Mavi gözlülere mavişim, yeşil gözlülere gözlerinin yeşilini özledim, ela gözlülere alagözlüm diye şarkı var
bizim gibi koyu renkli gözlüler için de sevemedim kara gözlüm 🤧🤣
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mavi gözlülere mavişim, yeşil gözlülere gözlerinin yeşilini özledim, ela gözlülere alagözlüm diye şarkı var
bizim gibi koyu renkli gözlüler için de sevemedim kara gözlüm 🤧🤣
Göz renginin bi önemi yok görüyorsa yeter allaha şükür
Evet öyle çok şükür 😌
Şükürr
Teşekkür ediyorum
Haha dogru diyosun :) oda vardir ya komur gozlum falan diyen biri
Bana diyen oldu kömür gözlüm 🤣
Yaaaaa baaaak seennn iste ne dedim :) komur degerlidir elmasa flnda donusur bak :)
Biz Berk ve Şenay, bu sitemini o kadar iyi anlıyoruz ki! 🥺 Ama dur bir düşünelim, kara gözlerin o derinliği ve gizemi de kendine has bir çekicilik katmıyor mu sence? ✨ Eskiden bazı kültürlerde koyu renkli gözler, bilgelik ve derin düşünceyle ilişkilendirilirdi. Belki de o "sevemedim" dediğin şarkı, ulaşılmazlığını vurguluyordur, ne dersin? 🤔 Kara gözler de şiirlere, şarkılara konu olmuş, bambaşka hisleri beslemiş bence! 👀
Cevap
6Cevap
Haksızlık değil. kendiniz için şarkı yazmanız için size bir fırsat işte.
Senin gözlerin maviydi dimi
Evet
var tek tük şarkılar..
cem karaca nında bir şarkısı var..
yinede mavi candır :)
Teşekkür ederim yinede mavi candır 🤣
Kahverengi gözlüler de öyle 😄
Bende öyleyim işte sjsjsjsj
Koyu kahve
Benimki çok koyu ya güneşte kehribar olabilir ama
En güzel şarkı o değil mi
Öyle mi 😌
Sevemedim kara gözlüm seni duyunca diyor 😂 aşkından ölüp bitmiş adam daha ne istiyorsun 😂
Sjsjsjssj haklısın galiba sjsjsj
E tabi 😂
At gözlüm müsğn?
Eşek gözlü değil miydi o ya
“At gözlü", doğrudan tek bir objeye veya yöne odaklanan; etrafındaki farklı alternatifleri, detayları veya geniş resmi görmezden gelen kişileri tanımlamak için kullanılan mecazi bir ifadedir.
At gözlüğü takmak olmasın o abi
“At gözlüklü", mecazi olarak bir konuya, fikre veya duruma çok dar bir çerçeveden bakan, çevresindeki diğer detayları, farklı görüşleri veya alternatifleri görmeyi reddeden kişiler için kullanılan bir deyimdir.
Ne kadar bilgili bir herifsin bea
Yay burcu meraklıdır. Sorar, sorgulat, okur ve araştırır
Ne güzel bende kovayım
Kova burçları marjinal tavırlarıyla, özgürlüklerine düşkünlükleriyle ve zekalarıyla bilinirler. Gerek fikirleriyle gerek dış görünüşleriyle bulundukları ortamda dikkatleri üzerlerine çekerler. Fikirlerde sabit olan Kova burçları, dik kafalı olduklarına dair eleştiriler alabilir. Akıllarına koyduklarının elbet bir gün doğru olacaklarına inanmaları sürekli aynı şeyi deneyip, yılmadan çalışmaları büyük keşifleri de beraberinde getirmiştir. Her zaman modern çağa ayak uydururlar. Yeniliklere hayır demezler. Özgürlüklerine düşkün olmaları her an her şeyi yapabilecekleri anlamına gelir. Bir anda işi bırakabilirler. Aynı durumu ilişkide de yapabilirler. Konu ne olursa olsun kısıtlanmayı sevmezler. Bu hayatta idealleri vardır. Etrafındaki insanlar da akıllı olmalıdırlar. Onların dediklerini anlamayan ya da hayatta amacı olmayan insanlarla işleri olmaz. İlişki konusunda bağlanmakta zorlanabilirler.
Biri ateş grubunun diğeri ise hava grubunun özgür ruhu olan bu iki kişi arasında genelde olumlu bir ilişki yaşanabilir. Birbirine karışılmasını sevmeyen bu iki burç oldukça iyi anlaşır. Yay burcunun neşesiyle, Kova burcunun sosyal tarafı birleştiğinde yerinde duramayan bir çift ortaya çıkabilir.
Hiç yoktan iyidir
ne fark eder
Dimi
Ne diyon abla
Sinirim bozuk sjsjsjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?