9 gü

Burada neden toksikten başka bir şey yok?

Herkes herkesi sorusunda ifşa, aşağılama, gıybet sorular soruyor, sorusunda birinin adını nick'ini çıkarmaya çalışıyor
herkes herkesin sorusuna hakaret, iğneleyici, kaba, kötü dilli şeyler yazıyor, böyle pislikten başka bir şey kalmadı artık, kötülüklerde kalıyoruz hep
ben bile buraya bir daha gelmemek üzere silmeyi düşünüyorum
Güncellemeler
4 gü
Küfür edip iftira atan üye Bunca zamandır gizli uye olmadim senin gibi ahlaksiz ve adam olmayanlar kisiye yapmadigi çamuru atar ben asla hiçbir kadına erkeğe kabalik yapmam senin gibi karaktersiz olanlar hakaret eden kaba hirtlar hariç ahlak bekçisi sensin ben tesetturume kendim yaşarım kimsenin günahı sevabi hayati beni ilgilendirmez ve ben senin gibi karaktersiz pis agizlilari hayatımda tutmadığım pis ağızdan başka konusamayan seviyesi karakteri üslubu olmayan kişileri engellerim
Güncellemeler
4 gü
senin gibi saldirip iftira atip küfür edip engelle kacan klavye delikanlisi değilim benle seviye farkın bu hem bir kadınin tesettürüne laf ediyorsun hemde yalan iftira çamur atiyorsun hemde bir kadına karsi boş ver diye küfür ediyorsun) bu parantez icinde yazdıklarıma kendi sahtekarligin pisligini gösterdin:)
Burada neden toksikten başka bir şey yok?