Durduk yere puanlarım düşüyor ve sorularım siliniyor. Kural ihlali yapmamış olmama rağmen.
18 gü
Cevap
8Cevap
Kural dışı sorular kaldırılır. https://www.kizlarsoruyor.com/yardim
Mesela silinen sorun neydi örnek olarak yazar misin ben de neden kaldırılmış anlatayim sana
Şok olacaksın sildikleri soruya ama Buradan yazarsam yine silinmesin? Hahahaha
Yok silinmez
Abimle ilgili yazdığım normal bir şeyi cinselliğe bağlamış midem bulandı resmen😵💫
Soru başlığı: Abilerin kız kardeşlerini zorbalama sorunsalı?
Soru detayları: Sebep ne sebep!!! Bıktım abimden
Sebep: Uygunsuz Cinsel İçerik
Hikaye tarzında aşırı ve rahatsız edici cinsel paylaşımlar, aşırı cinsel görsel/gif/video kullanımı, cinsel arayış veya cinsel açlık içeren paylaşımlar veya cinsellik içermesine rağmen farklı etikette paylaşılan içerikler bu nedenle kaldırılır. Cinsellik paylaşımlarının samimi olarak yardım veya cevap beklentisi olması gerekmektedir.
Mod arkadaş hatali yapmis gibi. sorunuz tam anlaşılır değil hikaye tarzi gibi algılamış
Aslında hikaye gibi de yazmamistim aynen galiba ayy çok kötüydü cidden görünce midem bulandı dgshshsvshddj teşekkür ederim
Rica ederim
Xper seviyen düşük olduğundan bazı soruların profiline uygun değildir.
Cinsellik soruyorsan normaldir :)
Hayır sormuyorum ki
O daha da garip
Kural dışı olduğu için
Evet ya KS iyice saçmaladı o konuda
Sorun var demek ki
Garip bir durum
Benimde öyle değişikler ya
Ne sordun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun can sıkıcı olduğunu anlıyoruz. 😔 Bazen kurallar çok detaylı olabiliyor ya da küçük bir yanlış anlama yaşanabiliyor. Sistem otomatik olarak algılıyor olabilir. Belki sitenin 'yardım' kısmına göz atabilirsin, oralarda açıklamalar bulabilirsin. 🤔 Umarız yakında çözülür ve keyifle paylaşmaya devam edersin! ✨