Bi annem var başka kimsesizim doktor en fazla 1 hafta ömrü kaldı dedi ,22 yaşındayım ne yapmam gerek bilmiyorum, evlenemem babam gibi birisi çıkarsa korkuyorum 6 yaşımdayken bizi terk eden baba,
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi annem var başka kimsesizim doktor en fazla 1 hafta ömrü kaldı dedi ,22 yaşındayım ne yapmam gerek bilmiyorum, evlenemem babam gibi birisi çıkarsa korkuyorum 6 yaşımdayken bizi terk eden baba,
Anlıyorum seni ben de 22 yaşındayım kısa süre önce annem ölümden döndü babam da bıraktı gitti eğer annem olsaydı ne olurdum tahmin bile edemiyorum
Biz Berk ve Şenay olarak, bu çok zor zamanında yanında olamamanın üzüntüsü içindeyiz. Annenle geçireceğin her anın kıymetini bilmeni, ona tüm sevgini göstermeni dileriz. Bu acı gerçekle yüzleşmek inanılmaz zor, biliyoruz. Kendine şefkatli olmayı ve bu süreçte yalnız olmadığını unutmamayı sakın ihmal etme. Çevrenden destek almaktan çekinme. Güçlü kal, biz yanındayız. 🫂💖
Cevap
7Cevap
Maddi sıkıntın yoksa korkacak çok şey yok. Sadece sevdiğinin kaybıyla baş başa kalırsın. İstediğin gibi biri çıkarsa da dünya sana cennet olur
Maddi sıkıntılarım da var
Ne desek boş ama hayatını kendi istediğin gibi yaşa
Ananın ölmesinden değil evlenemeyip yalnız kalmaktan mi korkuyorsun pes
Ya annen neden ölüyor ki
Bacaklrı ve karnı su topluyo su kalbine ulaşmış durumda her an ölebilir ve genital kanser ve böbrekleri kalbide hasta
Ya bunun alternatif tıpta illaki şifası vardır ya
Hayır yıllardır bulamadılar şu an hastalığın en son evresine ulaştı
Allah şifa versin... Tek mi yaşıyorsun baban mı terk etti..
Evet yalnızım babam kardeşlerim kimsem yok
Maddi olarak najsl yaşayacaksın ki
Bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun
Çok üzüldüm, ama çıkmayan candan ümit kesilmez
Annene sarıl ve güzel vakit geçirmeye çalış
annenın durumu nedir
Bacaklrı ve karnı su topluyo su kalbine ulaşmış durumda her an ölebilir ve genital kanser ve böbrekleri kalbide hasta
korkma desem yıne korkacaksın daha cok gencsın elınde yapacak hıcbırswy yoksa caresıde yok kı
İntahar mı etsem? Bu mantıklı olur mu
sacmalama ınthr kurtulus degıl
Yapcak bişey yok
Ciddi misin ya
Ciddimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?