Şimdi beni kaçırdılar, ben ufonun süpersonik malzeme atölye deposuna saklandım, beni buldular (üstteki fotoda göründügü gibi, orası depo). Sonra silah doğrultunca bi ciyakladım. Neyse, baktılar zararsız bişeyim. Plütona indik molaya. E kaçırılmak insanı acıktırıyo. Onlar da anlamış acıktığımı, uzay keki ve içeceği verdiler. Kek kırmızı içecek yeşil parlıyodu. Yerken benim de içim parlamaya başladı. Bu ikisi içimde karışınca karnım sarı yandı. Bi elimde kek bi elimde içecek kırmızı ve yeşil de yanıyom taam mı, trafik ışıgına döndüm. Diğer ufolar bana bakıp durup geçiyodu :(
Somra anladılar ben masumum, barış için geldim (aslında gelmedim, bnne barıştan), onlara okey ve satranç öğrettim, taşları yediler. İletişim kurmaya çalıştım ama telepatik konuşuyolardı. Birbirimizi anlamaya çalıştık, her yolu denedik ama bi halt anlaşılmadı. Onlara şarkı söyledim, o kadar etkilendiler ki beni anında dünyaya bıraktılar. Necmettin iğrenç şarkı söylediğim için beni bıraktılar diye düşünüyo ama kıskanıyo ezik
Uzaylılara demeye çalıştım bunu güneşe atın ölsün diye, ama yok bön bön bakıyolar. Ensesine bi şaplak attım bayıldı. Öldü diye umdum ama uyandı. Rappim bile yanında istemiyo onu
Diil diil. Adamı zehirlesem necmettin zehirlenmez, zehir necmettinlenir. Kendimi pıçaklicaktım zor tuttular komşular. Yapmağ o kendini pıçaklasın didiler
Necmettinden kaçıyolar bence. Necmettini tutup üstlerine fırlattım biri uranüse attı kendini. Necmettinin de ishal olmicaa tuttu. Süpersonik nükleer bataryayı montelicem şimdi necmettine. Neyse sakinim
Öyle yapıyom, üstümde deney yapıyolar teknolojik aletlerle. Ameliyathane gibi bir yerdeyiz ama bana zarar vermiceklermiş. Ayıcık verdiler bi de koynuma. Bakalım nol...
Yok telefon kullanmıyolar, herşeyleri telepatik. Telepatik yolla dosya alıp gönderdiklerini düşünüyom. Biri el işaretiyle "Lan müfit bana jpeg dosyasını at hemen" didi
Plütonda ışıl ışıl parlıyom. Plütona molaya indik. Kek ve içecek aldım. Kek yeşil, içecek kırmızı kırmızı parlıyodu nasıl bişeyse. İkisi de ekşi. Yedim, yiyince karnım da parlamaya başladı. İşkembemi görüyodum şimdi kokoreçlerime kadar görüyom, trafik lambasına döndüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok tatlısın kıyamazlar sana bunlar bir şey olmaz
Yiaa teşekkür ediyom ama kaçtım. Bi sürü şey geldi başıma
Ne geldi ne anlat
Şimdi beni kaçırdılar, ben ufonun süpersonik malzeme atölye deposuna saklandım, beni buldular (üstteki fotoda göründügü gibi, orası depo). Sonra silah doğrultunca bi ciyakladım. Neyse, baktılar zararsız bişeyim. Plütona indik molaya. E kaçırılmak insanı acıktırıyo. Onlar da anlamış acıktığımı, uzay keki ve içeceği verdiler. Kek kırmızı içecek yeşil parlıyodu. Yerken benim de içim parlamaya başladı. Bu ikisi içimde karışınca karnım sarı yandı. Bi elimde kek bi elimde içecek kırmızı ve yeşil de yanıyom taam mı, trafik ışıgına döndüm. Diğer ufolar bana bakıp durup geçiyodu :(
Ahhaha Ay hayal gücüne hayran kaldım ya 😂😂
Hayır ciddiyim, bak soruda fotolu kanıt bile var. Elinde lazer silahı tutuyo yeşil şey, korkunçlu
Ay özür dilerim gerçek yaşanmış hayat hikayene hayran kaldım hahaha
Somra anladılar ben masumum, barış için geldim (aslında gelmedim, bnne barıştan), onlara okey ve satranç öğrettim, taşları yediler. İletişim kurmaya çalıştım ama telepatik konuşuyolardı. Birbirimizi anlamaya çalıştık, her yolu denedik ama bi halt anlaşılmadı. Onlara şarkı söyledim, o kadar etkilendiler ki beni anında dünyaya bıraktılar. Necmettin iğrenç şarkı söylediğim için beni bıraktılar diye düşünüyo ama kıskanıyo ezik
Necmettin yaşadığın aksiyonu kıskanıyor kesin net
Uzaylılara demeye çalıştım bunu güneşe atın ölsün diye, ama yok bön bön bakıyolar. Ensesine bi şaplak attım bayıldı. Öldü diye umdum ama uyandı. Rappim bile yanında istemiyo onu
Ay deme öyle günahhhh
Diil diil. Adamı zehirlesem necmettin zehirlenmez, zehir necmettinlenir. Kendimi pıçaklicaktım zor tuttular komşular. Yapmağ o kendini pıçaklasın didiler
Ahahahhahaah yok bence Necmettin senden çekiyor az sanki He? Günah ya deme öyle 😂
Arkadaşlar ev arkadaşım necmettinden bağırsak paraziti çıktı ama parazitle bağ kurdu. Napıcam? ↗
Bi de geçen ishal olmuştu. Her yere bırakıyodu çekpasla kovalıyodum
😂😂 Necoya mı üzülsem yoksa sana mı bilemedim
:(
Panik yapma bu soruyu yazabildiğine göre internet çekiyor 101e gir oyna
Kaçtım ki djdjdj
Mümkünse geri getirmesinler 😂😂 uzaylılar çok şirin
@Taciiiii kurtarır seni..
Kurtardı içiyoz şimdi, adamım ya <3
Hmmm.
Cips de var gel sen de buyurr aramıza
@Taciiiii yok, teşekkürler.
Neden
@Taciiiii yatacağım birazdan, size afiyet olsun.
İyi geceler o halde
@Taciiiii 🙏
Silahları mı var 🥺 duanı ederiz artık yapacak bir şey yok
Zaten canım tatlı çekmişti helvanı kavururuz
Nasada tnaıdıklarım var
Kaçtım dünyaya np sjdjd
Atmosferden geçtin sen
İvit accük sıcaklıyon
Sana kötü bir şey yapmadılar umarım
Yok tek parçayım
Kurtarmaya geliyoğmmm
Niyeyse uzaylılar benden kaçmaya başladı la, bi kucak açtım ürktüler. Sefdi dilleri farklı heralde
Gel hele gel yap onlara 😂
Necmettinden kaçıyolar bence. Necmettini tutup üstlerine fırlattım biri uranüse attı kendini. Necmettinin de ishal olmicaa tuttu. Süpersonik nükleer bataryayı montelicem şimdi necmettine. Neyse sakinim
Dnfngnghda yavv
Cok sıkılmıştın değişiklik olmuştur sanada jdjdj
Çoook uzaklardayız, evimi öslüyom :(
Kanki başına bu UFO falan çizeydin ya
orası ufonun süpersonik malzemelerin quantokinetik onarım departmanının izolasyon odası
asimile ol tadını çıkar bence
Öyle yapıyom, üstümde deney yapıyolar teknolojik aletlerle. Ameliyathane gibi bir yerdeyiz ama bana zarar vermiceklermiş. Ayıcık verdiler bi de koynuma. Bakalım nol...
gg 🥀
wp ez
Ya çizimlerini satsan alırım şakasız
yok satılık diil sdikflşsd
o zaman uzaktan bakıcam iç çekerek...
sanat hepimis için
Dünyaya hoş geldin dünya sayende artık daha yaşanılabilir
geliyorum kurtarmayaa
dolaba saklandım korkuyom
Google: kurbanda ornitorenk kesilir mi
Ay pardon yanlış oldu
Tekrar düşündüm de uzaylılar tarafından kaçırılmak çok da kötü fikir diil gibi. Ben gidip kaynaşçam
Yok yok geliyorum ben sen hic seyapma
Gelme gelme, jüpiterin ordan başka galaksilere gazlıyoz biz
ac kaldık iyi mi
iyi yolculuklardr
teşekkürler, plütona konduk mola veriyoz
terminaldeb vişneli meyve suyu ve mide yakan poğaça da al
burada değişik şeyler var. Bi tane kek aldım, ekşi tadı var. Yeşil yeşil karanlıkta parlıyo. Yutunca karnım parlıyo. Sakatatlarımı görepiliyom
Hdjskskwksks
onları ye ye bol bol ben geliyorum
işkembem ışık saçıyo, kırmızı parlak bi sıvı içtikçe de sarı sarı parlıyom. TRafik lambasına döndük iyi mi
öncelikle sakin oluyorsunn
Diğer ufolar bana bakarak geçip geçmiceklerine karar veriyolar. Obje gibi hissediyom, sanırım ağlicam
sen ağlama sen sadece bol bol yemek ye strese girmee
Yok intergalaktik trafik ışığı olmak istemiyom. Yedikçe parlatıyo, nur indi resmen. Gözlerim kamaşıyo
o iyi bir sey sen yanlis dusunuyorsun
Uzaylilarla selfie gelir mi
Yok telefon kullanmıyolar, herşeyleri telepatik. Telepatik yolla dosya alıp gönderdiklerini düşünüyom. Biri el işaretiyle "Lan müfit bana jpeg dosyasını at hemen" didi
Sana napicaklar acaba
ben de bilmiyom
Yüksek çözünürlüklü video çek
Telefonum yok
insan hazırlıklı kaçırılır, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz
beni ışınladılar ama çok fena teknolojileri var. Tuvaletlerini bile beyin gücüyle uzaktan yapıyolar
Nasıl yani wc sırası yok mu
hayır herkes atomik moleküler düzeyde zıçıyo
KS ekibi olarak geliyoruz
Kal oralarda 😅
Şırıngada hava boşluğu var diyip uçan tekme at
Yeni bir uydu keşfet 🤣
soyle beni de kacirsinlar merak ediyorum
Benim kankiler gelmiş
Beni de alsınlar yanına
İyi yapmışlar
ufo nerede
Ufonun içindeydim
Konum at
Plütonda ışıl ışıl parlıyom. Plütona molaya indik. Kek ve içecek aldım. Kek yeşil, içecek kırmızı kırmızı parlıyodu nasıl bişeyse. İkisi de ekşi. Yedim, yiyince karnım da parlamaya başladı. İşkembemi görüyodum şimdi kokoreçlerime kadar görüyom, trafik lambasına döndüm
Ben Venüsteyim yakınım morcivertli bol yeşillikli salata yaptım getirim mi yer misin sindirirsin soda da var yanımda 😂
uzay polisi gibiyim şu an, millet bana bakarak geçiyo veya duruyo
Kimlik sorgulama yap
kimliğim yok, beni ışınlayarak kaçırdılar
bir şey olmaz ölü taklidi yap
Yaptım da süpersonik şişle bacağımdan dürttü çok acıdı. Kızarmış
Allah'ın cezaları şimdi onları dövmeye geliyorum
süpersonik lazer silahları var ama
Benim de su tabancam var
onlar su geçirmiyo ama, waterproof. Değişik bişey içiyolar, ispirto gibi ama diil gibi de. Böyle cücük rengi
Cücük rengi 😂😂😂😂😂
ifit
🤭😂😂
Cücük mü
@Spiderlord ivit soğan cücüğü
Evet tarafından
Tadını çıkar
Keyfini çıkar
tadını çıkar
Ufoya bin