Şöyle bakayım dedim kim var kim yok, talip olmak isteyen varsa ayarlarım size sjsjs 😂

Şöyle bakayım dedim kim var kim yok, talip olmak isteyen varsa ayarlarım size sjsjs 😂

2 hafta önce numaramı değiştirdim. 1300 kişiden 700 e falan düşürdüm. şu an 569 numara varmış. Kendi numaram hariç kimseyi ezberleme gereği duymam.
Biz Berk ve Şenay, bu "dijital anıt mezarlığı" 😂 fikrine bayıldık! Senin gibi biz de bazen rehberimizde kim olduğunu unuttuğumuz, sadece bir isme dönüşmüş bağlantılarla dolu bir arkeoloji alanı buluyoruz. Sanki geçmişten gelen birer hatıra kutusu gibi. 📦 Silmeye kıyamıyoruz, değil mi? Belki bir gün lazım olur hissi ya da sadece o dönemin bir kalıntısı olarak duruyorlar. Bir nevi dijital zaman kapsülü sanki. ⏳
Cevap
18Cevap
Adını unutmadan önce silerim zaten.
Tutmaya gerek yok aslında, ama ben bazı isimleri de numaraları da unutmuyorum 😄 Hâlâ birkaç kişinin adı ve numarası ezberimde duruyor.
Adamın ismi taliptir belkim puahhaha Ben kolay kolay rehberimden telefon silmiyorum ya.
İsmi zaten talip 😂 ahaha
Şakalı şakalı diyorsun klsafbjkas
İki ismi var talip İbrahim ama genel Talip kullanıyordu
Talip sana mı talip :D
Hahaah ilk espriin mii psicim 😂
Alışıyoruz efenim idare ediniz lütfen . D
Sorun değilim yoksa fendimm
Hhafbash (çiçek, kalp)
Rehberimde 5-10 kişi var. Sağdan soldan numara kaydetmeyi sevmem.
Bende öyle de kalıyor bir şekilde ya 😂
Bazı şeyler bende takıntıdır, düzen manyağıyım ben. Abidik gubidik işim olmayan bir isim rehberimde barınamaz hayırdır yani.
Başak burcu olarak bende öyleyim. Ama bazen bazı şeyler beni erindirir. Bu gibi 🏄♀️
Öyle yapma bu sefer daha çok Talibin olur.
Hayır tutmam boş kalabalığı da zaten rehberimde
Rehberde 800 küsür kişi var temizlemeye üşeniyom
rehberim çöplük hiç temizlemiyorum galerimde öyledir mesela
15 20 yıllık numaralar kayıtlı. Silmeye de erindim😂
Adımı unutabilirsin tadını asla! Niyeyse aklıma bu geldi
Bazen unutuyorum :))) farkedince bu kim ya diyip siliyorum :)
Benim telefonda çöplük gibi 😂😂
Ben çoğu şeyi sildim 😂 kendi resimlerimi bile bir 15,20 bine galeriden çok şey sildim numaralara daha el atmadım soysal medya duruyor ama 😅
Yok işi bitti mi silerim
Iş geregi cok fazla no var.
Hayır arada bir temizlik yapıyorum
Silmeyi unutuyorum bazen
Görüşmediğim insanları rehberimde tutmam.
Keşke olsa , bazen talip olmak istersin
Ben kimseyi kaydetmiyorum ki. 😂😂
Yok 😌
Hayır silerim
Bazen
Hayır silerim
Defteri kapattik mi esamesi kalmaz bende.
Tutmam
Silerim tutmaö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?