Ya köle değilde, her daim yanımda olan bana her istediğimde yardımcı olabilecek birini isterdim. Karşılığında sadece ona olan sevgimi , ilgim ve şefkatimi verir korurum.
Ama sevgili olarak değil. Nasıl anlatsam? Animelerde çok oluyor bunlardan :) black butler en mükemmel örneği :D kyaaaa019 Yorumla- +1 yıl
Ya arkadaşım, ben seni çok iyi anlıyorum çünkü hissettiğin şeyler bende de var. Ama o insan tamamen mükemmel olmalı herşeyiyle , ve duygusal olarak eziyet etse bile deli gibi bağlanma hissi. Hatta öyle ulaşılmaz olacak ki, sana bakması bile kendini değerli hissettirir. Ne kadar acı verse de, başkasına gitse de onu bırakamazsın. Stockholm sendromu da tam sana göre :D
Ama şunu söyleyeyim , bu hisler çok güzel, bende seviyorum. Mazo yanım var, ama ben şunu anladım, buna değecek bir insan yok yer yüzünde. - +1 yıl
Evet. Anlıyorum. Ben biraz düzeldim, nasıl biliyor musun? Kur'an okuyarak. Inancınızı bilmiyorum ama , Kur'an okuduğum zaman Allah'ım o heybetini, herşeye gücü yeten olduğunu , ve O ne isterse olur düşüncesi hissettiğim zaman diyorum ki, benim bu köleliğimde tek değecek olan Allah.
- 1 yıl
güzel olur çok güzel
En İyi Cevaplar
güzel olur isterim seni aşşalık pis köle ayaklarıma kapan.
38 Yorumla- 1 yıl
Hehfhdhdhsjdh canım
- 1 yıl
Ben olabilirim o şanslı köleniz
- +1 yıl
herkes yanlş anlamş tabi :D burada arkadaş bdsm fantazisinden bahsetmeye çalışıyor. D ama açıkça yazamamş :D
05 Yorumla- +1 yıl
aşağılk bir erkeksn :D ancak bir kadn köle olabilr :D
- +1 yıl
bu senin aptalca fikrn :D
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 325 cevap paylaştı. kimse kimseden üstün değildir. istemem böyle bişeyin olmasını. herkes kendi bokunu yesin niye başkasına yaptırıyım ki işimi :/
11 YorumlaNormal şartlarda hayır. Ayrıca pek iyi biri sayılmam. Her kölenin bana dayanabileceğini düşünmüyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
iradeli ve mükemmel olan sana 'sahip' olur ;)
kölelik başka bişi kuzu :))) - +1 yıl
Evet bana sahip olacak kişide de bu özelliklerin bulunması gerek. Ama burada bahsettiğim eğer bir köleye sahip olsaydım bana karşı sahiplikten daha fazla bir duygu beslememesini isterdim, iradeli olmalı. Mükemmellikten kastımsa bir insan yaptığı işi en iyi şekilde yapmalı. Bir köleden de bunu beklemem oldukça normal, değil mi?
- +1 yıl
Böyle düşünen sahibe az gerçekten hayalimde ki sahibe
- 1 yıl
Bana bir şans versen
Aşağılanmaktan zevk alan bir köle.. Hmm.. Hizmetçi kılığındaki fahişeler yani? 😄
11 YorumlaManyak ya :D ben sevdigimle birbirimizi severiz niye kölem olsun ya :D kiyamam ona
13 YorumlaKölelik devri kapandı. Kimseyi köle olarak çalıştırmam. Kendi işimi kendim yaparım ben :D
11 Yorumla- +1 yıl
kimse kölem olmasın bende olmayım ama sevdiğim avratın kölesi olurum kanka
10 Yorumla - +1 yıl
Asagilamayoda asagilanmayida sevmem
İnsaniz yahu saygi gerek saygi10 Yorumla - +1 yıl
Eşitlik? Adalet? Vicdan? Bu kavramlara hep ihtiyaç duyacağız sanırım. Kölelik insanlığın en büyük ayıplarından biri kesinlikle istemem kimse benden daha aşağı değil.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yardımcı deniliyor dediğin şeye ama aşağılamak nedir ya asla istemem öyle bir şey
112 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Yinede istemezdim ve istemem insanlık işi bir şey değil bence
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen olsun isterdin galiba
- Cevap sahibi+1 yıl
Neden
- Cevap sahibi+1 yıl
Nedeni ne acaba bunun?
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayırlısı o zaman
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim
Genelde kadınlar köle olmak ister. Yecrübe ile sabittir.:)
20 Yorumla- +1 yıl
kölelik değilde hizmet edicek insan güzel olurdu :D
10 Yorumla Köle mi onun ne eksiği var benden ya da benim ne fazlam var hepimiz insanız eşidiz
20 Yorumla- +1 yıl
kole degılde özel guclerımın olmasını isterdm
19 Yorumla- +1 yıl
hıc bır ınsanı ezmek
assgılamak istemem sadece onun yerıne özel güçlerm olsn ısterdm ben insanlara emır vermeyı sevmem - +1 yıl
hıı ozamn ıstedıgımı yaptırırdm da yıne de sen otr ben alıym derdm ya bılmıyorum kole bıle olsa kıyamam ınsan sonuc ta oda manyakmı nıe emır almayı sevıyo (pis kole)
- +1 yıl
vay canına ee al ozamn ne diyim
- +1 yıl
kendını balkondan at
Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. İsterdim ama eziyet ederdim ona.
215 Yorumla- 1 yıl
Baksana bende farkındayım bunun psikolojik bir sorun olduğunu ama çok hoşuma gidiyor.. senle özelden yazabilirmiyiz?
- 1 yıl
Sadist mısınız:)
- +1 yıl
Sitede köle alım satım satış ltd. şti mefruşat meşrubat sanayi işleri dönüyor bu nerdir la :D
00 Yorumla Hayır her insan özgür olmalıdır !
11 Yorumla- +1 yıl
m. ö 150 li yıllarda mı yaşıyoruz ne kölesi kardeşim
00 Yorumla hiç bir insan bir insandan üstün deildir onun için istmem.
00 Yorumla- +1 yıl
ne kul ne köle istemem o nasıl iş
11 Yorumla - +1 yıl
köle isaura.. yalnız unutmaki köleler hadım olur..
20 Yorumla - +1 yıl
Ben bir İnsana O Muameleyi Yapamam.
10 Yorumla seks kölesi olurum onların :D şu an biri mesaj atsada sanal yapsak bea :D
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır tüm insanlar eşittir kanka
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kölem olsun tabi ama 15-20 tane olsun hizmet etsinler.
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Neyin eksisi şimdi bu sordun yanıtladık?
- Cevap sahibi+1 yıl
O eksileyenler batiatus hanesini görmemiş insanlardır.
Asla kölelik sistemi faşistlere aittir.
10 Yorumlahayır istemem
11 Yorumla- +1 yıl
İstemem.
10 Yorumla ona sorardım özğürlügünü istermi istemez mi diye
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sanırım çağımızın psikolojik rahatsızlığı da bu.
00 Yorumla- +1 yıl
kölelik diye bişeymi kaldı ya
00 Yorumla - +1 yıl
Olsaydı serbest bırakırdım.
00 Yorumla - +1 yıl
ne kadar saçma bişeyy
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Senin psikoloji cortlamış kardeş
21 Yorumla- +1 yıl
İşte normal bir kız
Fantazi, snr yok..
10 Yorumla- +1 yıl