Mesajlaşıyorsunuz, konuşuyorsunuz. İsmin neydi ya? diyor. Bu durumda bozulur musunuz yoksa birkaç defa tekrarlanırsa falan mı kızarsınız xd 

İsmimi unutmak? Bunu zannetmiyorum... haha😅 Öyle insanlarla konuşmuyorum. Eğer denk gelseydim. canım olduğunu düşünürdüm ve alınmazdım ya. Ve bir daha muhatap olmazdım.
Değil mi Ünzile, çok haklısın xd
Ger*zek**lı yazmıştım. Ger*zek**lı oldugunu düşünürdüm yani. Site orayı "Canım" olarak düzeltmiş. Canım değil o. Haha
Garip garip isimlere gene başladı . Haklıyım tabii ki. Pekala James. xd
İsim karşındaki insana özgü olan en bariz özelliktir. Bunu unutacak kadar karıştıracak kadar önem vermiyorsa iletişim kurmamızın çok bir anlamı yok bence. Ben direk söylerim çekinmem. Hayatımdaki en hassas olduğum konulardan biridir. Ben hiç yapmadım. Uyardığım insanlarda bir daha ismimi unutmadılar.
Cevap
10Cevap
Yani şimdi duruma bağlı çok konuşmamışsak ama tabi ki en fazla 2 o da yani böyle ayak üstü gibi konuşmak, onun fazlası bir zahmet hatırlasın.
Yaşadım bunu ve adım Nalan olarak aylarca anıldım 😄
Önemsenmediğimi düşünürüm. Bu yüzden o ismimi unutursa ben de artık onu unuturum jsjsj
Aylarca konuştuğum kişinin adını unuttuğum oluyordu. Çok şey etmiyorum açıkçası
ebru yerine melisa yazarsan sicarsin ama sena yerine sema yazmak hos gorulebilir
Samimiyete ve mesajlaşma süresine bağlı
Unutan kişiye göre değişir.
burada unutmamiski eli kaymis
Ben de onu unuturum sorun değil ama ben hatırlamam
Klavye hatası deseymis bari elim kaydı ne ahaha
Tabi ki herkes bozulur
Alınmam ama sinir olurum.
Yani uzunca mesajlaşacak kadar tanıyorsam evet
Oyle insanlar var mi gercekten ya
Önemsenmediğimi düşünürüm
Kirilirim ama bu msjda olan bilerek degil harfler yan yana eli degmis
Tabiki de alınırım olur mu öyle şey