2 ay

Ne diyeyim canım ya?

Ay sinir oldum gece gece. Bana dedi yarın acaba annemi babamı ablamı kahvaltıya ki çağırırsak ben de dedim planımız var vs güldüm. Ta saat 19'da idi. Ablası ile diğer ablasına gidecektik diye başka. Plan var dedim. Yoksa olabilir gelsinler derdim. Sonra az önce bir şey oldu dedim ablana mı sordun bu işi o da dedi yo onlara kahvaltıya gelin demişim dedi. İşleri varmış dedi. Sen çağırdın hmm bana da haber vermedin dedim çağırabilirim bu evin erkeği benim tamam hazırlığı da sen yaparsın dedim eve istediğimi çağırabilirim. Diyor senin aklına gelmez sen kimi çağıracağını iyi bilirsin dedi (ailemi kastediyor) ki ben ramazanda çağırdım ailesini onlar da bizi.

Bilmiyorum bugün onlarda idik kız yemek yaptı yedik onun mu karşılığını verecek s. alak.

Anlamadım ya madem çağırıyor hazırlığı da yapsın diyeceğim çekip gideceğim ama ailesine kötü olacağım. Valla eğer gelseler abla sizin geleceğinizi bilmiyordum bana da sürpriz oldu sevindim beraber kahvaltı yaparız diyeceğim. Onlar da anlasın kardeşinin nazlığını.

Ne diyeyim canım ya?