Bir soruda bir kadınla börek-çikolata sohbeti oldu. Kız takip etti beni, ben etmedim. Konuştuğum kız kıskandı (arkadaşız) ve ona yürüdüğümü imha etti bende gittim engelledim ama ikna olmadı ve yalancı oldum. Aramız bozuldu sonra dedim ki engellemek gereksiz ve kaldırdım ama o kişi ile sohbetim olmadı. Aramızı düzelttik ve o sorduğunda ona yalan söylemediğim için yalancı oldum yani engeli kaldırdığım için güya aramızda birseyler var o kızla. Tekrar engelledim ve öyle de kalacak.
İlginç olan kendisi gider konuşur yorumlarda, iltifatlarda bulunur hatta birine seninle çıkarım demişti ama ona göre hepsi şaka ve ciddiye alınmayacak boyutta. Ben engelle ya da yazma desem de yapmazdı. O yapınca sorun yok ben yapınca olay... Yalancı oluyorum... Hatta o bana yalan söylemişti ama görmezden geldim ve büyütmedim.
İlginç olan kendisi gider konuşur yorumlarda, iltifatlarda bulunur hatta birine seninle çıkarım demişti ama ona göre hepsi şaka ve ciddiye alınmayacak boyutta. Ben engelle ya da yazma desem de yapmazdı. O yapınca sorun yok ben yapınca olay... Yalancı oluyorum... Hatta o bana yalan söylemişti ama görmezden geldim ve büyütmedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
haksızlık bence de
Yalancı bir insanın seni manipüle etməsinə izin verəcək kadar saf/slak olma sen de. Sezen Aksu'nun dediği gibi "Kız seni yerler yerler. Seni ham yapar bu zilliler.".
Buradaki kızları niye ciddiye alıyorsun cogu dm de inliyor salla
Boşanın 😂😂
😂😂😂 he
He dava açmayı unutma o kişi ömür törpüsüdür 😂😂😂
Yok yaa davalık konu değil bizimkisi. Ömür Törpüsü de değildir tanısan çok iyi birisidir sadece sabır ve karşılıklı anlayış gerektirir 😂
Arkadaşını engelle
Niye ki
SaIak çünkü
Abi çok yakışıklısın
Teşekkür ederim 😂
Boşanın
Evli değiliz mk KS de arkadaşız