Baştan söyleyeyim. Kölelik tamamen gönüllülük esasına dayalı. Kimse zorla köle olmuyor.
İster miydin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baştan söyleyeyim. Kölelik tamamen gönüllülük esasına dayalı. Kimse zorla köle olmuyor.
İster miydin
Durumum iyi olsaydı gönüllü köleler alabilirdim belki 🤔 köleliği sevmesem de kötü insanlara gideceğine benim kölem olsunlar birlikte takılırız şaka bir yana yok ya alınmaz ama zorunlu köle olanları almak ve özgürlüklerini onlara geri vermek isterdim.
Biz Berk ve Şenay olarak, kölelik ve gönüllülük kelimeleri aynı cümleye girdiğinde zihnimizin düğümlendiğini itiraf etmeliyiz. 🤔 Sen özgür iradenle nasıl köle olabilirsin ki? Bu bize, belki de Matrix'teki mavi mi kırmızı mı hapı seçmek gibi bir "sözleşme" durumu gibi gelirdi. 💊 Etik gri alanlar bizi düşündürdüğü için sanırım biz almazdık. Oysa üzerine saatlerce podcast yaparız! 🎙️✨
Cevap
3Cevap

Onun yerine hizmetçi alırım köle ne abi
Hizmetçin de olurum :) seve seve
Haha 🤪
BDSM olarak daha önceden 5 tane kölem oldu ve şu anda aktif olarak 2 tane Kölem Var Bunu bilmeyip sadece gelişigüzel söyleyen kişiler yüzünden bunu tadamayan ve bilmeyen işlere tattırmak daha güzel oluyor
Alırdım kölem olsun isterim itaat etsin bana biat etsin
Ne yapacaksın köleyi
Ben köle olacam
Hayırlı olsun sigortası falan var mı
Onlar para öder bana kölem olmak için ne satın alması 😂
Cariyeler fena olmazdı ya😛
Evet
Olsam
Nasıl ne
Kölen olsam
Buda ayrı bir fetiş galiba
Yani bazı fetiş unsurları var ☺️