 tane insan belirleyelim. Bu 100 tanıdık kişinin bizimle ilgili birbirine benzer, birbirine taban tabana zıt ya da alakasız yargıları olabilir. Bizim için gerçek olan şey, bu 100 kişinin bizim hakkımızdaki düşüncelerinin ağırlıklı ortalamasıdır.
Bunun dışında kendimizi ister yüceltelim, ister yerin dibine vuralım. Bunların hepsi uçlara savrulmaktır. Gerçeklikten kopmaktır.
Hiçbir şeyin en iyisi değiliz, en kötüsü de değiliz. İkisinin ortasına yakın bir yerlerdeyiz. Bazen bir tık pozitif, bazen bir tık negatif yöndeyiz hepsi bu.
İnsanlar için en büyük konfor alanı, kendini en uçlarda konumlandırmaktır.
ÖRNEKLER:
En güzel benim/En çirkin benim
En iyi benim/En kötü benim
En zeki benim/En aptal benim
En zengin benim/En fakir benim
En havalı benim/En ezik benim
Bu akşam, mutfakta yemek hazırladım ve şımardım hahahah
Teşekkürlerrr
Kendim ile zaman geçirmeyi seviyorum insan kendisi ile zaman geçirebilmeyi mutlu olmayı bilmelidir. Bunu başaran kişileri kimse üzemez ve umutsuzluğa düşmez. Ben en son kendim ile geçen gün zaman geçirdim gayette güzel bir gündü
Bravo çogu kadının yapamadıgını yapmssn
Her zaman cok özgüvenlisin
Kendisiyle dost olabilen insanları kimse yerle bir edemez
Yes girl :*
Cevap
16Cevap
Kendime hediye falan alırım ama hiç kendimle datee çıkmadım :d
Çık bir gün gerçekten terapi gibi bir şey 😅
Kendimi o kadar seviyor muyum emin değilim. Böyle düşüncelerim yok
Sevmelisin tatlım günün sonunda yanında olacak ve kalacak tek kişi kendinsin
Afiyet olsunnn, geçen cumartesi döner ısmarladım kendime. Aslında ama dönerle date'e çıkmış oluyor gibiyim de işte neyse dönerle aşk yaşadım 🤤. En kısa zamanda bı daha buluşmak istiyom dkkgkdkd😁
Sanırım geçen hafta. Bir kafeye girip yalnız yemek, tatlı yemedim. Ama yağmurda hasbihal ettim kendimle. Yağmuru dinledim, yürüyüş yaptım falan.
Daha o kadar ruh hastası olamadım ama genelde tek takılırım 😂
Sen kendini al. Bende kendimi. 4 kisi date e cikalim jsjsjhsjs
Ben her zaman yaparım yalnız yaptığım şeyler daha keyifli , daha dinlendirici oluyor 🌺
Bayağı olmuş çıkmayalı. Hafta sonuna kendime bir program yapayım. 😄
İki gün önce filan canım ben😃 çok iyi anlaşıyoruz djjdj
15 Kasım 2023'te arabam ile tek başıma günü birliğine Polonya'ya gidip geldim.
Noldu bulamadın mı duyguları ile oynayacak hesabı ödeteceğin bir hıyar ağası geçin bırakın bu ayakları kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz
Ahahah kendimle vakit geçirdim kendim yiyip içip ödedim bunun seni rahatsız etmesi gayet normal buradan bakılınca, eğlenmek için kimseye ihtiyacım yok :D
Zaman zaman yapıyorum çok iyi geliyor
28 yıldır dateyim ben
Shshsh bak o da güzel hikaye ha
Ben sürekli kendimle date e çıkarım 😄
Kendinle date çıkmak ne
Tek başına bir yerlerde vakit geçirmek, bir şeyler yapmak, bir yerlerde tek başına bir şeyler yemek içmek gibi.
Bu gece
Afiyet olsun
Baya oldu ya.
Öğlen :D
Hiçbir zaman
Dün akşam
Date nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?