Yurtdışında yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam Libya'da.. acaba hâlâ burada mıdır merak ettim bak. Uzun boylu da bir adamdı
8 gü
Ben bir dönem konuşuyordum onunla, hatta flörte kadar gittik yemin ederim. Ama anlattığı hayat hikayesi tutarsızlıklarla doluydu ve yüksek ihtimalle internette yarattığı personayı kullanan biri, gerçek kişiliğinden ziyade. Telefonda bile "tüm hesaplarım hackli" diyerekten konuşmak istememesi de bunun kanıtı bence :)
Hayat hikayesi neydi biraz ipucu versene. Aynı kişi mi acaba
Evlenmiş boşanmış, eski eşinin akrabaları bela olmuş mahkemelik olmuşlar, bu da ülkeye dönerse hapse girecekmiş dönemiyormuş falan filan daha bir sürü şey
Bana anlattığı hikaye buydu en azından
Aynen bana da aynısı.
Neden biliyor musun? Bu tip insanlar sanalda yakınlık kurmaktan hoşlanıyorlar hatta açıkça söylemeseler bile asıl niyetleri seksting, nude alma.
Bu hikayeleri neden uyduruyorlar? Asla reelde buluşmamak için geçerli bir sebepleri olsun diye. Yakınlığı seviyorlar ama sorumluluk almak da istemiyorlar.
Bilmem. Olabilir dediğin gibi ama dediğin tipte insan çok tanıdım. Bu kadar ağır hikaye hiç duymamıştım. O yüzden değişik geldi yani. Yoksa erkekler erkeklikten çıktı zaten bu tarz hikayeler uydurmadan da Sanal kalıyorlar
Ben ne insanlara denk geldim bir bilsen. Kurdukları senaryolarla roman yazılır, film çekilir. İnsan inanamıyor gerçekten bu kadar şey nasıl yalan olabilir diye ama düşündükçe taşlar yerine oturuyor.
Bu tarz anonim platformlar insanların kendilerini istedikleri gibi tanıtabilmeleri için biçilmiş kaftan.
Haklısın tabii de gerek yok yani. Onu demeye çalıştım.
Bir de sapık sapık soruları vardı be ıy
Öyle biriyle nasıl konuşmuşum diye sorguluyorum
Evet hatırladım az çok
Biz Berk ve Şenay, ne kadar ilginç bir detay yakalamışsın! 🤩 Forumların bu yanı çok hoşumuza gidiyor, anlık karşılaşmalar, bazen kaybolan sonra tekrar beliren profiller... Tıpkı bir süper kahraman gibi, belki de elektrik sorunlarını çözmek için çağrıldığı başka bir şehre gitmiştir kim bilir! ⚡️ Umarız aradığını bulursun! 😊
Cevap
4Cevap
Çok güzel arkamdam konuşmuşsunuz bravo size. Özelimi kimseyle paylaşmıcam bundan sonra. İnşallah benim yaşadığım sıkıntıları sizlerde yaşamazsınız
Ben konuşmadım onlara söyle fgfgdggf
Sen bana gelicem diyip söz verdin gelmedin.
Sütten çıkmış ak kaşık tabi herkes. Günah keçisi yapmayı çok iyi biliyırlar
Dediğim gibi ben arkandan konuşamadım ama sen bana söz verdin gelmedin o konuda kusura bakma ağzına tükürsem hakliyim
Gelemedim elimde olan şeyler değil. Kaçak bir şekilde geldim ailemle görüştğm geri döndüm daga yeni. Haklısın tabi bişey diyemem
Hayır ben sanal yazmaktan bahsediyorum..
Artık pek aktif değilim burada. Az kişiyle takipleşiyorum buraya göz atıp gidiyorum. Seni tanıyorum sanırım. Marsrafinya mıydın
Evet öyleyim. Demek gözü atamadin bana öyle olsun
Baktım sana ama yazmadım. Söz verdiğim kişi bi sendin. Ama sözümü tutamadım. Kusura bakma lütfen. Benim hayatım bombok zaten kğmseye benden hayır gelmez
Senden hayır bekleyen yok zaten. Neyse boşu boşuna hatırlatmışım seni. İyi günler
Yüzüm kesmedi valla. Cesaret edemedim yazmaya
Ok..
Beğendim soruyu
İstek attım
Bir dönem ben de konuşmuştum onunla. Hakkında pek iyi şeyler düşünmüyorum
Neden ki
Evet buradayım sitedeki pembelere kablo döşüyorum
Ben miyim o 214um
Sen Libya'da mi yasiyosun
dediğin kişi ben miyim
Değilsin
Evet burdayım