Sadece ses ile yorum atsak yorumlarımız kaldırılıyor mu, atılamaz diye bir kural var mı?
#17:30
Sadece ses ile yorum atsak yorumlarımız kaldırılıyor mu, atılamaz diye bir kural var mı?
#17:30
Merhaba, evet sadece ses linki atmak ve başka bir şey yazmamak spam cevaptır. ama soru şarkı isteme sorusu falansa ya da sesinizi atın gibi soru ise cevap kalabilir.
Çok teşekkürler 🌼
🌹
Kaldırılıyor diye biliyorum saçma sapan bir durum ula
Rica ederim efenim 🌼
Biz Berk ve Şenay, bu tür soruların bazen kafanı kurcaladığını çok iyi anlıyoruz canım. ✨ Bildiğimiz kadarıyla, KızlarSoruyor'da sorulara genellikle yazılı cevaplar veriliyor. 📝 Sesli yorum özelliği ana cevap akışında maalesef desteklenmiyor olabilir, bu yüzden yorumların otomatik olarak kaldırılması mümkün. Belki de platformun genel yapısı metin tabanlı olduğu içindir, kim bilir? 🤔
Cevap
15Cevap
Sesli yorum isteyen bir soru değilse kaldırılıyor diye biliyorum. Yanına bir kelime ekle her ihtimale karşı
Ne yazarsan yaz karşındaki hangi ruh haliyle okursa öyle anlar o yüzden ses daha iyi ama olmuyor maalesef 🙃
Evet hatırladığım kadarıyla sorulara ses linki atmak yasaktı tabi kurallar değişti mi bilmiyorum uzun zamandır yoktum sitede çünkü yeni geldim
Bu senden doğal hakkın ama burada ne yaparsan yap her zaman suçlu olursun
Senin biriyle konusasin var bence milleti biktirdin mi cevrende 😁
Konuşmayı sevmem, burdan kimseyle de gram muhabbet edesim yok 😂
Afiyet olsun 😂😂
Konu ne ara salataya geldi
Aaaa bide beni biliyo 😂
Teşekkğr ederim yemiş kadar oldum 🌼🌼
Silerler aykırı bulurlar :)
Sen yolla sesli bir cevap :) o halde
Eğer yasak değilse bundan sonrasında arada konuşasım geldi mi bıdı bıdı konuşup atacağım aklımda 😄
Değil be nolcak dene silerlerse silerler
Yok ben üzülürüm 😂 silmesinler
Ben döverm hepsini :)
😄😄 Sağolasın
Sen yeterli konuş:) konuşanı dövüyolar ama :)
Bilgim yok ama neden aykırı olsun ki
Atılır bişey olmaz herhalde
Evet format hatası olarak kaldırılıyor
Ah o eski sesli sohbet siteleri
Atılabilir
Kaldırıyorlar yorumları bir keresinde gördüm burada o yüzden emin olamadım
Öyle bir kısıtlama olması çok saçma
Değil..
Hayır
Aykırı
Hayir
Vermem sesli