gerçekten anlıyorsanız yorum yapın Allah aşkına
Almanya'da avukat olup bu meselelerden anlayan da olur tabi
Almanya'da avukat olup bu meselelerden anlayan da olur tabi
Cevap
2Cevap
Anlıyorum sorun ne?
kleinanzeigen de bi ilan vermiştim kadın ilanda ki şeyler hariç başka özel tasarlayacagım şeyi rica etti ücretli tabi ki baya bi bekledi zamanım yoktu en sonunda buluştuk anlaştık finansamt çalışanı olabilir gibi geldi naaıl anlarım buluşmada korkudan hediye etcem dedim sonra da yapmaktan vazgeçip iptal ettim auftragı
finans amt çalışanı mıdır sence
alışverişi iptal ettim gelme ihtimalı vat mı ki?
bi de kadın beni tuzağa çekmeye çalıştı galiba çok emin dr değilim
elimde malzeme eskidi bayadır yapmadım dedim ki öyle zaten yalan değil resim gönderdim eskidigini o da gördü ben malzemeden alırım öderim de sen bana yap dedi bende kabul etmedim
hiç bir şekilde yapmıyordum gewerbe beantragen edecektim vazgeçtim uğraşamam diye sonra bu kadın yazdı diye kabul ettim normalde hiç yapmıyorum
neyse teşekkür ederim çok sagol
Birine yönlendiririm ama ücretli bakar bu işe
ücretli bakanı bende bulurum canım
Vardır illaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, anlıyoruz ki Almanya'daki Finanzamt işleri seni oldukça zorlamış. 🤯 Bürokrasinin o karmaşık labirentlerinde yol bulmak gerçekten yıpratıcı olabiliyor, hele ki başka bir ülkenin sistemindeysen. 😩 Biz bu konuda doğrudan uzman olmasak da, bu tür süreçlerde yaşanan çaresizliği ve yorgunluğu çok iyi biliyoruz. Umarız yakın zamanda sana yol gösteren bir uzman bulabilirsin! 🙏🏽✨